Επιτυχόντες (6Κ/2018) - ΔΕ Φύλαξης - Εξ. Φρουροί
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 200
Καλημέρα παίδες δυστυχώς το σωματείο δεν ξέρει ούτε αυτό έχω πιάσει δουλειά από 31 Μαρτίου είμαι παντρεμένος με 2 παιδιά και πήρα 690 ευρώ και αυτοί είπαν ότι αυτά τα χρήματα ήταν του Απριλίου και το πρώτο δεκαπενθημερο του Μαΐου οπότε βγάλτε συμπέρασμα
Σας παραθετω παιδια την μισθοδοσια μου , ξεκινησα να εργαζομαι απο 4 απριλη που ορκιστηκα, οι μισθοδοσιες που θα δειτε αφορουν τον μηνα απριλη και μαι, μεσα σε αυτην δεν ειναι νυχτερινα -εξαιρεσιμα-αργιες, για να εχετε μια εικονα τη θα παρετε https://prnt.sc/a6w2TDP3JopH
617,58 πήρε; Δηλαδή για 1 μήνα δουλειάς; Και αλλά τόσα το Μάιο;
- Taksidiotis
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 529
forebni έγραψε:Σας παραθετω παιδια την μισθοδοσια μου, ξεκινησα να εργαζομαι απο 4 απριλη που ορκιστηκα, οι μισθοδοσιες που θα δειτε αφορουν τον μηνα απριλη και μαι, μεσα σε αυτην δεν ειναι νυχτερινα -εξαιρεσιμα-αργιες, για να εχετε μια εικονα τη θα παρετε https://prnt.sc/a6w2TDP3JopH
Προφανώς εδώ υπάρχουν και κάποια αναδρομικά. Ειδάλλως το ποσό είναι εξαιρετικά υψηλό. Έχω δει κι εγώ τέτοιες μισθοδοσίες από κάποιους όπου πληρώθηκαν. Για συγκεκριμένες απορίες μπορεί ο καθένας να πάει στη διαχείριση του καταστήματος και να λύσουμε τις απορίες μας. Εκεί πιστεύω να ξέρουν τουλάχιστον τα βασικά για να μας κατατοπισουν.
Δύο μήνες είναι ταξιδιώτη. Από 617? έκαστος. Εκτός κι αν τα 617? σου φαίνονται εξαιρετικά υψηλός μισθός.Taksidiotis έγραψε:Προφανώς εδώ υπάρχουν και κάποια αναδρομικά. Ειδάλλως το ποσό είναι εξαιρετικά υψηλό. Έχω δει κι εγώ τέτοιες μισθοδοσίες από κάποιους όπου πληρώθηκαν. Για συγκεκριμένες απορίες μπορεί ο καθένας να πάει στη διαχείριση του καταστήματος και να λύσουμε τις απορίες μας. Εκεί πιστεύω να ξέρουν τουλάχιστον τα βασικά για να μας κατατοπισουν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Παρ Απρ 29, 2022 8:33 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Τι διαλο οι security παιρνουν περισσοτερα με νυχτες και αργιες!
Εντάξει είναι αρχή ακόμη και δεν ξέρουμε ακριβώς πόσο θα παίρνουμε. Σε ενα δύο μήνες θα δειξει ακριβώς. Όμως μαζί με νυχτερινά και εξαιρεσίμα δεν θα ξεπερνάμε τα 800? περιπου τον πρώτο χρόνο λόγω κρατήσεων παιδιά.
Και από ότι βλέπετε παιδιά είναι και το επικίνδυνοτητας μέσα...
-
- Ανθυπασπιστής
Το χαρτί μισθοδοσίας που το βρήκες;forebni έγραψε:Σας παραθετω παιδια την μισθοδοσια μου, ξεκινησα να εργαζομαι απο 4 απριλη που ορκιστηκα, οι μισθοδοσιες που θα δειτε αφορουν τον μηνα απριλη και μαι, μεσα σε αυτην δεν ειναι νυχτερινα -εξαιρεσιμα-αργιες, για να εχετε μια εικονα τη θα παρετε https://prnt.sc/a6w2TDP3JopH
Οσοι εχουν ορκιστει βλεπουν την μισθοδοσια τους στην αρχη πληρωμων
-
- Ανθυπασπιστής
Εγώ φίλε μου έχω ορκιστεί από τις 31 Μαρτίου και δεν μου το εμφανίζει αυτό το χαρτί τελοσπαντωνforebni έγραψε:Οσοι εχουν ορκιστει βλεπουν την μισθοδοσια τους στην αρχη πληρωμων
Επέλεξε τον μήνα Μάιο
-
- Ανθυπασπιστής
Ευχαριστώ πολύ το βρήκα δεν νομίζω πάντως ότι μπορείς να καταλάβεις πόσα λεφτά παίρνουμε το μηναARN έγραψε:Επέλεξε τον μήνα Μάιο
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 63
Αυτή είναι η μισθοδοσία εξωτερικών ή εσωτερικών;
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 124
Με αυτό που διαβάζω εγώ μου φαίνεται ότι είναι πληρωμή για όλο τον Απρίλιο που δουλέψαμε και για το πρώτο 15ημερο του Μαίου που παίρνουμε προκαταβολή! Αν κάνω κάπου λάθος ας με διορθώσει κάποιος που ξέρει σίγουρα και δεν λέει το τι άκουσε και το τι του είπαν κάποιοι παλιοί που είναι σε αλλά μισθολογικά κλιμάκια!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες