D.Y.K έγραψε:Πάντως εγώ πιστεύω ότι θα βγάλει άλλη μία σίγουρα η ΝΔ μέχρι να εξαντλήσει την τετραετία.Το θέμα είναι πότε θα παίξει αυτό το χαρτί και κατά πόσο θα πιέσει και το σωματείο.
ΕΠΟΠ έχει να πάρει 11 χρόνια, φρουρούς είχε να πάρει 8, φυλακές 11 (βγήκε το '18 η προκήρυξη) και συνοριοφύλακες 18 χρόνια.
Δείχνει μια διάθεση η κυβέρνηση προς την σωστή κατεύθυνση αυτή τη στιγμή.
Το 2021 να δούμε.
ΔΥΚ γνώμη μου και με αυτά που μου έχουν πει βάση λεγόμενων πιέζουν και δέχτηκαν από ότι ξέρω και είπα για 21 καλοκαίρι από κει και πέρα δεν είμαι μάντης το μόνο που ξέρω είναι αξιόπιστο άτομο αυτό που μου το είπε! Και ότι θα σπάσει η προκήρυξη σε 2 μέρη Καταλαβαίνεις τι εννοώ!
glock έγραψε:Μην αλλάξεις πλευρό έτσι όπως κοιμάσαι.
Βλέπεις ότι είσαι σαχλαμάρας πάλι δεν μπορω να μην σε πω. Όλοι σε βρίζανε στο προηγούμενο νήμα τραβά κοιμήσου βρε χαζό άντε βράδιατικο αλλά εγώ φταίω που κάθομαι και ασχολούμαι με εσένα βλήμα! Άντε κοιμήσου και πρωί πρωί αύριο να είσαι πρώτη γραμμή από το τέλος άντε!
D.Y.K έγραψε:Πάντως εγώ πιστεύω ότι θα βγάλει άλλη μία σίγουρα η ΝΔ μέχρι να εξαντλήσει την τετραετία.Το θέμα είναι πότε θα παίξει αυτό το χαρτί και κατά πόσο θα πιέσει και το σωματείο.
ΕΠΟΠ έχει να πάρει 11 χρόνια, φρουρούς είχε να πάρει 8, φυλακές 11 (βγήκε το '18 η προκήρυξη) και συνοριοφύλακες 18 χρόνια.
Το 2021 να δούμε.
ΔΥΚ γνώμη μου και με αυτά που μου έχουν πει βάση λεγόμενων πιέζουν και δέχτηκαν από ότι ξέρω και είπα για 21 καλοκαίρι από κει και πέρα δεν είμαι μάντης το μόνο που ξέρω είναι αξιόπιστο άτομο αυτό που μου το είπε! Και ότι θα σπάσει η προκήρυξη σε 2 μέρη Καταλαβαίνεις τι εννοώ!
ΕΦ και εγώ πιστεύω θα σπάσει η προκήρυξη όπως έχω πει και πιο πισω !
Το 2021 να δούμε.
glock έγραψε:Συμβουλή... Όταν γράφεις βάζε κ τελείες, μην φοβάσαι δεν θα σε παρεξηγήσουν
Τραβά βρε παπαρδέλα να κοιμηθείς που ασχολείσαι με το τι γίνεται εδώ πέρα! Βλήμα θα μας πεις και τι γίνεται μέσα στο σεφεαα άντε τετράποδο αμα είναι να σου κανονίσω να πας σύμβουλος του Κ. Μιχάλη! Άντε από εδώ πέρα
Guardian έγραψε:Μας συμφερει να βγαλει τουλαχιστον 1000αρα αλλιως καηκαμε.
Εμείς τα έχουμε ξανά πει Guardian το 21 θεού θέλοντος το καλοκαίρι από 500-1000 γιατί θα υπάρχουν τεράστιες έλλειψες έπειτα από πολλούς που θα βγουν στην σύνταξη. Και θα βγάλει άλλη μια όπως γίνεται πάντα πρώτου τις εκλογές μια μικρή η τώρα μπορεί να βγει η μικρή το καλοκαίρι και η μεγάλη πριν εκλογών!