Μόρια ανά ειδικότητα ΕΠΟΠ (2009);

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Rafale »

Ειναι δυο τελειως διαφορετικα θεματα καιτη. Αλλο Η μοριοδοτηση των προσοντων σου και αλλο η μοριοδοτηση της ειδικοτητας σου. Αν συζητιουνται και τα δυο μεσα εδω μπαχαλο θα γινει
Alex

Δημοσίευση από Alex »

Παιδια 340μορια αμυνας αεροδρομιων εχω ελπιδες; Με ενα παλικαρι που μιλουσα πριν μου λεει ειμαστε εξω εγω εχω 460... Φιλεεε ελα να τα πουμε εδω!

ΣΓΟΣ

Δημοσίευση από ΣΓΟΣ »

Η προιγουμενη σειρα του 2005 πηρε 590 ατομα ο τελευταιος επιτυχων ειχε 582 μορια
Alex

Δημοσίευση από Alex »

Ναι φιλε αλλα μη ξεχνας οτι υπηρχε και η συνεντευξη κατι που δεν ισχυει τωρα... Με αυτο το κριτιριο λες οτι ειμαστε εξω;

ΣΓΟΣ

Δημοσίευση από ΣΓΟΣ »

Στην ΠΑ υπαρχουν 245 0βα με την ιδια ειδικοτητα 250μ. προιπ.60μ. φαντ.100μ. σαν οβα συν το απολ. λυκειου
Alex

Δημοσίευση από Alex »

Μας καπελωνουν δηλαδη... Εικόνα
ΣΓΟΣ

Δημοσίευση από ΣΓΟΣ »

Ακριβος με 100%
ΜΙΧΑΛΗΣ

Δημοσίευση από ΜΙΧΑΛΗΣ »

Γεια σας παιδια κ εγω για πρωτη φορα στελνω. Εχω δηλωσει ειδικοτητα υδραυλικος κ εχω μορια 520, εχω ελπιδες; Ποια η γνωμη σας; Υπαρχει καπιος αλλος που να εχει δηλωσει υδραυλικος;
EΠΙΣΜΙΝΙΑΣ

Δημοσίευση από EΠΙΣΜΙΝΙΑΣ »

Φιλε ειναι πολυ δυσκολα ειμαι και εγω υδραυλικος και εχω 600 και εμαθα δεν Παιρνω
ΜΙΧΑΛΗΣ

Δημοσίευση από ΜΙΧΑΛΗΣ »

Α! τοσο καλα... καταλαβα. κ ρωτησες καποιον που ξερει η κανεναν ασχετο;(χωρις παρεξηγηση)
ΕΠΙΣΜΙΝΙΑΣ

Δημοσίευση από ΕΠΙΣΜΙΝΙΑΣ »

Ναι εχω ενα συγγενη μου που ειναι στο γεα
illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 47

Δημοσίευση από illy »

cristi έγραψε:Ειναι δυο τελειως διαφορετικα θεματα καιτη. Αλλο Η μοριοδοτηση των προσοντων σου και αλλο η μοριοδοτηση της ειδικοτητας σου. Αν συζητιουνται και τα δυο μεσα εδω μπαχαλο θα γινει
Λυπαμαι αλλα θα διαφωνησω καθετα... Συμφωνω απολυτα με την καιτη διοτι Ειναι αυτονοητο πως κ τα δυο ειναι αλληλενδετα... Οταν μιλας για τα μορια σου θα μιλησεις κ για τα μορια σου αν ειναι οκ για την ειδικοτητα που εχεις δηλωσεις!

Dum spiro spero
μιχαλης

Δημοσίευση από μιχαλης »

Ε κ τι καθεσαι πες του να μας περασει... ! Ουτε για επιλαχωντες δεν κανουμε; Εχεις την αδεια εξασκησης επαγκελματοσ, εχεις κανει εναρξη;
KAITH
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 9
Επάγγελμα: ανεργη
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από KAITH »

illy έγραψε:
cristi έγραψε:Ειναι δυο τελειως διαφορετικα θεματα καιτη. Αλλο Η μοριοδοτηση των προσοντων σου και αλλο η μοριοδοτηση της ειδικοτητας σου. Αν συζητιουνται και τα δυο μεσα εδω μπαχαλο θα γινει
Λυπαμαι αλλα θα διαφωνησω καθετα... Συμφωνω απολυτα με την καιτη διοτι Ειναι αυτονοητο πως κ τα δυο ειναι αλληλενδετα... Οταν μιλας για τα μορια σου θα μιλησεις κ για τα μορια σου αν ειναι οκ για την ειδικοτητα που εχεις δηλωσεις!

Εικόναεπιτελους και μια λογικη απαντηση! Σ'ευχαριστω illh γιατι αρχιζω και δεν την παλευω εδω. Θελω να πω κατι ασχετο με το θεμα την ωρα που μιλαω με καποιον και δεν μπορω! Πεφτει καμπανα! Τι να του πω ελα στο αλλο θεμα για να σου πω κατι; Δε λεει... Αφου ξεκινας μια κουβεντα θα πεις και 2-3 ασχετα Εικόνα
διαλεξε μια δουλεια που σ'αρεσει και δε θα χρειαστει να δουλεψεις ουτε μια μερα στη ζωη σου.. (κομφουκιος)
illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 47

Δημοσίευση από illy »

Καιτη, δεν ειναι ασχετο... Πραγματικα ειναι αλληληενδετα αυτα τα δυο... Απλα ξερεις τι; Τωρα πλεον ο στραταρχης τα εχει βαλει σε ξεχωριστο θεμα σε ο, τι αφορα τις ειδικοτητες αλλα θαρρω οτι το θεμα με τα μορια πρεπει να γραφτει εδω...

Dum spiro spero
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης