Τί ειδικότητα δηλώσατε (προκήρυξη 2009);
Δεν υπαρχει λογος των τοσων παραθεσεων για ενα θεμα που δεν ειναι για την παρουσα θεματολογια ευχαριστω
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 2
Εγω εβαλα οδηγος αυτοκινητου εφοδιασμου μεταφορων.
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 2
Εχω και προυπηρεσια 7 χρονια και εβαλα μαζι και βεβαιωση εργοδοτη και απο το ικα
Προγραμματιστης αναλυτης H/Y στο στρατολογικο σωμα και τεχνικων ηλ. Υπολογιστων στην αεροπορία
Τεχνικος όχι τεχνικών, συγγνωμη απο κεκτημενη ταχυτητα, ειναι και η ωρα περασμενηxristi έγραψε:Προγραμματιστης αναλυτης H/Y στο στρατολογικο σωμα και τεχνικων ηλ. Υπολογιστων στην αεροπορία
ilias83 έγραψε:Εχω και προυπηρεσια 7 χρονια και εβαλα μαζι και βεβαιωση εργοδοτη και απο το ικα
Μην το ψάχνεις!
Είσαι επιτυχών για πλάκα.
Καλή σταδιοδρομία.

-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 19
Άκουσα οτι η ειδηκότητα υπηρέτης ελαφρού οπλισμού πολυβόλων πυροβόλων έχει πολλούς ενδιαφερόμουνε φέτος, αληθεύει;
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 31
εχεις πολλες θεσεις κ ισως γι'αυτο να το εχουν δηλωσει αρκετοιGary έγραψε: Άκουσα οτι η ειδηκότητα υπηρέτης ελαφρού οπλισμού πολυβόλων πυροβόλων έχει πολλούς ενδιαφερόμουνε φέτος, αληθεύει;
-
- Λοχαγός
anna.nikos έγραψε:εχεις πολλες θεσεις κ ισως γι'αυτο να το εχουν δηλωσει αρκετοιGary έγραψε: Άκουσα οτι η ειδηκότητα υπηρέτης ελαφρού οπλισμού πολυβόλων πυροβόλων έχει πολλούς ενδιαφερόμουνε φέτος, αληθεύει;
ναι έχει αλλά νομίζω οτι φέτος δηλώσαν πολλοί αυτή την ειδηκότητα και φοβάμαι, γιατί και γω την ίδια έχω δηλώσει
-
- Λοχαγός
Το μόνο καλό στην υπόθεση είναι οτι φέτος είναι λίγες οι αιτήσεις και πόσοι δεν ήρθαν η κόπηκαν στις διαδικασίες
-
- Συνταγματάρχης
κ εγω εκει παταω! Στην δικη μου ειδικοτητα ειναι μονο 40 οι θεσεις. Οποτε εισαι σε καλυτερη μοιρα. Η ειδικοτητα σου ζητζει τουλαχιστον γυμνασιου;Gary έγραψε: Το μόνο καλό στην υπόθεση είναι οτι φέτος είναι λίγες οι αιτήσεις και πόσοι δεν ήρθαν η κόπηκαν στις διαδικασίες
-
- Λοχαγός
anna.nikos έγραψε:κ εγω εκει παταω! Στην δικη μου ειδικοτητα ειναι μονο 40 οι θεσεις. Οποτε εισαι σε καλυτερη μοιρα. Η ειδικοτητα σου ζητζει τουλαχιστον γυμνασιου;Gary έγραψε: Το μόνο καλό στην υπόθεση είναι οτι φέτος είναι λίγες οι αιτήσεις και πόσοι δεν ήρθαν η κόπηκαν στις διαδικασίες
ναί, και εγώ έχω απολυτήριο λυκείου, παίζει κάποιο ανώτερο ρόλο αυτο; Εννοω αν δίνει παραπάνω μόρια
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 7
λοιπον εγω στον στρατο δηλωσα γαζωτης ενδυματων υποδηματων και τα σχετικα. στην αεροπορια στρατολογος. και στο ναυτικο 1) ειναι επιχειρησεων/επικοινωνιων/σηματωρος και η 2) ειναι διαχειριστησ/ λογιστικου.
-
- Συνταγματάρχης
ε! Ναι! Εσυ που εχεις απολυτηριο λυκειου παιρνεις περισσοτερα μορια απο γυμνασιου. Φυσικα ειναι αναλογως τον βαθμο για να δεις ποσα μορια θα παρεις ακριβως. Εχεις στειλει κ αλλα δικαιολογητικα που μπορεις να παρεις μορια;Gary έγραψε:ναί, και εγώ έχω απολυτήριο λυκείου, παίζει κάποιο ανώτερο ρόλο αυτο; Εννοω αν δίνει παραπάνω μόριαanna.nikos έγραψε:κ εγω εκει παταω! Στην δικη μου ειδικοτητα ειναι μονο 40 οι θεσεις. Οποτε εισαι σε καλυτερη μοιρα. Η ειδικοτητα σου ζητζει τουλαχιστον γυμνασιου;Gary έγραψε: Το μόνο καλό στην υπόθεση είναι οτι φέτος είναι λίγες οι αιτήσεις και πόσοι δεν ήρθαν η κόπηκαν στις διαδικασίες
-
- Λοχαγός
ELEANOYLA έγραψε:λοιπον εγω στον στρατο δηλωσα γαζωτης ενδυματων υποδηματων και τα σχετικα. Στην αεροπορια στρατολογος. Και στο ναυτικο 1) ειναι επιχειρησεων/επικοινωνιων/σηματωρος και η 2) ειναι διαχειριστησ/ λογιστικου.
εσυ όρμισες σε όλα τα σώματα με τα μούτρα

καλά έκανες, πέρσυ εγώ δήλωσα και σε εποπ και στους ειδικούς φρουρούς, αλλά παντού είναι θέμα βισματικό, γαζωτρια πάντως γιατί, χαμηλή ειδικότητα

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης