Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)
Παιδιά μπορούμε να κάνουμε από τώρα την αίτηση η πρέπει να περιμένουμε να βγει επίσημα η προκήρυξη και μετά;
https://workenter.gr/dimosio/eidiseis/asep-elas-olokliri-i-episimi-apofasi-gia-tis-proslipseis
Τελος παιδες... Ολα κρίθηκαν. Παμε για την χαροτυρααα!
Ξέρει κανείς γ τ αγγλικά αν θέλει μετάφραση;
Καλημέρα παιδιά αυτό που δεν διευκρινίζει είναι η χρονολογία του έτους γέννησης αν είναι το 90 αυτοί που έχουν γεννηθεί Σεπτέμβρη και μετά στα επίσημα έγγραφα του κράτους είναι 28 ετων
- Ι' Μ.Α.Κ
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 660
- Επάγγελμα: Λοχιας
Το λεει στο Φεκ.. θελει επισημη μεταφραση απο το υπουργειο ειωτερικων ή απο δικηγορο, ή απο το προξενειο της χωρας!
Καλησπέρα φίλε έχω Γ κατηγορίας φορτηγού μοτοποδηλάτου 16 βαθμό απολυτήριο λυκείου και στέλεχος υπ ασφαλείας χαρτί ειδηκες δύναμης δν έχω υπαρχουν ελπίδες κατα6τν γνώμη σου?;
Παιδιά μια ερώτηση... με 2000 μόρια να μην μπω καν στο κόπο να κάνω τα χαρτιά μου έτσι;
Όποτε σε δικηγόρο για άμεσα.. μετάφραση στην ελληνική .. θέλει κ κάποια επικύρωση ;Ι' Μ. Α. Κ έγραψε: Το λεει στο Φεκ.. θελει επισημη μεταφραση απο το υπουργειο ειωτερικων ή απο δικηγορο, ή απο το προξενειο της χωρας!
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 422
Εγώ προσωπικά και 50 άτομα να έπαιρνε θα έκανα τα χαρτιά μου. Δεν ξέρεις τ γίνεται μπορεί αυτούς που θα πάρει του χρόνου να τους τραβήξει από επιλαχοντες όπως στο λιμενικό... Πότε δεν ξέρεις.
Από κέντρο μεταφράσεων με επικύρωση δικηγόρου λογικά είναι οκ.. σωστά ;
Παιδιά αυτοί που θα μπουν εφ μπορούν να εξελιχθούν μέσω εξετάσεων (εσωτερικών?)σε αξιωματικούς μετά από καποιο διάστημα;
Όποιος γνωρίζει ας απαντήσει
Όποιος γνωρίζει ας απαντήσει
- Ι' Μ.Α.Κ
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 660
- Επάγγελμα: Λοχιας
Ρε παιδια λετε να σπασει τη προκυρηξη στα δυο; Και λεει να παρει 1000 στην επομενη με αλλο οριο ηλικιας και αλλα κριτηρια. Οτι να ναι δυστυχως μεχρι τελευταια στιγμη αν δε βγει η προκυρηξη δε ξερουμε πως θα παει!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης