Σου λείπει λιμενικό, στρατός και αστυνομία και χτύπησες Τζακ ποτΕπισκέπτης έγραψε: Σάβ Σεπ 09, 2023 12:02 pmOK φίλος! Αν υποθέσουμε ότι μετρήσει από ένστολο προσωπικό αν και εχω ιεκ δεν με πολύ επηρεάζει, από οβα προϋπηρεσία λογικά θα μετρήσει ως εμπειρία; Δουλεύω τώρα ως σωφρον κ έχω κάτι αντιπυρικες ως εποχικός πυροσβέστης + προϋπηρεσία ως φύλακας αν μετρήσει η ΕΔ δύναμης πόσο δίνουν;Diasostis31 έγραψε: Σάβ Σεπ 09, 2023 11:58 amΤα μόρια είναι ότι ισχύει στον ΑΣΕΠ, δεν αλλάζει αυτό.
Χ30
7 τον μήνα ναι
Προ των πυλών η ίδρυση της Δικαστικής Αστυνομίας;
Re: Προ των πυλών η ίδρυση της Δικαστικής Αστυνομίας;
Χαχαχχαχχα είχα δώσει για λιμενικό και κόπηκα στο κολύμπι χαχαχOaee έγραψε: Σάβ Σεπ 09, 2023 1:08 pmΣου λείπει λιμενικό, στρατός και αστυνομία και χτύπησες Τζακ ποτΕπισκέπτης έγραψε: Σάβ Σεπ 09, 2023 12:02 pmOK φίλος! Αν υποθέσουμε ότι μετρήσει από ένστολο προσωπικό αν και εχω ιεκ δεν με πολύ επηρεάζει, από οβα προϋπηρεσία λογικά θα μετρήσει ως εμπειρία; Δουλεύω τώρα ως σωφρον κ έχω κάτι αντιπυρικες ως εποχικός πυροσβέστης + προϋπηρεσία ως φύλακας αν μετρήσει η ΕΔ δύναμης πόσο δίνουν;Diasostis31 έγραψε: Σάβ Σεπ 09, 2023 11:58 am
Τα μόρια είναι ότι ισχύει στον ΑΣΕΠ, δεν αλλάζει αυτό.
Χ30
7 τον μήνα ναι![]()
Όποτε παιδιά όσοι έχουν από 750 και πάνω είναι μέσα στο περίπου
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 39
Πάρα πολλά λεςMagnum7 έγραψε: Σάβ Σεπ 09, 2023 1:36 pm Όποτε παιδιά όσοι έχουν από 750 και πάνω είναι μέσα στο περίπου
Μιλάω για τα άτομα που δεν έχουν την πιστοποίηση ΙΕΚ υποδομών … δεν το ανέφερα με συγχωρείτε
Όχι ρε αδερφέ!50 μέτρα είναι σε δύο λεπτά... Μετά συγχωρήσεως δηλαδή γιατί δεν είμαστε και όλοι οι άνθρωποι το ίδιο και ούτε εγώ είμαι κανένα δελφίνι, μας έλεγαν οι λιμενικοί το μόνο που έχετε να κάνετε είναι απλά να επιπλεεται και το βγαλατε! Εκτός αν εννοείς καμία προκήρυξη που δεν ξέρω κι όλας αν διαφέρουν τα όρια γιατί εγώ για πανελλήνιες μιλάω...Dhmos33 έγραψε: Σάβ Σεπ 09, 2023 1:21 pmΧαχαχχαχχα είχα δώσει για λιμενικό και κόπηκα στο κολύμπι χαχαχOaee έγραψε: Σάβ Σεπ 09, 2023 1:08 pmΣου λείπει λιμενικό, στρατός και αστυνομία και χτύπησες Τζακ ποτΕπισκέπτης έγραψε: Σάβ Σεπ 09, 2023 12:02 pm
OK φίλος! Αν υποθέσουμε ότι μετρήσει από ένστολο προσωπικό αν και εχω ιεκ δεν με πολύ επηρεάζει, από οβα προϋπηρεσία λογικά θα μετρήσει ως εμπειρία; Δουλεύω τώρα ως σωφρον κ έχω κάτι αντιπυρικες ως εποχικός πυροσβέστης + προϋπηρεσία ως φύλακας αν μετρήσει η ΕΔ δύναμης πόσο δίνουν;![]()
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 346
100 μέτρα δίνανε σε 2 λεπτά όσοι ήταν ΕΔ στο λιμενικο.
750 μόρια είναι το άριστο. Ελάχιστοι θα έχουν τόσα, μπορεί και κανένας.Magnum7 έγραψε: Σάβ Σεπ 09, 2023 1:47 pm Μιλάω για τα άτομα που δεν έχουν την πιστοποίηση ΙΕΚ υποδομών … δεν το ανέφερα με συγχωρείτε
Καλησπέρα έχω πτυχίο ΙΕΚ απλά μου λείπουν τα αγγλικα μπορώ να κάνω αίτηση
Αφού μπήκαμε στην διαδικασία να μιλάμε για μόρια να πω και εγώ τον πόνο μου και να μου πείτε την γνώμη σας ;
Έχω κακό απολυτήριο… (βλέπεις αλλά μυαλά τότε και δημόσιο σχόλιο) 13x30 (390) έχω c1 αγγλικά έχω δίπλωμα μηχανής Α2 και αυτοκινήτου ήμουν και και ΔΕΑ (Αρα +100) και τώρα το πολύ σε δυο βδομαδες περνώ και τον υπολογιστή συνολικά τα βγάζω 540 με την προϋπόθεση ότι τα αγγλικά σαν c1 θα πάρουν 50 μόρια.
Πως με βλέπετε ;
Έχω κακό απολυτήριο… (βλέπεις αλλά μυαλά τότε και δημόσιο σχόλιο) 13x30 (390) έχω c1 αγγλικά έχω δίπλωμα μηχανής Α2 και αυτοκινήτου ήμουν και και ΔΕΑ (Αρα +100) και τώρα το πολύ σε δυο βδομαδες περνώ και τον υπολογιστή συνολικά τα βγάζω 540 με την προϋπόθεση ότι τα αγγλικά σαν c1 θα πάρουν 50 μόρια.
Πως με βλέπετε ;
Ας πούμε μόρια.
έχω και ιεκ στέλεχος υπηρεσιών ασφάλειας
Απολυτήριο λυκείου 18 χ30 540 όλα τα διπλώματα (περιλαμβάνει και μηχανή απεριόριστο) ΕΔ. Υπολογιστές προφισενση
Αυτά χωρίς εμπειρία.
Από εμπειρία φύλακας αν προς μετρηθεί,
Προϋπηρεσία ως οβα, εποχικος πυροσβεστης, και τωτα ενέργεια σωφρονιστικός υπάλληλος.
Απολυτήριο λυκείου 18 χ30 540 όλα τα διπλώματα (περιλαμβάνει και μηχανή απεριόριστο) ΕΔ. Υπολογιστές προφισενση
Αυτά χωρίς εμπειρία.
Προϋπηρεσία ως οβα, εποχικος πυροσβεστης, και τωτα ενέργεια σωφρονιστικός υπάλληλος.
Εσυ αγορι μου είσαι μέσα χθες !Dhmos33 έγραψε: Σάβ Σεπ 09, 2023 4:07 pm Ας πούμε μόρια.
Αυτά χωρίς εμπειρία.
Για να μην σου πω ότι θα είσαι και από τους πρώτους στην κατηγορία σου.
Τα αθλήματα μόνο κοιτα να προετοιμαστείς καλά και δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες