Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 73
Αμα ειναι ετσι... Δεκτον
-
- Υπολοχαγός
ΝΤΙΝΟΣ έγραψε:Εσεις τι πιστευετε θα εχουμε αποτελεσματα μεσα στον δεκεμβριο;
Εγω πιστευω ναι! Σημερα ψηφιζεται το νομοσχεδιο οποτε λογικα μεσα στον δεκεμβρη θα υπαρχουν εξελιξεις
Κ εγω ετσι πιστευω. Οπου ναναι ερχονται. Φυσικα σημερα Δε θα μαθουμε τπτ γιατι εχουν απεργεια οι δημοσιογραφοι
Και εγω αυτο πιστευω.
Σημερα θα ψηφιστει το νομοσχεδιο.
Η λογικη λεει οτι ο αριθμος φεκ δεν θα αργησει.
Το εθνικο τυπογραφειο μενει ανοιχτο αρκετες μερες μεσα στις γιορτες.
Ολα διχνουν οτι θα βγουν μεσα στον δεκεμβριο.
Σημερα θα ψηφιστει το νομοσχεδιο.
Η λογικη λεει οτι ο αριθμος φεκ δεν θα αργησει.
Το εθνικο τυπογραφειο μενει ανοιχτο αρκετες μερες μεσα στις γιορτες.
Ολα διχνουν οτι θα βγουν μεσα στον δεκεμβριο.
-
- Υπολοχαγός
Βρηκαν &Αυτοι μερα να κανουν απεργια... Χαχαχαχα! Που θα παει θα το μαθουμε &Αυτο
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 238
Αυτη τη στιγμη στο καναλι της βουλης μιλανε για το νομοσχεδιο και αποτι ακουω συμφωνουν ολοι σχεδον για την ψηφο του νομοσχεδιου οποτε εως το βραδυ θαχουν τελειωσει και θαχει παρει το δρομο για την εφημεριδα της κυβερνησεως για φεκ.
Βαλτε ολοι στην τηλεοραση το καναλι της βουλησ συζητανε μεχρι το απογεμα για της συνεντευξης. τι θα γινη... αναμορφωση συστηματος προσληψεων στο δημοσιο τομεα κ αλλες διαταξεισ. μας ενδιαφερη, αρα μην περιμενετε αποτελεσματα αυτες τις μερες, αυριο μεθαυριο ακομα συζητιετε.δεν γραφω αερολογιεσ μπητε στο καναλι να δειτε κ να ακουσετε. εγω ειμαι στο καναλι κ βλεπω. μιλανε πρασινοι κ μπλε.
-
- Υπολοχαγός
ΕΠΟΠ έγραψε:Βαλτε ολοι στην τηλεοραση το καναλι της βουλησ συζητανε μεχρι το απογεμα για της συνεντευξης. Τι θα γινη... αναμορφωση συστηματος προσληψεων στο δημοσιο τομεα κ αλλες διαταξεισ. Μας ενδιαφερη, αρα μην περιμενετε αποτελεσματα αυτες τις μερες, αυριο μεθαυριο ακομα συζητιετε.δεν γραφω αερολογιεσ μπητε στο καναλι να δειτε κ να ακουσετε. Εγω ειμαι στο καναλι κ βλεπω. Μιλανε πρασινοι κ μπλε.
http://www.parliament.gr/ergasies/default.asp Ελπιζω να σε καλυψα
ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΚΑΙ
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ
Μόνη συζήτηση επί της αρχής, των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου: «Αναμόρφωση συστήματος προσλήψεων στο δημόσιο τομέα και άλλες διατάξεις».
ΕΙΣΗΓΗΤΕΣ: Γεώργιος Ντόλιος και Χρήστος Ζώης.
Σημείωση: Η Διάσκεψη των Προέδρων αποφάσισε στη συνεδρίασή της, της 10.12.2009, τη συζήτηση του νομοσχεδίου σε 3 συνεδριάσεις.
ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΙΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ, ΜΕΤΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ... ;
Μόνη συζήτηση επί της αρχής, των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου: «Αναμόρφωση συστήματος προσλήψεων στο δημόσιο τομέα και άλλες διατάξεις».
Σημείωση: Η Διάσκεψη των Προέδρων αποφάσισε στη συνεδρίασή της, της 10.12.2009, τη συζήτηση του νομοσχεδίου σε 3 συνεδριάσεις.
ΕΠΟΠ λες οτι θες... Αλλα βλεπεις και αλλα καταλαβενεις...
Γιαυτο ηρεμισε, τα αποτελεσματα θα βγουν μεσα στον μηνα!
Γιαυτο ηρεμισε, τα αποτελεσματα θα βγουν μεσα στον μηνα!
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 238
Στο καναλι της βουλης που συζητανε αυτη την στιγμη για το νομοσχεδιο ειναι η τριτη και τελευταια μερα της συνεδριασης για αυτο το θεμα και μεχρι το απογευμα ειπαν θα ψηφιστει το νομοσχεδιο. Οποτε παει για φεκ.
-
- Υπολοχαγός
ΕΠΟΠ έγραψε:ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΚΑΙ
Μετα παμε για ΦΕΚ οποτε μην αγχωνεσαι! Μεχρι &Οι πολιτικοι βαρεθηκανε να το συζητανε
Οτι θα παρακολουθούσα το κανάλι της βουλής με τόση προσοχή δεν το περίμενα ποτέ! Χαχαχα... Απο ότι ξέρω παιδιά, το φεκ μπορεί να βγει την ίδια μέρα που ψηφίζεται ο νόμος (αν θέλουν φυσικά να το βγάλουν) ... Όπως επίσης τα αποτελέμσατα μπορούν να βγουν πριν βγει το φεκ αλλα αφου έχει ψηφιστεί ο νόμος. Ολα αυτα απο συζητήσεις με άτομα που ασχολούνται και γνωρίζουν πράγματα πάνω στους νόμους και στα φεκ! Το μόνο σίγουρο είναι οτι σήμερα ψηφίζεται ο νόμος... Το είπαν τώρα στη συνεδρίαση!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες