Επιτυχόντες (6Κ/2018) - ΔΕ Φύλαξης - Εξ. Φρουροί
800 χωρις τις νυχτες και τις αργιες; Τα 5νθημερα δεν ειναι εξτρα σε λεφτα οπως στην αστυνομια; Πωπω ο ιδιωτικος τομεας φαινεται καλυτερος τελικα!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Guardian1 την Πέμ Απρ 28, 2022 1:56 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Χωρίς τις αργίες κτλπ.Οι αργίες κλπ πληρώνονται ανά δύο μήνες, μην περιμένετε τρελά λεφτά όμως, κάνα 70αρι το μήνα έξτρα βγαίνει, εκτός και είσαι Κορυδαλλό και πας πατημένος χωρίς ρεπό, εκεί θα πάρεις 90 - 100 ευρώ έξτρα
Από Δευτέρα έως Κυριακή εμείς πρέπει να κάνουμε 4 οχταμισάωρα, επειδή αυτό δεν τηρείται στο Κορυδαλλό πχ θα φθάσεις τα 100 περίπου ευρώ έξτρα, ενώ σε άλλες φυλακές θα είσαι γύρω στα 70 ευρώ καθώς παίρνουν παραπάνω ρεπό, συνεπώς δουλεύουν λιγότερο
- Taksidiotis
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 529
Παιδιά με όλο το σεβασμό αλλά αυτό δε παίζει να ισχύει σε καμια περίπτωση. Αρχικά πολλοί συνάδελφοι έχουν πάρει βεβαίωση μισθοδοσίας και λέει πάνω τι θα παιρνουν. Βέβαια είναι κατα προσέγγιση. Δευτερον πότε μονιμοποιησαν ξανα τα τελευταία 2-3 χρόνια νέους εξωτερικούς ώστε η παραπάνω εικόνα να μας παρουσιάζει μισθοδοσία προ και μετά κρατήσεων; Πλέον υπάρχει ενιαίο μισθολόγιο στο Δημόσιο Τομέα. ΔΕ είναι 712.14 + 120ε καθαρά το επικινδυνότητας. Σύνολο 832,14. Από εκεί για να φτάσουμε στα 670 θα πρέπει να έχουμε 160ε κρατήσεις, ποσό που δε πιστεύω ότι ισχύει διότι γνωρίζω πως γύρω στα 120ε-130ε ειναι... Τώρα απο εκεί και πέρα Αν κάνω τόσο λάθος τι να πω...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Taksidiotis την Πέμ Απρ 28, 2022 6:52 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ταξιδιώτη το ξέρω ότι ΔΕΝ θες να το πιστέψεις, ούτε εμένα μου είναι ευχάριστο.Έκατσα και έβαλα αναλυτικό λογαριασμό πληρωμής με τι κρατήσεις υπάρχουν και τι πληρώνεσαι
Τέλος πάντων μόλις πληρωθούμε για τον Ιούνιο θα σας βάλω τον αναλυτικό μου και θα δούμε ακριβώς τι παίζει.
Τέλος πάντων μόλις πληρωθούμε για τον Ιούνιο θα σας βάλω τον αναλυτικό μου και θα δούμε ακριβώς τι παίζει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ARN την Πέμ Απρ 28, 2022 7:23 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μπαίνουν και από άλλες προκηρηξεις όπως είναι οι ωφελουμενοι του νόμου 2643 ταξιδιώτη. Ή μπορεί να είναι από δικαστική αποφαση. Επίσης το 712 καθαρά δεν ισχύει για τον πρώτο χρόνο. Οι κρατήσεις είναι όντως πάρα πολλές όπως λέει και ο ARN. Ηταν λίγα τα λεφτά στην πρώτη πληρωμη. Σίγουρα όμως δεν μπορούμε να πούμε ακόμα με σιγουριά το ποσό. Όμως χωρίς τα εξαιρεσίμα κτλπ γύρω στα 700 βγαίνει. Κατά προσέγγιση πάντα.Taksidiotis έγραψε:Παιδιά με όλο το σεβασμό αλλά αυτό δε παίζει να ισχύει σε καμια περίπτωση. Αρχικά πολλοί συνάδελφοι έχουν πάρει βεβαίωση μισθοδοσίας και λέει πάνω τι θα παιρνουν. Βέβαια είναι κατα προσέγγιση. Δευτερον πότε μονιμοποιησαν ξανα τα τελευταία 2-3 χρόνια νέους εξωτερικούς ώστε η παραπάνω εικόνα να μας παρουσιάζει μισθοδοσία προ και μετά κρατήσεων; Πλέον υπάρχει ενιαίο μισθολόγιο στο Δημόσιο Τομέα. ΔΕ είναι 712.14 + 120ε καθαρά το επικινδυνότητας. Σύνολο 832,14. Από εκεί για να φτάσουμε στα 670 θα πρέπει να έχουμε 160ε κρατήσεις, ποσό που δε πιστεύω ότι ισχύει διότι γνωρίζω πως γύρω στα 120ε-130ε ειναι... Τώρα απο εκεί και πέρα Αν κάνω τόσο λάθος τι να πω...
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 180
Απ το λογιστήριο μας είπαν ότι θα γίνει εκκαθάριση και θα μπουν αναδρομικά, δεν είναι δυνατόν να είναι τόσα τα λεφτά μαζί με το επίδομα.Στους σωφρονιστικους έχουν μπει από 620 μέχρι 820, όπου είναι οι μέρες που δούλεψαν τον Απρίλιο και ο μισός Μάιος προπληρωμή.
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 124
Τα παιδιά που δούλευαν με σύμβαση 3 χρόνια σχεδόν τώρα παίρνανε 900++ ευρώ με τα νυχτερινά και τα Σαββατοκύριακα... Τώρα με αυτά που λέτε εδώ είναι να έχουμε 300 ευρώ κρατήσεις! Μιλώντας πάντα για καθαρά και όχι για μικτά! Μήπως το χάνεις κάπου εσύ ARN ;
Οι Σοχ δεν έχουν πολλές κρατήσεις, γι αυτό έπαιρναν τόσα λεφτά αυτοί που δούλευαν με Σοχ.
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 180
Αν τα λεφτά είναι 660 με το επίδομα σημαίνει ότι οι υπόλοιποι ΔΕ νεοδιοριστεοι παίρνουν 440 για ένα χρόνο. Κάτω απ τον κατώτατο δηλαδή.Στην χειρότερη εγώ πιστεύω 600+120+ βραδυνα αργίες
-
Διασώστη αυτό ακούγεται πιο λογικό αλλά και πάλι θα είναι περισσότερα... Ναι έχουμε λιγότερες κρατήσεις αλλά σίγουρα δεν θα είναι 300 ευρώ η διαφορά! Μην τρελαθουμε!
Τι να χάνω ρε αδερφέ, δεν είναι δικά μου λόγια ούτε του αέρα, ολόκληρη αναλυτική πληρωμή παρέθεσα και λόγια από το σωματείο του Κορυδαλλου είναι αυτά που προείπα.Είπαμε τέλη Μαΐου θα έχουμε καλύτερη εικόνα μιας και θα δούμε στη πράξη τι θα πάρουμε.
680 - 700 είναι η ενημέρωση για άγαμο χωρίς παιδιά, το πρώτο χρόνο έχουμε κρατήσεις στα 84 ευρώ.
680 - 700 είναι η ενημέρωση για άγαμο χωρίς παιδιά, το πρώτο χρόνο έχουμε κρατήσεις στα 84 ευρώ.
Διασωστης31 έγραψε:Αν τα λεφτά είναι 660 με το επίδομα σημαίνει ότι οι υπόλοιποι ΔΕ νεοδιοριστεοι παίρνουν 440 για ένα χρόνο. Κάτω απ τον κατώτατο δηλαδή.Στην χειρότερη εγώ πιστεύω 600+120+ βραδυνα αργίες
Προς ενημέρωση υπάρχει κονδύλι για τις αργίες του κάθε μήνα.
Τα χρήματα από το συγκεκριμένο κονδύλι (αργίες) για τους εσωτερικούς επαρκεί, ενώ για εμάς τους εξ φρ δίνεται κάθε φορά αλφαβητικά με κύκλο, με λίγα λόγια μην περιμένετε εμείς οι εξ φρ να πληρωθείς όλες τις αργίες σου
-
Από πότε έχεις πιάσει δουλειά ARN;
- Taksidiotis
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 529
Διασωστης31 έγραψε:Αν τα λεφτά είναι 660 με το επίδομα σημαίνει ότι οι υπόλοιποι ΔΕ νεοδιοριστεοι παίρνουν 440 για ένα χρόνο. Κάτω απ τον κατώτατο δηλαδή.Στην χειρότερη εγώ πιστεύω 600+120+ βραδυνα αργίες
Κάπου εκεί βγαίνουν οι αριθμοί φίλε Διασωστη. Αλλιώς δε βγαίνουν τα νούμερα...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες