Μεταθέσεις και μετατάξεις ΕΠΟΠ

Πληροφορίες για τις προκηρύξεις, τις υπηρεσίες και αρμοδιότητες, τον μισθό, την μονιμοποίηση και την διαδικασία παραίτησης
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Lxias
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από Lxias »

Νasso σε ευχαριστώ καλό βράδυ.
<<MOΛΩΝ ΛΑΒΕ >>
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από Greek_Army »

kwstas

Δημοσίευση από kwstas »

Καλημερα σας βρισκομαι σε νησι εδω κ 4 χρονια... Περυσι δεν πηρα μεταθεση δηλαδη στα 3 χρονια. Ξερετε ποσα ειναι τα χρονια της μεταθεσης σε νησι γιατι ακουγετε κ για 5ετια. Αν μποριται να μου πητε κατι θα με βοηθουσατε πολυ δε παλευετε αλλο!

καταρινα

Δημοσίευση από καταρινα »

Η ορκομωσια της 3ης σειρας θα γινει σε ορισμενες περιοχες εχει γινει εγω θα ηθελα να ρωτησω αν ξερετε ειναι ευκολο ενας εποπ να παρει μεταθεση για κυπρο;

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 41

Δημοσίευση από D.Y.K »

καταρινα έγραψε:εγω θα ηθελα να ρωτησω αν ξερετε ειναι ευκολο ενας εποπ να παρει μεταθεση για κυπρο;

Μέχρι στιγμής μόνο ΕΜΘ υπηρετούν στην Κύπρο οπότε η απάντηση είναι όχι.

ΓΙΑΝΝΗΣ

Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ »

D.Y.K έγραψε:
καταρινα έγραψε:εγω θα ηθελα να ρωτησω αν ξερετε ειναι ευκολο ενας εποπ να παρει μεταθεση για κυπρο;

Μέχρι στιγμής μόνο ΕΜΘ υπηρετούν στην Κύπρο οπότε η απάντηση είναι όχι.

για ποιο λογο να μην πάει ενας εποπ στην κυπρο εφοσον ειναι μονιμοπηοιμενος; Πιστευω πως θα βγει σχετικη διαταγη. Τελικα ξερουμε ποτε θα ερθουν στο περιπου οι μεταθεσεις;
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 41

Δημοσίευση από D.Y.K »

ΓΙΑΝΝΗΣ έγραψε:

για ποιο λογο να μην πάει ενας εποπ στην κυπρο εφοσον ειναι μονιμοπηοιμενος; Πιστευω πως θα βγει σχετικη διαταγη.

Όταν βγεί φίλε μου σχετική διαταγή και για τους ΕΠΟΠ, τότε θα μπορούμε να το συζητήσουμε. Πρός το παρών υπηρετούν ΜΟΝΟ ΕΜΘ στην ΕΛΔΥΚ Εικόνα

Akisss

Δημοσίευση από Akisss »

Γεια σας είμαι 22 απολύθηκα με τον βαθμό του ανθυπολοχαγού πεζικού-στρατολογίας και λέω να κάνω τα χαρτιά μου για εποπ ξέρω πως είναι μέσα τα πράγματα.είμαι από ρόδο και θα ήθελα να μάθω αν γνωρίζεται πόσο εύκολο είναι να υπηρετήσω εδώ στην ρόδο η στην χίο που είναι παραμεθόριο και από ότι διάβασα δυσμενή.και αν γίνετε να κάνω αμοιβαία μετάθεση με άτομο που υπηρέτη ιδι στην ροδο η χιο με την περιοχή που πιθανόν να είναι η δική του.Επίσης αν η υποχρεωτική παραμονή είναι 7 γτ άκουσα πως έγινε 5...

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Akisss έγραψε:Γεια σας είμαι 22 απολύθηκα με τον βαθμό του ανθυπολοχαγού πεζικού-στρατολογίας και λέω να κάνω τα χαρτιά μου για εποπ ξέρω πως είναι μέσα τα πράγματα.είμαι από ρόδο και θα ήθελα να μάθω αν γνωρίζεται πόσο εύκολο είναι να υπηρετήσω εδώ στην ρόδο η στην χίο που είναι παραμεθόριο και από ότι διάβασα δυσμενή.και αν γίνετε να κάνω αμοιβαία μετάθεση με άτομο που υπηρέτη ιδι στην ροδο η χιο με την περιοχή που πιθανόν να είναι η δική του.Επίσης αν η υποχρεωτική παραμονή είναι 7 γτ άκουσα πως έγινε 5...

Να κάνεις τα χαρτιά σου για εποπ; Κάτσε να βγει πρώτα προκήρυξη και μετά σκέψου για μεταθέσεις κτλπ
Άβαταρ μέλους
POLITHS
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από POLITHS »

D.Y.K έγραψε:
ΓΙΑΝΝΗΣ έγραψε:

για ποιο λογο να μην πάει ενας εποπ στην κυπρο εφοσον ειναι μονιμοπηοιμενος; Πιστευω πως θα βγει σχετικη διαταγη.

Όταν βγεί φίλε μου σχετική διαταγή και για τους ΕΠΟΠ, τότε θα μπορούμε να το συζητήσουμε. Πρός το παρών υπηρετούν ΜΟΝΟ ΕΜΘ στην ΕΛΔΥΚ Εικόνα

δεν χρειαζεται να βγει καμια διαταγη ο νομος που διεπει τους επ. Οπ το λεει ξεκθαρα οτι το Δικαιωμα να μετατατεθουν στην κυπρο Επ. Οπ το αποκτουν απο την στιγμη που μονιμοποιηθουν δηλαδη μολις κλεισουν 7ετια απο εκει και περα για να πας πρεπει στις φρουρες προτιμησης να βαλεις την κυπρο ως πρωτη επιλογη αλλιως δεν προκειται να πας τωρα εφ οσων συγκεντρωνεις τα απαραιτητα μορια, τα οποια καθοριζονται απο παγια δγη, Σε σχεση με τους υπολοιπους επιθυμουντες Μετατιθεσαι στην κυπρο. Καλημερα
ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΟΛΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΑ Η ΠΑΤΡΙΣ ΕΣΤΙ
Λχιας (ΑΣ)

Δημοσίευση από Λχιας (ΑΣ) »

Την μετάθεση την γλυτώνει μόνο αν εχει 3 παιδία.
V@SILIS
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από V@SILIS »

Καλησπερα σε ολους αν μπορει καποιος θελω να μου πει τι αναφορα να κατεβασω ως στελεχος για να ενταχθω στις ειδικες δυναμεις του στρατου!
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

V@SILIS έγραψε:Καλησπερα σε ολους αν μπορει καποιος θελω να μου πει τι αναφορα να κατεβασω ως στελεχος για να ενταχθω στις ειδικες δυναμεις του στρατου!

Τι είσαι εσύ; Εποπ; Αξιωματικός; Υπαξιωματικός;
V@SILIS
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από V@SILIS »

Καλησπερα αδερφε! Εποπ ειμαι!
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

V@SILIS έγραψε:Καλησπερα αδερφε! Εποπ ειμαι!

Eπαγγελματίας οπλίτης στις Ειδικές Δυνάμεις
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες