Προκήρυξη για Συνοριοφύλακες (2021)
Ένα ερώτημα για όποιον γνωρίζει.Η σύμβαση ορισμένου χρόνου έχει δυνατότητα ανανέωσης έως 3 φορές (αν κάνω λάθος διορθώστε με) αυτό σημαίνει ότι θα κάτσουμε 3 χρόνια;
- BorderRanger
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 189
Μα αυτό σου λέω.Πέρσι γι αυτό δεν έκανα αίτηση για τα νησιά όταν έγινε πανελλαδική.
Τα παιδιά που έκαναν το 19 αίτηση για ΕΦ Αθήνα από άλλες περιοχές δε μπορούσαν να υπολογίσουν ότι δε θα βγαίνουν οικονομικά; Δε το έκαναν, στη τύχη ήρθαν.
Εσένα άμα αύριο σου πουν πήγαινε Καλαμάτα με 900ε, δε ξέρεις αμα μπορείς να επιβιώσεις ή όχι; Αυτό εξηγώ τόση ώρα.
Τα παιδιά που έκαναν το 19 αίτηση για ΕΦ Αθήνα από άλλες περιοχές δε μπορούσαν να υπολογίσουν ότι δε θα βγαίνουν οικονομικά; Δε το έκαναν, στη τύχη ήρθαν.
Εσένα άμα αύριο σου πουν πήγαινε Καλαμάτα με 900ε, δε ξέρεις αμα μπορείς να επιβιώσεις ή όχι; Αυτό εξηγώ τόση ώρα.
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 70
Εδω ρε παιδια εμεις στην λερο και πληρωνουμε 300 ευρω το ενοικιο... Πλακα μας κανετε; Μπειτε πρωτα και τα λεμε... Και οχι στο μερος σας... Στο μερος μας οπως ειπε και ο φωτης με 700 ευρω λες ειμαι καλα... ! Τεσπα ο καθενας ξερει καλη τυχη σε οσους θελουν να μπουν... Και υπομονη!
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 99
Καλαμάτα δεν ξέρω αν θ μπορώ να επιβιώσω παντός σίγουρα θα επιβίωνα ποιο εύκολα από ότι στην Αθήνα! Και όπως λες στην τύχη ήρθαν αλλά δεν είχαν τίποτα πίσω τους τα παιδιά να τους κρατήσει στον τόπο τους ! Εσύ δεν έκανες τα χαρτιά σου προφανώς γτ ξέρεις ότι θ βγεί Αθήνα και θα είσαι σπίτι σου χωρίς ενοίκια ! Και σου ξανά λέω τα πράγματα από μέσα είναι εντελώς διαφορετικά από ότι τ βλέπουμε από έξω ! Εγώ ας πούμε ήταν όνειρο μου ν μπω στο σώμα δεν έβλεπα τίποτα πέρα από το να φορέσω την στολή ! Δεν έκατσα ν δω αν τα ενοίκια είναι στον Θεό και ζητάνε Ένα σκασμό λεφτά για τις τρύπες γιατί έχετε τα RBNB ούτε αν η μπύρα στο Μοναστηράκι έχει 5 ευρο και το πιτογυρο 3.5-4 και οι αποστάσεις είναι εντελώς διαφορετικές από ότι στην επαρχία και θέλω ένα σκασμό λεφτά για ν πάω στην δουλειά μου ! Εμείς εδώ δεν τα ξέρουμε αυτά αδερφέ Αθήνα δεν ξέραμε τι θα πει παρά μόνο στην τηλεόραση μην τ θεωρείς δεδομένα όλα !
- BorderRanger
- Αντισυνταγματάρχης
Άρα εσύ παραιτήθηκες για οικονομικους λόγους ή επειδή το Σώμα δεν ήταν όπως περίμενες; Καμία σχέση το ένα με το άλλο.
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 99
Προφανώς για οικονομικούς λόγους αδερφέ ! Και δεν το μετάνιωσα στιγμή που έφυγα!
- TRK
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 3
Λοιπόν Fotis94 επειδή και εγώ είχα περάσει ΣΦ περσυ και δεν πηγα για τον ίδιο λόγω και προτίμησα να περιμένω να βγει για την περιοχή μου, καλό είναι να μην πετάς στα σύννεφα και να το ψάχνεις πριν δηλώσεις για κάπου. Φιλικά πάντα.
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 70
Εγω τοσες μερες βλεπω ολοι λετε για "ονειρα ζωης" και δεν σας νοιαζει κλπ κλπ... Και τωρα ενας ενας βλεπω βγαινει και λεει "δεν εκανα τα χαρτια για τα νησια" και περιμενω στην περιοχη μου... Οποτε ρε παιδια κανεις σας δεν μπαινει για κατι αλλο περα απο τα λεφτα... Τουλαχιστον σταματηστε να κοροιδευετε τον κοσμο... Αν ηταν ονειρο ζωης θα εκανες τα χαρτια για νησια... Τα αλλα ειναι δικαιολογιες απλα ξερετε οτι θα βγαλει θεσεις για "Συνοριοφυλακες" στην αθηνα... Μονο σφ δεν θα επρεπε παντως να λεγονται διοτι τα συνορα δεν ειναι στην αθηνα... ! 

- BorderRanger
- Αντισυνταγματάρχης
Μη μπερδευομαστε, εγω περσι μπορουσα να μπω Αθηνα ΣΦ, αλλα δεν εκανα γιατι περιμενα την προηρυξη της οππι.Σε αλλη πολη θα πηγαινα μονο ως ειδικος φρουρος, οχι ως ΣΦ ομως!
- BorderRanger
- Αντισυνταγματάρχης
Ειναι ονειρο αλλα καλως ή κακως, ειναι αλλο να εισαι ΔΙΑΣ και αλλο ΣΦ.ΣΦ απο αναγκη πηγαν ολοι επειδη δε μπορουσαν να μπουν ειδικοι φρουροι. Ειναι η εσχατη λυση ωστε να χωθεις αστυνομια.
Το θέμα παιδιά με όλο τον σεβασμό, είναι να μπούμε. Να μπούμε και να μη μας διώξουν όποτε τους έρθει. Αυτό με τον ορισμένο χρόνο είναι για 3 συνεχόμενες ανανεώσεις;BorderRanger έγραψε:Ειναι ονειρο αλλα καλως ή κακως, ειναι αλλο να εισαι ΔΙΑΣ και αλλο ΣΦ.ΣΦ απο αναγκη πηγαν ολοι επειδη δε μπορουσαν να μπουν ειδικοι φρουροι. Ειναι η εσχατη λυση ωστε να χωθεις αστυνομια.
Ναι οι ειδικές ομάδες κάνουν περιπολία μόνο στο κυτ. Άμα έχει κόσμο το κυτ έχει αρκετή δουλειά, από φασαρίες τσαμπουκαδες κτλ... Εμείς αυτή τη στιγμή στη Σάμο είμαστε απελπιστικά ήσυχα.
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 4
Θα είναι περίπου 150 άτομα για Αθήνα.120 ανατολικά και 30 νότια
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 146
- Ενδιαφέροντα: ΕΦ
Βαση δημοσιευματων η απο αλλη πηγη;
- BorderRanger