Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Nirvana84
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 73

Δημοσίευση από Nirvana84 »

ΝΤΙΝΟΣ έγραψε:Και εσυ φιλε που λες για την πολη αστο καλητερα γιατι δεν πρεπει να κανουμε χιουμορ με τετοια θαματα. Ασε και που δεν εχεις ειδεα.

οπως το 'πες! Χιουμορ! Εχω ιδεα απο Πολη &Παππουδες δεν πιστευω να μου εκανες κυρηγμα;
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

ντινοσ έγραψε:πηγη εχεις φιλε;
ντινο αυτο ειχα πει κι εγω οτι εμαθα και μερικοι αρχισατε να με βριζετε. οσο για τη πηγη μην περιμενεις να σου πει κανενας γιατι εκθετεις το ατομο που στο ειπε...
Anonymous

Λοιπον για να μπονε τα πραγματα στην σωστη τους σειρα.
Αποτελεσματα δεκεμβριο http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11409&subid=2&pubid=8506963.
Καταταξη ιανουάριος με απλη λογικη.
Αριθμος φεκ 3 μερες μεχρι 1 μηνα τσεκαρετε http://www.vouli.gr/ergasies/nomosxedia.asp.

Φιλε νιρβανα εγω πιστευω οτι με θεματα πατριδας και θρησκειας δεν πρεπει να κανουμε χιουμορ, δεν πρεπει να να γελοιοποιουμε ολα σε αυτην την ζωη...
Λογικα το πιστευεις και εσυ αφου εχεις συγγενεις απο εκει... Και ξερεις τα βασικα.

Φιλε νεε δεν σε εβρισα απλα σε αμφισβητησα, αλλο το ενα και αλλο το αλλο. Σωστα;
Ο καθενας μπορει να εχει την αποψη του. Θα φανει ποιος θα δικαιοθει στο τελος...
helen
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 238

Δημοσίευση από helen »

Τα αποτελεσματα θα βγουν τριτη 29-12-2009 και η καταταξη παρασκευη 15-1-2010.
tati
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 257

Δημοσίευση από tati »

Θες να μας πεις που το ξερεις helen;
DiMiTrA P
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 166

Δημοσίευση από DiMiTrA P »

helen έγραψε:Τα αποτελεσματα θα βγουν τριτη 29-12-2009 και η καταταξη παρασκευη 15-1-2010.
που αναφέρεται παλι αυτό;
Nirvana84
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

helen έγραψε:Τα αποτελεσματα θα βγουν τριτη 29-12-2009 και η καταταξη παρασκευη 15-1-2010.

Ρε συ helen χωρις παρεξηγηση ο Ολλανδος εκανε μια πλακα καλο θα ηταν να μην συνεχιζεται εαν ομως μιλας σοβαρα θα θελαμε ολοι να μαθουμε καποια πηγη εστω κατι που να το αποδεικνυει.

ΝΤΙΝΟΣ σατυρισα λιγακι το θεμα... Ειμαι πραγματικα ευαισθητος σε θεματα πατριδας &Δεν θελω να παρεξηγουμαι
helen
Λοχαγός
Λοχαγός

Δημοσίευση από helen »

Παιδια μπορει οι υπολοιποι να καναν πλακα. Εγω δεν εχω ορεξη για πλακες μιλαω πολυ σοβαρα. Οποιος θελει το λαμβανει υποψιν οποιος θελει οχι. Δεν ειναι με το ζορι. Ειναι 100%. Δυστυχως δεν μου επιτρεπετε να πω τιποτε περισσοτερο. Καλη επιτυχια σε ολους παιδια.
Nirvana84
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Μου φαινεται πολυ αοριστο αυτο... Ως προς το θεμα πηγης &Μπορει να τιθεται προς αμφιβολια
helen
Λοχαγός
Λοχαγός

Δημοσίευση από helen »

Αμφιβολια παντα υπαρχει. Αμφιβαλουμε ακομη και για τον ιδιο τον εαυτο μας και ετσι πρεπει για να ειμαστε παντα αντικειμενικοι. Δεν ειναι απαραιτητο να υιοθετουμε την αποψη του καθενος. Απλα να ειναι σεβαστη και να μην την ειρωνευομαστε. Γι αυτο γραφουμε εδω για να βοηθησουμε αν μπορουμε.
helen
Λοχαγός
Λοχαγός

Δημοσίευση από helen »

Αυτος ο ρατσισμος προς τις γυναικες δεν ειναι ευγενικο να υπαρχει
Anonymous

ΝΤΙΝΟΣ έγραψε:Λοιπον για να μπονε τα πραγματα στην σωστη τους σειρα.
Αποτελεσματα δεκεμβριο http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11409&subid=2&pubid=8506963.
Καταταξη ιανουάριος με απλη λογικη.
Αριθμος φεκ 3 μερες μεχρι 1 μηνα τσεκαρετε http://www.vouli.gr/ergasies/nomosxedia.asp.

Φιλε νιρβανα εγω πιστευω οτι με θεματα πατριδας και θρησκειας δεν πρεπει να κανουμε χιουμορ, δεν πρεπει να να γελοιοποιουμε ολα σε αυτην την ζωη...
Λογικα το πιστευεις και εσυ αφου εχεις συγγενεις απο εκει... Και ξερεις τα βασικα.

Φιλε νεε δεν σε εβρισα απλα σε αμφισβητησα, αλλο το ενα και αλλο το αλλο. Σωστα;
Ο καθενας μπορει να εχει την αποψη του. Θα φανει ποιος θα δικαιοθει στο τελος...

φιλαρακι διαβαζε καλα τι διμοσιεβης αυτο ειναι για τους αλλους διαγωνισμους και οχι για το ΣΞ...
Anonymous

Συμφωνω με την helen εχω ακουσει και εγω για 29/12 αποτελεσματα αλλα και να το ανεφερα ήξερα οτι θα με αμφισβητουσατε οπως κανατε και με την κοπελα γι'αυτο και δεν το εγραψα.
Anonymous

Και καλα κανανε και σε αμφισβητησανε γιατι στις 29 παλι το πουλο θα παρουμε, ραδιοαρβυλες
Anonymous

helen προχθες μας ειπες πως θα βγαινανε δεν μασαμε ! Ησουν κ σιγουρη τρομαρα σου
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης