Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
helen
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 238

Δημοσίευση από helen »

Ποτε δεν ειπα οτι ημουν σιγουρη. Μη μου βαζετε λογια που δεν ειπα. Απλως σας ειπα οτι μετεφερα μια πληροφορια. Δεν ειπα 100%. Για τις 29-12 ομως ειναι αυτο που ακουγεται περισσοτερο.
tati
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 257

Δημοσίευση από tati »

helen έγραψε:Ποτε δεν ειπα οτι ημουν σιγουρη. Μη μου βαζετε λογια που δεν ειπα. Απλως σας ειπα οτι μετεφερα μια πληροφορια. Δεν ειπα 100%. Για τις 29-12 ομως ειναι αυτο που ακουγεται περισσοτερο.
σου παραθετω τι ακριβως ειπες χθες... :

Παιδια μπορει οι υπολοιποι να καναν πλακα. Εγω δεν εχω ορεξη για πλακες μιλαω πολυ σοβαρα. Οποιος θελει το λαμβανει υποψιν οποιος θελει οχι. Δεν ειναι με το ζορι. Ειναι 100%. Δυστυχως δεν μου επιτρεπετε να πω τιποτε περισσοτερο. Καλη επιτυχια σε ολους παιδια.

tati
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από tati »

Για να θυμηθεις κ εσυ τι ειπες γιατι μαλλον ξεχαστηκες...

Kostas13
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 426

Δημοσίευση από Kostas13 »

Ασε tati. Τους μαθαμε και δεν τους πιστευουμε πλεον. Ασε να λενε οτι θελουνε. Απτη στιγμη που δεν υπαρχει καποια ανακοινωση για ακριβης ημερομηνια ο καθενας μπορει να πει κ απο καποια. Τοσες ημερομηνιες εχει ο δεκεμβριος. Καποια θα πιασουνε και μετα θα σου λενε: Ειδες; Τα λεγα εγω.

tati
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από tati »

Εικόνα
helen
Λοχαγός
Λοχαγός

Δημοσίευση από helen »

Δεν καταλαβατε παλι τι ειπα. Για τις 15-12 ειπα απλα μια πληροφορια οχι κατι σιγουρο. Για τις 29-12 ομως ειναι 100%. Αν εγινε κατανοητο εχει καλως. Παντως καλο θα ηταν να ειμαστε λιγο περισσοτερο καλοπροαιρετοι ανθρωποι και θετικοι. Μην εχετε συνεχεια μιαν αρνηση. Και προ παντων θετικη σκεψη και αισιοδοξια.

Kostas13
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

helen έγραψε:Ποτε δεν ειπα οτι ημουν σιγουρη. Μη μου βαζετε λογια που δεν ειπα. Απλως σας ειπα οτι μετεφερα μια πληροφορια. Δεν ειπα 100%. Για τις 29-12 ομως ειναι αυτο που ακουγεται περισσοτερο.
κοιτα helen δεν εχουμε κατι μαζι σου. Μη το παιρνεις ετσι. Απλα αν ησουν απο αρχες νοεμβριου που περιμεναμε τα Αποτελεσματα εδω στο θεμα, θα αλλαζες γνωμη κ εσυ. Ο καθενας λεει Οτι του κατεβει. Οτι ακους να μας το λες. Συμφωνω. Αλλα ποτε να μη λες για 100% σιγουρια. Καλυτερα να λες "μακαρι να ισχυει αυτο που ακουσα"
tati
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από tati »

Τη θετικη σκεψη και την αισιοδοξια τα πηρες ολα εσυ... Εμας δε μας εμεινε τιποτα πλεον απο δαυτα!
helen
Λοχαγός
Λοχαγός

Δημοσίευση από helen »

Παιδια και εγω περιμενω αποτελεσματα οπως και εσεις και εχω την ιδια αγωνια για το ποτε θα ανακοινωθουν και κυριως αν θα περασω τελικα. Στο σαιτ ειμαι καθημερινα απο την αρχη απλως δεν εγραφα. Μακαρι να βγουν οσο γινετε πιο γρηγορα και να περασουμε. Κατανοω την ενταση αλλα ας προσπαθησουμε να ειμαστε πιο χαλαποι. Δυστυχως δεν μπορουμε να κανουμε αλλιως.
Kostas13
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Το προβλημα ειναι πως δεν μπορουμε να ειμαστε χαλαροι οταν λεμε μια ημερομηνια και περιμενουμε πωςκ πως αυτη την ημερομηνια που ακουστηκε εδω μεσα. Γιαυτο σου λεω. Οχι ακριβης μερα. Μιλα αοριστα. Πες μεχρι τελη δεκεμβριου.
helen
Λοχαγός
Λοχαγός

Δημοσίευση από helen »

Ενταξει λοιπον αφου δεν το θελετε ετσι σας λεω μεχρι 29-12 θα βγουν τα αποτελεσματα. Αυτο.
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Ρε παιδια τι εχετε παθει;
Μια αποψη ειπε και επισης δεν μας εδωσε καποια επισημη πηγη.
Και στο κατω κατω εχει τα κοτσια και γραφει την αποψη της και εκτιθετε...
Υπαρχουν πολλοι χοιροτεροι εδω που μπαινουν χωρις να εχουν ιδεα απο το θεμα και ταλεπορουν τον κοσμο και την ανοισια που κουβαλανε...
Nirvana84
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 73

Δημοσίευση από Nirvana84 »

Ειναι δικαιωμα του καθενος να παραθετει μια ημερομηνια διχως να λεει μια πηγη, δεν ξερουμε ομως ποια ειναι η πηγη &Κατα ποσο εγκυρη ειναι! Ολα μοιαζουν αοριστα &Αμφιβολα
helen
Λοχαγός
Λοχαγός

Δημοσίευση από helen »

Παιδια δεν υπαρχει συγκεκριμενη πηγη ετσι οπως το εννοειτε. Αν ειχα τετοια πηγη που ενοειτε εσεις θα ηξερα και αν εχω περασει και δεν θα καθομουν Να ασχολουμε με το θεμα. Ολοι ειμαστε στην ιδια κατασταση. Απλα περιμενουμε.
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Εσεις τι πιστευετε θα εχουμε αποτελεσματα μεσα στον δεκεμβριο;
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες