Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2011)
λοιπόν έχουμε 2 πιθανές βάσεις από διαφορετικές πηγές η μια λέει 2350-60 και η δεύτερη 2310-20 πια λέτε εσείς είναι σωστή ;

-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 274
iraklis έγραψε:Ρε μαγκες, θυμαται κανενας με ποσα μορια εμπαινε ο τελευταιος στην προηγουμενη προκηρυκση;
1. Επιτυχών η επιλαχών;
2. Α η Β;
Ρε αγορινα μου 80% απο Α' και 20% απο Β' παιρνουν. Ο περσινος 400ος στην Α' ηταν με 2450 μορια. Επισης ο 960ος ηταν με 2240 μορια αν σε νοιαζει το νουμερο 960 (φετινοι αλφαδες) τα πραγματα ομως ειναι λιγο διαφορετικα γιατι αλλο 2010 κ αλλο 2011. Πιστευω ολοι να καταλαβαινουμε το λογο
- handballer
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 99
άντε να μας πεις κανένα νέο... Σε περιμένουμε... [;) ] [;) ]LEW. έγραψε: Ωραια αλανια μου δεν τα ξερω και γω ολα. Δεν ηξερα οτι αυτη ειναι η ακριβης διαδικασια καταμετρησης. Πολυ ευελικτο βεβαια μου φαινεται για Ελλαδα αλλα ειμαι καλοπιστος και δεχομαι αυτη τη πληροφορια. Αν οντως εχει βγει η βαση και απλα γινεται ελεγχος τοτε αυριο θα ξερετε την βαση προ ελεγχου.
Σωστα να μας πεις γιατι ετσι όπως τα λετε,@#$!&^ Θα αποδιχθει οτι έλεγα
Καλημερα, ξερει κανεις που θα κυμανθουν τα μορια για την β ομαδα...
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 97
Χαίρετε και για σήμερα λεβεντόπαιδα! Ο στρατηγός ρωτάει αν ξέρετε κάτι για την Β' κατηγορία; Ανεπίσημα βέβαια... Το αντίκτυπο της διαμαρτυρίας εχθές των ενστόλων πιστεύετε θα έχει θετικό αντίκτυπο για τις τρέχουσες προκηρύξεις, ή απ'το ένα αυτί μπαίνει και απ'το άλλο βγαίνει;
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 2
Τι να πω και εγω που εχω 2300 μορια για α' και πηρα το διπλωμα για μηχανακι δυο μερες αφου εληξε η προκηρυξη και εχω τωρα τρελο αγχος!
Καραϊσκάκησ έγραψε:Χαίρετε και για σήμερα λεβεντόπαιδα! Ο στρατηγός ρωτάει αν ξέρετε κάτι για την Β' κατηγορία; Ανεπίσημα βέβαια... Το αντίκτυπο της διαμαρτυρίας εχθές των ενστόλων πιστεύετε θα έχει θετικό αντίκτυπο για τις τρέχουσες προκηρύξεις, ή απ'το ένα αυτί μπαίνει και απ'το άλλο βγαίνει;
Καραϊσκάκo ο κοσμος κοιμαται! Κ δε ξυπναει με τιποτα! Δυστυχως η μαζα ειναι απαιδευτη, χωρις θεληση για ζωη, συμβιβαζεται με οτι της σερβιρουν. Κ φανηκε αυτο κ με το συνταγμα. Δε μπορεις να "αγωνιζεσαι" μεχρι τον ιουλιο αλλα τον αυγουστο να μου πηγαινεισ να ακουμπας 10ευρω για να μπεις στη παραλια. Δυστυχως ο ελληνας δε μπορει να συνεργαστει αν δεν υπαρχει απτη απειλη.(βλεπε ταξιτζίδες. Μεσα μαζικης μεταφορας, ένστολους, άνεργους, μαθητές κτλπ) η λυση η δικια μου παντως για να εφαρμοστει η δημοκρατια στα κεφαλια των διοικουντων εχει δυο ονοματα,baaden mainhοf. Διοτι ολοι οι αλλοι τροποι απετυχαν.
Παντως η βαση δεν πιστευω να φύγει πανω απο 2700 για B' (βέβαια τα χιλιοστά παίζουν τον συμαντικο ρόλο τους για μια θεση)
Καλημερα παιδια. Να πω και γω τη γνωμη μου. Χωρις να εχω πηγη λεω χοντρικα οτι η βαση θα κυμανθει απο 2300 εως 2400 χοντρικα. Τωρα το που ακομα κανεις δεν ξερει. Εκει θα παιχτουν ολα... Βαση λογικης μιλαω. Και το κακο ειναι οσο παιρνανε οι μερες τοσο αγχωνομαστε περισσοτερο... Θα μας πει κανεις τι θα κανουμε με το αγχος; Καμια συμβουλη; Κανα χαπι; Τραγικοι ειμαστε! Τα βραδια δεν κοιμαμαι ευκολα. Ουτε γκομενα μ να ηταν η προκυρηξη:-))
νικος 25 έγραψε:Καλημερα παιδια. Να πω και γω τη γνωμη μου. Χωρις να εχω πηγη λεω χοντρικα οτι η βαση θα κυμανθει απο 2300 εως 2400 χοντρικα. Τωρα το που ακομα κανεις δεν ξερει. Εκει θα παιχτουν ολα... Βαση λογικης μιλαω. Και το κακο ειναι οσο παιρνανε οι μερες τοσο αγχωνομαστε περισσοτερο... Θα μας πει κανεις τι θα κανουμε με το αγχος; Καμια συμβουλη; Κανα χαπι; Τραγικοι ειμαστε! Τα βραδια δεν κοιμαμαι ευκολα. Ουτε γκομενα μ να ηταν η προκυρηξη:-))
Να πηγαίνεις για τρέξιμο για να κάνεις και λίγη προπόνηση, να χαζεύεις κανένα κωλαράκι στο στάδιο και μετά να χτυπάς και μια παγωμένη μπυρίτσα το βράδυ και μια χαρά θα κοιμάσε!

κονιακακι κ πασης Ελλαδος. Να σου πω εγω πως κοιμασαιpigasos24 έγραψε:νικος 25 έγραψε:Καλημερα παιδια. Να πω και γω τη γνωμη μου. Χωρις να εχω πηγη λεω χοντρικα οτι η βαση θα κυμανθει απο 2300 εως 2400 χοντρικα. Τωρα το που ακομα κανεις δεν ξερει. Εκει θα παιχτουν ολα... Βαση λογικης μιλαω. Και το κακο ειναι οσο παιρνανε οι μερες τοσο αγχωνομαστε περισσοτερο... Θα μας πει κανεις τι θα κανουμε με το αγχος; Καμια συμβουλη; Κανα χαπι; Τραγικοι ειμαστε! Τα βραδια δεν κοιμαμαι ευκολα. Ουτε γκομενα μ να ηταν η προκυρηξη:-))
Να πηγαίνεις για τρέξιμο για να κάνεις και λίγη προπόνηση, να χαζεύεις κανένα κωλαράκι στο στάδιο και μετά να χτυπάς και μια παγωμένη μπυρίτσα το βράδυ και μια χαρά θα κοιμάσε!
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 97
Φίλε hackertom έχεις απόλυτο δίκιο σε όσα γράφεις! Ο στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης θα ξεστομίσει το εξής: Κρυφτήτε κουφάλες έρχονται κρεμάλες. Μόνο με στρατιωτικό πραξικόπημα θα σωθούμε... Τώρα για την Β' κατηγορία πιστεύω ότι κάτω από 2700 δεν θα πέσει. Όσο για το άγχος φίλε νίκοσ25 υπάρχει ένα χάπι από ΒΑΛΕΡΙΑΝΑ (είναι φυτικό, όχι χημικό) ή κατευθείαν παίρνεις το βότανο από μαγαζί και το βράζεις, το οποίο σε ηρεμεί και κοιμάσαι σαν πουλάκι. Δεν είναι υπνωτικό, αλλά χαλαρωτικό και η χρήση του χρονολογείται απ'την αρχαία Ελλάς. Είναι καλή η χρήση του άλλα όχι για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Καραϊσκάκησ έγραψε:Φίλε hackertom έχεις απόλυτο δίκιο σε όσα γράφεις! Ο στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης θα ξεστομίσει το εξής: Κρυφτήτε κουφάλες έρχονται κρεμάλες. Μόνο με στρατιωτικό πραξικόπημα θα σωθούμε... Τώρα για την Β' κατηγορία πιστεύω ότι κάτω από 2700 δεν θα πέσει. Όσο για το άγχος φίλε νίκοσ25 υπάρχει ένα χάπι από ΒΑΛΕΡΙΑΝΑ (είναι φυτικό, όχι χημικό) ή κατευθείαν παίρνεις το βότανο από μαγαζί και το βράζεις, το οποίο σε ηρεμεί και κοιμάσαι σαν πουλάκι. Δεν είναι υπνωτικό, αλλά χαλαρωτικό και η χρήση του χρονολογείται απ'την αρχαία Ελλάς. Είναι καλή η χρήση του άλλα όχι για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Στρατηγε μη βαζεις ιδεες
; Εια σε ολους!
ποσοι επιλαχοντες καλεσαν περισυ, μεχρι ποια θεση;
Ξερει κανεις;
ποσοι επιλαχοντες καλεσαν περισυ, μεχρι ποια θεση;
Ξερει κανεις;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες