ΥΕΑ - Υποψήφιοι Έφεδροι Αξιωματικοί
Ναι αδερφέ,9 μήνες είναι η θητεία!
Παιδια αν θελω να κατσω για δοκιμος τι πρεπει να κανω; Θα μας ενημεροςσουν; Και εχει εξτρα εκπευευση; Και θητεια +5 μηνεσ; Χελπ...
YEA και ΔΕΑ το ιδιο. Χα χα χα. Νομιζετε οτι επειδη εχετε την ενδειξη ΥΕΑ ολοι στα χαρτια σας πηγατε και γινατε και δοκιμοι αμεσως... ;
χαχαχα. Για περαστε απο τη ΣΕΑΠ μια βολτα που βγαινουν οι ΔΕΑ του Πεζικου να δειτε ποσο καλα θα περασετε...
χαχαχα. Για περαστε απο τη ΣΕΑΠ μια βολτα που βγαινουν οι ΔΕΑ του Πεζικου να δειτε ποσο καλα θα περασετε...
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 87
stathor έγραψε:YEA και ΔΕΑ το ιδιο.Χα χα χα. Νομιζετε οτι επειδη εχετε την ενδειξη ΥΕΑ ολοι στα χαρτια σας πηγατε και γινατε και δοκιμοι αμεσως... ;
Σιγά μας τρομοκράτησες όλους

-
- Στρατηγός
πετροσ έγραψε:Παιδια αν θελω να κατσω για δοκιμος τι πρεπει να κανω; Θα μας ενημεροςσουν; Και εχει εξτρα εκπευευση; Και θητεια +5 μηνεσ; Χελπ...
Δες εδώ
-
- Στρατηγός
Γεια ςας ρε παιδια εχω καμια δυο απορειες
1 ςτις ποςες μερες ορκιζονται οι υ. ε. α 2 υπαρχει προβλιμα για τα τατουαζ ςαν υ. ε. α
3 ειναι ςχετικα δυςκολα να περαςεις της δοκιμαςιες για να γινεις δ. ε. α
1 ςτις ποςες μερες ορκιζονται οι υ. ε. α 2 υπαρχει προβλιμα για τα τατουαζ ςαν υ. ε. α
3 ειναι ςχετικα δυςκολα να περαςεις της δοκιμαςιες για να γινεις δ. ε. α
Καλησπέρα και καλώς ήρθες.
Διάβασε τις προηγούμενες σελίδες, όπως επίσης διάβασε και το παρακάτω άρθρο
Υποψήφιος Έφεδρος Αξιωματικός
Διάβασε τις προηγούμενες σελίδες, όπως επίσης διάβασε και το παρακάτω άρθρο
Υποψήφιος Έφεδρος Αξιωματικός
Ευχαριστο πολυ για την βοιθεια
και ευχομαι καλη θητεια στα παιδια που μπενουν τωρα !
και ευχομαι καλη θητεια στα παιδια που μπενουν τωρα !
Γεια σας παιδια. Θα ηθελα να ρωτησω, αν επιλεξω ΥΕΑ και περασω ολα τα αθληματα και τα τεστ και εν τελει με επιλεξουν, μετα μπορω να ανακαλεσω την αποφαση μου και να κανω το εννιαμηνο κανονικα?
-
- Στρατηγός
dim123 έγραψε:Γεια σας παιδια. Θα ηθελα να ρωτησω, αν επιλεξω ΥΕΑ και περασω ολα τα αθληματα και τα τεστ και εν τελει με επιλεξουν, μετα μπορω να ανακαλεσω την αποφαση μου και να κανω το εννιαμηνο κανονικα;
Να ανακαλέσεις δεν γίνεται. Μόνο να κοπείς=Ι3= μετάθεση σε παραμεθώριο (έβρο, νησιά)
Καλησπερα σε ολους! μηπως θα μπορουσατε να μου δωσετε ενα link η γενικα να μου πειτε εσεις πληροφοριες σχετικα με το που γινεται η εκπαιδευση (4 μηνεσ) των ΥΕΑ; δλδ ξερω οτι στο μεταφορων οι φανταροι παρουσιαζονται σπαρτη και οι ΥΕΑ παραμενουν εκει για την εκπαιδευση τους κλπ θελω να μαθω και για τα υπολοιπα τμηματα του στρατου ξηρας οπως το τεχνικο, οι διαβιβασεις και ολα γενικα
σαν φανταρος δλδ που παρουσιαζεσαι και που σε στελνουν μετα για εκπαιδευση ΥΕΑ! ευχαριστωωωωωω

σαν φανταρος δλδ που παρουσιαζεσαι και που σε στελνουν μετα για εκπαιδευση ΥΕΑ! ευχαριστωωωωωω
-
- Στρατηγός
Ψάξε εδώ υπάρχουνε πολλά θέματα είναι 5 λεπτά υπόθεση να τα βρεις
Ευχαριστω greek_army νασαι καλα αν και νομιζω οτι δεν αναφερονται σε ολα τα τμηματα και δεν ειναι μονο 5 λεπτα!
ισως αν μπορουσε καποιος να μου στιλει καποιο λινκ ι καποιο αρχειο που να ειναι ολα συγκεντρωμενα θα με διευκολυνε! Ευχαριστω
ισως αν μπορουσε καποιος να μου στιλει καποιο λινκ ι καποιο αρχειο που να ειναι ολα συγκεντρωμενα θα με διευκολυνε! Ευχαριστω

-
- Στρατηγός
Σχολή Πυροβολικού : Νέα Πέραμος
Σχολή Τεθωρακισμένων : Αυλώνα
Σχολή Μηχανικού : Λουτράκι
Σχολή Υλικού Πολέμου : Λαμία
Σχολή Τεχνικού : Λαμία για βασική εκπαίδευση και μετά Πύργο
Σχολή Διαβιβάσεων : Χαιδάρι
Αν και τα περισσότερα έχουνε ειπωθεί στο φόρουμ. Τελοσπάντων.
Σχολή Τεθωρακισμένων : Αυλώνα
Σχολή Μηχανικού : Λουτράκι
Σχολή Υλικού Πολέμου : Λαμία
Σχολή Τεχνικού : Λαμία για βασική εκπαίδευση και μετά Πύργο
Σχολή Διαβιβάσεων : Χαιδάρι
Αν και τα περισσότερα έχουνε ειπωθεί στο φόρουμ. Τελοσπάντων.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες