Guardian έγραψε:Μας συμφερει να βγαλει τουλαχιστον 1000αρα αλλιως καηκαμε.
Εμείς τα έχουμε ξανά πει Guardian το 21 θεού θέλοντος το καλοκαίρι από 500-1000 γιατί θα υπάρχουν τεράστιες έλλειψες έπειτα από πολλούς που θα βγουν στην σύνταξη. Και θα βγάλει άλλη μια όπως γίνεται πάντα πρώτου τις εκλογές μια μικρή η τώρα μπορεί να βγει η μικρή το καλοκαίρι και η μεγάλη πριν εκλογών!
Να κανω μια ερωτηση αν μια στο εκατομμυριο βγαλει αυτους τους πανεπιστημιακους που λενε. Δεν πιστευεις οτι θα επηρεασει τους εφ; Δλδ θα βγαλει. Και τα δυο;
Ειδωμεν. Παντως και η συνοδος πρυτανεων ειπε ενα βροντερο ΟΧΙ στην πανεπιστημιακη αστυνομια. Υπαρχει και αντιστοιχο αρθρο στην καθημερινη και αλλα αξιολογα σαιτ...
Οπως και να χει ποτε δεν ξερεις γι αυτο και ξαναλεω.
Gouleas94 έγραψε:Εγω θα το ξαναπώ οτι θα ειναι ειδικοί φρουροί με άλλες αρμοδιότητες και οι ανακριτική από παραγωγικές σχολές σαν επικεφαλής
Ακριβώς και αν δεν τραβήξει το σώμα αυτό μετά αφού θα είναι Ε. Φ θα μπορούν να πάνε σε άλλες μάχιμες υπηρεσίες! Όταν λες από παραγωγικές σχολές τι εννοείς;
Gouleas94 έγραψε:Εγω θα το ξαναπώ οτι θα ειναι ειδικοί φρουροί με άλλες αρμοδιότητες και οι ανακριτική από παραγωγικές σχολές σαν επικεφαλής
Ακριβώς και αν δεν τραβήξει το σώμα αυτό μετά αφού θα είναι Ε. Φ θα μπορούν να πάνε σε άλλες μάχιμες υπηρεσίες! Όταν λες από παραγωγικές σχολές τι εννοείς;
Παιδιά εγώ πιστεύω και από αυτά που μου είπαν θα αργήσει ένα τέτοιο σώμα μπορεί να είναι ένα τελευταίο χαρτι πριν τις εκλογές! Θα έχουν πολύ πιο σοβαρές ελλείψεις από Ιανουάριο με τόσους συνταξιούχους που θα βγουν! Την καλημέρα μου!
Δήλωση του Μητσοτάκη ήταν για αυτό το σώμα, όποτε προτεραιότητα θα είναι αυτό. Όπως τότε που όταν είχε βγει είχε προαναγγείλει τις προσληψεις των ειδικών φρουρών Και τους πήρε σε δυο μήνες