Φυσική κατάσταση και σωματικές προϋποθέσεις

Πληροφορίες για τους καταδρομείς, πεζοναύτες, αλεξιπτωτιστές, ΟΥΚ, ΕΤΑ, ελεύθεροι σκοπευτές, εκπαίδευση και προϋποθέσεις κατάταξης
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
osst
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από osst »

Αν νομίζετε ότι μόνο έλξεις, καμψεις και τρέξιμο είναι οι ειδ. Δυνάμεις ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟ. Αυτά είναι στην αρχή. Μετά σε πλακώνουν στο ξύλο, κλωτσιές, μπουνιές και σε βάζουν να περπατάς σε αναμμένα κάρβουνα. Αν το περάσεις μετά είναι ο ψυχολογικός πόλεμος. Σε δένουν σε μιά κολώνα και σου βάζουν όλη μέρα να ακούς το τελευταίο CD της Στέλλας Μπεζαντάκου, να βλέπεις δελτία ειδήσεων με τον Ευαγγελάτο ενώ η Ελένη Λουκά, ημίγυμνη να σου χορεύει τον χορό της κοιλιάς. Αν αντέξεις και αυτά και απαντήσεις σωστά και στο ξαφνικό τηλεφώνημα απο τον Στέφανο Χίο, τότε σε βάζουν σε ένα μεγάλο καζάνι, με φωτιά απο κάτω, ο μάγειρας ρίχνει πατάτες, κρεμμύδια, καρότα και λιγο δυόσμο-για το άρωμα-ενώ γυρω-γύρω οι παλαιοί χορεύουν το χορό της φωτιάς Ε, αν τα καταφέρεις και εκεί τότε είσαι άξιος για να γίνεις τρελό καταδρόμι. Χα, χα, χα ΕικόναΕικόνα
stm
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από stm »

H δικια μου ιστορια μπορει να βοηθησει πολλους.Επειδη μπηκα τυχαια στο "Πευκο" και εμαθα οτι θα μπω εκει 15 μερες πριν, ημουν αγυμαναστος 5 ολοκληρα χρονια (οσο ημουν φοιτητης) .

Πριν επαιζα ποδοσφαιρο.

Λοιπον ειμαι 1,75 και οταν μπηκα ημουν 66 κιλα!

Οταν δηλωσα αλεξιπτωτα δεν πιστευα οτι θα με παρουν γιατι επιασα οριακα τα αθληματα εκτος απο τις ελξεις που εκανα μια λιγοτερη απο τις 6 που μας ειχαν πει.

Εκει ημουν τυχερος γιατι ημασταν πολυ μικρη σειρα!

Ενας που ειχα γνωρισει "σειρα" μου κοπηκε εντελως απο ειδικες δυναμεις ως Ι2 επειδη ηταν υπερβαρος, ηταν στο Ύψος μου αλλα ηταν 95 κιλα!

Στη συνεχεια εχασα 6 κιλα μεσα σε 2,5 μηνες εξαιτιας του φαγητου, του προγραμματος και της ζεστης! Ειχα εξαντληθει αλλα η αντοχη μου αρχισε και αυξανοταν. Και ετσι οταν μας ζητηθηκε να δωσουμε αγωνισματα για να περασουμε στην τελικη φαση της εκπαιδευσης στα αλεξιπτωτα δεν αντιμετωπισα καποιο προβλημα με τα ορια που ειχαν θεσει αν και ηταν αυτη τη φορα πιο αυστηροι στην ολη διαδικασια εξετασης και τα ορια "διευρυμένα" ! Στην συνεχεια οταν πηγα στην μοναδα αρχισα να παιρνω κιλα και οσπου να Απολυθώ Εφτασα τα 73! Δεν ηταν ομως τα κιλα που παιρνουν στα αλλα σωματα στρατου.

Κατα μεσο ορο επειδη Οι περισσοτεροι ηταν γυμνασμενοι (στον ογκο! Χαχα) οταν μπηκαμε στο Πευκο, εχασαν περιπου 10 κιλα στο πρωτο τριμηνο.

Σαν συμπερασμα πιστευω οτι τα παραπανω κιλα για το σωματοτυπο του Καθενός ακομα και Αν ειναι μυς, θα σταθουν εμποδιο στην ολη διαδικασια.

Γιαννης

Δημοσίευση από Γιαννης »

Καλησπερα. Σκεφτομαι να κανω θητεια στις ειδικες δυναμεις. Τα προβληματα ομως ειναι δυο. Ειμαι σχετικα κοντος 1.75-1.76 και λεπτος 70 κιλα. Θα με αποριψουνε; Και αν οχι θα τη βγαλω την εκπεδευση; Κυριως το δευτερο
Άβαταρ μέλους
Nicolas_mk2
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 3
Επάγγελμα: Υπάλληλος Μ.Ι.Τ.
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nicolas_mk2 »

Γιαννης έγραψε:Καλησπερα. Σκεφτομαι να κανω θητεια στις ειδικες δυναμεις. Τα προβληματα ομως ειναι δυο.Ειμαι σχετικα κοντος 1.75-1.76 και λεπτος 70 κιλα. Θα με αποριψουνε; Και αν οχι θα τη βγαλω την εκπεδευση;

Aδερφέ θα αστειεύεσαι φυσικά!
Μια χαρά εισαι... Να πας και να το χαρείς-όσο γίνεται!
Σχετικά με την εκπαίδευση κανεις δεν μπορει να σου πει κατι τετοιο γιατι αυτό εξαρτάται απο την ψυχική σου διάθεση και επιθυμία να πετύχεις!Εικόνα

Γιαννης

Δημοσίευση από Γιαννης »

Οκ φυλε σε ευχαρηστω για την απαντηση
koffas

Δημοσίευση από koffas »

Παιδες ειμαι 15χρ,1.66 και 53 κιλα. Γουσταρω τρελα για ο. Υ. Κ απο κουτσικο. Εχω τρελα με την γυμναστικη δεν σταματαω ποτε απο αντοχη σκιζω (5χλ τρεξιμο) 15-20 μονοζυγο και 30 καμσεις χαλαρα. Γυμναζομαι απο 6 χρονων κανω ταεκβοντο. Λεω να περασω απο καμια σχολη. Μεχρι τα 20 μου λετε να ειμαι ενταξει. Θα τρελαθω αν δεν γινω ουκας. Τρελααα! Τουρκος καλος μονο νεκρος!
spiros_zante
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από spiros_zante »

Παιδια θελω βοηθεια! Ειμαι κοντα 17 χρονων εχω υψος 1,92-,1,95 ειμαι περιπου 85 κιλα! Απο γυμναστικη τα παω σχετικα καλα (εκανα στιβο αλμα εις υψος και εμποδια!) εκανα περιπου 4 χρονια καρατε! Αλλα εχω σχετικα μεγαλη μιωπια (3,5 και 4,25) ! Θελω να παω αλεξιπτωτιστης και θελω να ξερω αν θα εχω προβλημα λογο της μιοπιας μου!
nick

Δημοσίευση από nick »

Υπηρετω αυτη τη στιγμη σε αμφοιβια μοιρα! Εχω βγαλει προβλημα στο γονατο και αδυνατω να τρεξω το μιλι στον προβλεπομενο χρονο... Ο λοχαγος ειπε οτι αν δεν πιασουμε το οριο κοβομαστε... Δεν θελω να κοπω ειμαι χαλια! Περασα ολα τα τ/πεν με σακατεμενο ποδι... Δεν εχω δωσει δικαιωμα για τιποτα (ουτε κρατησεις ουτε φυλακες ουτε καν παρατηρησεις) ειναι αδικο να μην παρω μπερε για ενα παλιομιλι... Ποια η αποψη σας; Παιζει να με κοψουν;
stm
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από stm »

nick έγραψε:Υπηρετω αυτη τη στιγμη σε αμφοιβια μοιρα! Εχω βγαλει προβλημα στο γονατο και αδυνατω να τρεξω το μιλι στον προβλεπομενο χρονο... Ο λοχαγος ειπε οτι αν δεν πιασουμε το οριο κοβομαστε... Δεν θελω να κοπω ειμαι χαλια! Περασα ολα τα τ/πεν με σακατεμενο ποδι... Δεν εχω δωσει δικαιωμα για τιποτα (ουτε κρατησεις ουτε φυλακες ουτε καν παρατηρησεις) ειναι αδικο να μην παρω μπερε για ενα παλιομιλι... Ποια η αποψη σας; Παιζει να με κοψουν;
Το θεμα ειναι ποσο σοβαρο ειναι το προβλημα σου.

Παιζει να σε κοψουν αλλα σκεψου οτι με προβλημα στο ποδι ακομα και να μην σε εκοβαν τι θα μπορουσες να κανεις στις Ε. Δ. Μονο θαλαμοφυλακας ή σε κανενα γραφειο. Αρα οχι ειδικες δυναμεις στην πραγματικοτητα!

Απο την αλλη μπορει να μην ειναι σοβαρο το προβλημα σου και να συνεχισεις κανονικα μετα... Αυτο θα το δεις δυστυχως στην πραξη.

Κατι αναλογο ειχα παθει και εγω αλλα οπως αποδειχτηκε δεν ηταν σοβαρο και το ξεπερασα!

Καλη επιτυχια!

nick

Δημοσίευση από nick »

Δηλαδη επειδη το βγαζω σε 8' και οχι σε 7' δεν θα παρω μπερε; Ενω εχω περασει ΟΛΑ τα υπολοιπα; Παμε καλα;
ΑΝΩΝΥΜΟΣ

Δημοσίευση από ΑΝΩΝΥΜΟΣ »

Δεν ξερετε τι λετε... Παντως ξερω ατομο που πηρε τηλ για να περασει στα ΛΟΚ (ηταν κ δοκιμος) ... Αποτελεσμα ηταν μεσα απο ενα μηνα στη ρεντινα να παθει καταγμα κ να παρει 45 μερες αναρρωτικη... Και οποτε ειτε δραστηριοτητες εβγαινε ελευθερος ασκησεων... Γιωτα γιωτα ζωη κ κοτα δλδ. Και πουλουσε μουρη στο χωριο του στα Γρεβενα οτι ειναι κομαντο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τρί Απρ 06, 2010 9:17 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΑΝΩΝΥΜΟΣ

Δημοσίευση από ΑΝΩΝΥΜΟΣ »

Ειναι ψεμμα οτι λογω μοριοδοτησης αρκετοι δοκιμοι παιρνουν τηλ για να τους χωσουν στα λοκ; Οχι μονο δεν τους καβουν ακομα κ αν ειναι γιωταδες, στην πουδρα τους εχουν! Για σου ρε Τασιοπουλε!
nick

Δημοσίευση από nick »

Εν τελη αν ΔΕΝ το βγαλω σε 7 λεπτα δεν παιρνω μπερε; Και θα ξαναπερασω πεν με την επομενη εσσο; ΝΑΙ ΚΑΛΑ... ΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ @@ ΜΟΥ ΠΑΩ ΠΕΖΙΚΟ!
ΕΛΛΑΔΑ

Δημοσίευση από ΕΛΛΑΔΑ »

Μηπως μπορει να μας δωσει κανενας καποιο προγραμμα γυμναστηκης;

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από D.Y.K »

Πάρε ένα απλό για αρχή και άν θέλεις κάτι πιο εξειδικευμένο στην πορεία πες μου!
http:// gymworkout.blogspot.com/2008/01/blog-post_27.html
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης