Προκήρυξη ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2022)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 478

Δημοσίευση από re pate kala re »

ΕΛΔΥΚ 16 έγραψε:Τέλος πάντων έχω διαφορετική άποψη ας το αφήσουμε να πάει εκεί που πρέπει

Σε ξαναρωτάω έχεις γαμηθεί στα στάδια χάνεις θέσει απο μπούλι με μίλι 10 λεπτά και έχεις αποδείξεις πχ φωτο η βίντεο θα πας δικαστικά ναι η θα πεις δεν πειράζει είμαι καλά με τον εαυτό μου

Παράδειγμα 2 εμείς πες πως είμαστε συμμαθητές και ξέρεις ότι εγώ έβαλα πλαστό πτυχίο αγγλικών και σου παίρνω την θέση τι θα κάνεις θα το κυνηγήσεις η θα πεις είμαι καλά με Τον εαυτό μου

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος re pate kala re την Παρ Σεπ 16, 2022 4:27 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
33ΜΚ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 375

Δημοσίευση από 33ΜΚ »

re pate kala re έγραψε:
ΕΛΔΥΚ 16 έγραψε:Τέλος πάντων έχω διαφορετική άποψη ας το αφήσουμε να πάει εκεί που πρέπει

Σε ξαναρωτάω έχεις γαμηθεί στα στάδια χάνεις θέσει απο μπούλι με μίλι 10 λεπτά και έχεις αποδείξεις πχ φωτο η βίντεο θα πας δικαστικά ναι η θα πεις δεν πειράζει είμαι καλά με τον εαυτό μου

Παράδειγμα 2 εμείς πες πως είμαστε συμμαθητές και ξέρεις ότι εγώ έβαλα πλαστό πτυχίο αγγλικών και σου παίρνω την θέση τι θα κάνεις θα το κυνηγήσεις η θα πεις είμαι καλά με Τον εαυτό μου

Κοιτα δίκιο έχεις φίλε σε αυτά που λες, κανονικά έπρεπε έστω και για ένα δευτερο στο μίλι να κόβανε εφόσον η προκήρυξη το γράφει ρητά μέσα και έχει συγκεκριμένα όρια, αλλά πες μου έναν που δε περίμενε πως όλο και κάποιος θα έχει βύσμα θα περάσει τις πκε και ας είναι 120 κιλά.Δηλαδή θέλετε να μου πείτε ρε παιδιά, και δε το λέω για σένα προσωπικά αλλά απευθύνομαι σε όλους ότι δε περιμένατε τέτοια εξέλιξη στις ΠΚΕ; Περιμένατε δηλαδή να τηρηθούν τα προβλεπόμενα όρια; Καλως ή κακώς ζούμε Ελλάδα αδερφέ, και πολλοί από δω τον στρατό τον βλέπουν σαν εξασφάλιση δημοσίου αλλά δεν είναι καθόλου έτσι.Τέλος πάντων νομίζω πως οποιος είχε πολλά μόρια ήταν μέσα και πέρασε τις ΠΚΕ δε θα καθόταν να ασχοληθεί περεταίρω για το ποιοι μπήκαν, προσωπικά με πειράζει μεν που περασαν άτομα με χρόνο στο μίλι 8 και 8 μισή λεπτά και εγώ τέντωσα 3 μήνες μέσα στη ζέστη και το έκανα κάτω από 6.Ελλάδα και πάλι Ελλάδα καλό απόγευμα

Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

33ΜΚ έγραψε:Κοιτα δίκιο έχεις φίλε σε αυτά που λες, κανονικά έπρεπε έστω και για ένα δευτερο στο μίλι να κόβανε εφόσον η προκήρυξη το γράφει ρητά μέσα και έχει συγκεκριμένα όρια, αλλά πες μου έναν που δε περίμενε πως όλο και κάποιος θα έχει βύσμα θα περάσει τις πκε και ας είναι 120 κιλά.Δηλαδή θέλετε να μου πείτε ρε παιδιά, και δε το λέω για σένα προσωπικά αλλά απευθύνομαι σε όλους ότι δε περιμένατε τέτοια εξέλιξη στις ΠΚΕ; Περιμένατε δηλαδή να τηρηθούν τα προβλεπόμενα όρια; Καλως ή κακώς ζούμε Ελλάδα αδερφέ, και πολλοί από δω τον στρατό τον βλέπουν σαν εξασφάλιση δημοσίου αλλά δεν είναι καθόλου έτσι.Τέλος πάντων νομίζω πως οποιος είχε πολλά μόρια ήταν μέσα και πέρασε τις ΠΚΕ δε θα καθόταν να ασχοληθεί περεταίρω για το ποιοι μπήκαν, προσωπικά με πειράζει μεν που περασαν άτομα με χρόνο στο μίλι 8 και 8 μισή λεπτά και εγώ τέντωσα 3 μήνες μέσα στη ζέστη και το έκανα κάτω από 6.Ελλάδα και πάλι Ελλάδα καλό απόγευμα

Φίλε άκου τσάτσοι και γαμοσειρια πάντα υπήρχαν και πάντα θα υπάρχουν και πέρσι που κατά γενική ομολογία οι επιτροπές του Στρατού κόβαν αβέρτα υπήρξαν παρατράγουδα προσωπικά δεν περίμενα το περσινό κόψιμό αλλά ούτε το φετινό Να σε παίρνουν αγκαλιά για να βγάλεις έλξεις είναι τραγωδία

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Παρ Σεπ 16, 2022 10:24 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
chrusa
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 68

Δημοσίευση από chrusa »

Όπως το είπες αγόρι μου! Είναι μια προκήρυξη με κριτήρια. Τα μόρια, τα αθλήματα, ψυχοτεχνικα και υγειονομικά. Και ΜΑΝΤΕΨΕ. Θα κριθούμε ΜΟΝΟ από ενα κριτήριο εν τέλη. Ας το έγραφαν στην προκήρυξη τα παιδιά, θα μπείτε με τα μόρια σας για τα αλλά μην αγχώνεστε να μην κυνηγάμε χρόνους και μέτρα 2 χρόνια τώρα . Είμαι σίγουρη πως δεν εχεις βύσμα με τέτοια άποψη, εφόσον δεν καίγεσαι για αυτά που συμβαίνουν γύρω σου κατι συμβαίνει αλλά ειλικρινά δεν πέφτω από τα σύννεφα. Οι βολεμένοι ποτε δεν αγχώνονται μέχρι να έρθει η ώρα. Γνωρίζω τους αναλυτικούς πινακες, εδώ θα 'μαστε και θα τα λέμε. Όπως έγιναν παρατυπίες σε οοοολα αυτά τα μέχρι και στα υγειονομικά με σοβαρά θέματα υγείας από υποψήφιους έτσι θα γίνουν και εκεί. Μην μου λες τωρα περί αξιοκρατίας σε κατι που ήδη κινήθηκε λάθος.
Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Βύσμα δεν νομίζω να έχει άλλα ούτε βολεμενος είναι ΟΒΑ είναι σκατα τρώει εκτός αν είναι ειδικές απλά λογικά είναι στους επιτυχόντες και μιλάει εκ του ασφαλούς που δεν είναι κακό αυτό φυσικά, απλά καλό είναι είτε είμαστε επιτυχόντες είτε επιλαχοντες να μην το παίζουμε υπεράνω γιατί κανείς μας δεν είναι, δεν θεωρώ ότι επιθυμούμε να χτυπήσει κάποιος για να μπούμε εμείς ούτε επιθυμούμε την αποτυχία του άλλου απλά όλοι επιτυχόντες επιλαχοντες επιθυμούμε οι γιοταδες και όσοι δεν έχουν προσπαθήσει να μην περάσουν εφοσων δεν πιάνουν χρόνους, προσωπικά με ενοχλεί και το λέω να μπαίνουν ανάξιοι ως προς τα κριτήρια της προκήρυξης την στιγμή που συγγενείς μου και καλοι μου φίλοι που πραγματικά γουστάρουν την φάση γαμηθκαν στα γήπεδα και περάσανε παράδειγμα έχω γνωστό που πέρσι όταν έδεινε κόπηκε λόγο πάχους μέσα σε ένα χρόνο έπεσε από 110 κιλά στα στα 80 1 χρόνο στάδιο πέρασε αέρα τα φετινά αθλήματα οπότε ναι αυτός έχει κάθε δικαίωμα να ασχοληθεί με όποιον δεν πιάνει τα όρια και τον περνάνε
Άβαταρ μέλους
chrusa

Δημοσίευση από chrusa »

Με βρίσκεις σύμφωνη σε ότι είπες ακριβώς.
33ΜΚ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από 33ΜΚ »

Οβα είμαι ναι, βύσμα προφανως και έχω καθώς θα ήταν ακατόρθωτο να γνωρίζω τόσα πράγματα (ότι έχω αναφέρει απ τη πρώτη στιγμή της προκήρυξης) αλλά σε καμία περίπτωση δε θα έβαζα βύσμα για να περασω αθλήματα καθώς είναι γελοίο έκανα την προπόνηση μου τα πέρασα για πλάκα και στο κάτω κάτω το γούσταρα κιόλας που τα κατάφερα μόνος μου.Όπως και να το κάνουμε παιδιά δυστυχώς δεν είμαστε εμείς αυτοί που θα αλλάξουν τα πράγματα στην Ελλάδα, έτσι λειτουργεί το σύστημα και το ξέρετε πάντα θα υπάρχουν οι ***** σειρηδες και πάντα αυτοί που με ενα τηλ κανονίζονται όλα τα θέματα τους.

Θέλετε να μου πείτε ότι δε περιμένετε κάποιοι μελλοντικοί συνάδελφοι μας ότι θα είναι μια ζωή σε Αθήνα κτλπ κτλπ ενώ άλλοι που δεν έχουν κανέναν θα τους φάνε τα ξερονήσια και ο Έβρος;

Και κάτι ακόμα για να καταλάβετε τι παιζει, πέρυσι που μπήκα ΟΒΑ, ενω το 99% της προκήρυξης έφυγε για Έβρο και νησιά υπήρχαν και κάτι εξαιρέσεις που του αλλου του βγήκε η τοποθέτηση στην Αθήνα και ήταν Αθηναιος .Οποτε μπορείτε να καταλάβετε εύκολα τι παίζει.

Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Αν και δεν έλεγα για εσένα, αδερφέ αυτά που έχουμε εμείς δεν είναι βύσματα αυτές είναι απλές γνωριμίες που μπορούμε και μαθαίνουμε 5 πράγματα βύσμα έχουν τα πουστοπαιδα που δεν πήγαν καν να δώσουν, το βύσμα είναι αυτό που λες μετά οποίος βάζει βύσμα για αθλήματα είναι απλά γελοίος, τώρα γι'αυτό που είπες για την Ελλάδα δεν διαφωνώ αλλά πρέπει να συμφωνήσεις ότι η γενιά μας είναι αυτή που πρέπει να αρχίζει να αλλάζει κάποια πράγματα είναι βλακεία να ακολουθήσουμε τα γιοαταδιλικια των γωνιών και των παππούδων μπας και κληροδοτήσουμε στα παιδιά μας κάτι καλύτερο και να γλιτώσουμε από τις κατάρες και τα ανάθεμά τους
33ΜΚ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από 33ΜΚ »

re pate kala re έγραψε:Αν και δεν έλεγα για εσένα, αδερφέ αυτά που έχουμε εμείς δεν είναι βύσματα αυτές είναι απλές γνωριμίες που μπορούμε και μαθαίνουμε 5 πράγματα βύσμα έχουν τα πουστοπαιδα που δεν πήγαν καν να δώσουν, το βύσμα είναι αυτό που λες μετά οποίος βάζει βύσμα για αθλήματα είναι απλά γελοίος, τώρα γι'αυτό που είπες για την Ελλάδα δεν διαφωνώ αλλά πρέπει να συμφωνήσεις ότι η γενιά μας είναι αυτή που πρέπει να αρχίζει να αλλάζει κάποια πράγματα είναι βλακεία να ακολουθήσουμε τα γιοαταδιλικια των γωνιών και των παππούδων μπας και κληροδοτήσουμε στα παιδιά μας κάτι καλύτερο και να γλιτώσουμε από τις κατάρες και τα ανάθεμά τους
Εχεις απόλυτο δίκιο αδερφέ, αλλά όσο στην κάθε κυβέρνηση παραμένουν γενιές προηγούμενων δεκαετιών τότε θα έχουμε τα ίδια.Δυστυχώς αλλαγές θα υπάρξουν σε 10 χρονια τότε που όλοι εμείς θα είμαστε από 30 έως 40 και πλέον στην κυβέρνηση θα είναι άτομα των ηλικιών μας και όχι άτομα που χαντάκωσαν αυτή τη χώρα
Σφαιρας
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Σφαιρας »

Σωπα βρε φιλε, μαζεψε λιγο... Και αν καποιος ειναι επιλαχων, και ο σκραπας του φαει την θεση, ειναι σωστο; Ή οι επιλαχων δεν αναφερονται στην προκυρηξη; Αυτοι δεν εχουν μορια ; Αν ηταν ετσι, δεν θα καλουσε επιλαχωντες... Θα επαιρνε τους επιτυχωντες, οσοι αχρηστα και να ηταν...
Άβαταρ μέλους
Chris.chatz
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Chris.chatz »

Παιδιά ξέρετε που παρουσιάζονται οι ειδικές δυνάμεις; Υπηρέτης πολυβόλων Ειδ. Δυναμεις --655.

Γνώμη για μόρια κάνεις ; Πιστεύω είμαι στους πρώτους επιλαχόντες

Άβαταρ μέλους
chrusa

Δημοσίευση από chrusa »

+ Εφόσον αποφάσισαν φέτος να βοηθήσουν κόσμο ας ήταν απο την αρχή και για όλους, οι πρώτες σειρές είχαν την αντιμετώπιση που έπρεπε να έχουν όλες μέχρι το τέλος και αυτό είναι άδικο ως προς αυτούς μετά από αυτή την κατάληξη.
EPOP2022
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 43

Δημοσίευση από EPOP2022 »

Ρε παιδια ξερει κανεις αν ερχεται επιτροπη απο ειδικες δυναμεις στην εκπαιδευση; Γιατι απο την προηγουμενη σειρα δεν εχει περασει σημα για ειδικες στις μοναδες.
Tactical Nick
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 26

Δημοσίευση από Tactical Nick »

Σφαιρας έγραψε:Σωπα βρε φιλε, μαζεψε λιγο... Και αν καποιος ειναι επιλαχων, και ο σκραπας του φαει την θεση, ειναι σωστο; Ή οι επιλαχων δεν αναφερονται στην προκυρηξη; Αυτοι δεν εχουν μορια ; Αν ηταν ετσι, δεν θα καλουσε επιλαχωντες... Θα επαιρνε τους επιτυχωντες, οσοι αχρηστα και να ηταν...

Μα στην πρόσκληση που πήρε ο καθένας μας για το αν θα παραστεί στις ΠΚΕ η οχι δεν ανέφερε καν επιτυχών η επιλαχών.

Πήγαμε όλοι το ίδιο όσοι είχαν από ένα αριθμό μορίων και πάνω.

Αυτά θα τα μάθουμε στο τέλος ποιος είναι επιτυχών η επιλαχών

Mariosgr
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Mariosgr »

Καλησπέρα παιδιά Γνωρίζει κανείς πότε μπαίνουν οι νέοι ΕΠΟΠ και τους παίρνουν για βασική εκπαίδευση;

Αν όχι, εστω μέχρι πότε δίνουν αθλήματα για να υπολογίσουμε.

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες