Χαχαχα καλη η σκεψη σου. Οντως ειναι δυναμικες οι περισσοτερες αλλα παντα ξεφευγουν των οριων. Και ετσι χανεται το παιχνιδι στη πορεια.ΜΑΡΑΚΙ έγραψε:Γι αυτο και εγω θα χωρισω για να κανω οφθαλμολουτρο! Αντρες παντου! Χα χα πλακα κανω, μη με παρεξηγησετε. Εμενα παντως "φανταρινεσ" μου φενονται πολυ δυναμικες και παντα ηθελα και εγω να γινω μια απο αυτες!
Γυναίκα Επαγγελματίας Οπλίτης
Γενικα οι ευκολες και οι δυσκολες γυναικες υπαρχουν παντου. σε ολες τις δουλειες σε ολες τις ηλικιες. οπως υπαρχουν οι δυσκολοι και οι ευκολοι αντρες. λογικα στο στρατο θα σχολιαζετε παραπανω επειδη η πλειοψηφια ειναι αντρες. παντως αν 2 ανθρωποι εποπ ερωτευοντουσαν και ειχανε σχεσεις εγω ουτε θα το κατεκρινα ουτε θα μου φενοτανε περιεργο. ετσι κι αλλιως αυτα τα κουτσομπολια ρε παιδια παντου γινονται απο "καλοθελητεσ"...
Στις ταξεις του στρατου ομως φιλη μου τετοιου ειδους κοτσομπολια καθως ο στρατος ειναι μια μικρη κοινωνια ενστολων ειναι πολυ διαφορετικα απο το να ακουγοτανε στη πολιτικη ζωη. Και παντα δεν ξερεις αυτα τα "κουτσομπολια τι καταληξη θα εχουν Τι διαστασειςθα παρουν και σε ποιανου τα αυτια θα φτασουν. Καλο θα ειναι οι γυναικες στο στρατομ ανεξαρτητως τι βαθμο φερουν να ειναι ιδιαιτερα προσεκτικες.

Ειναι κανεις εδω;
Ελα κοπελια αχαχαχ εδω
Κριστι να σε ρωτησω κατι;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 31
- Ενδιαφέροντα: Τα πάντα όλα!
- Επάγγελμα: Κατάσκοπος των εξωγήινων!
- Επικοινωνία:
ΝΤΙΝΟΣ έγραψε:Δεν νομιζω κανενα αγορι αν βλεπει σοβαρα την κοπελα του και ειναι ο ιδιος δημοσιο, να τον χαλασει να περασει εποπ!

-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
Τα μηνυματα τα σβηνετε; Μπηκα χθες στο μειλ μου και ειχα ενα σωρο ειδοποιησεις... Αλλα οταν μπηκα εδω δεν εβρισκα αυτα που ειχα γραψει...
Δεν σβηνετε κατι αννα μαρια
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
Συγνωμη αλλα δεν υπαρχουν τα ποστ μου ς αυτη τη συζητηση πια...
Αχ βρε αννα μαρια μου ποσταρε ξανα 

Su-35 έγραψε:ΝΤΙΝΟΣ έγραψε:Δεν νομιζω κανενα αγορι αν βλεπει σοβαρα την κοπελα του και ειναι ο ιδιος δημοσιο, να τον χαλασει να περασει εποπ!Εγω γιατι το νομιζω;
Καλα su, αν εχεις ***** για κοπελα συγουρα δεν θα το θες. Γιατι εκτος απο εσενα θα την γλεντανε και αλλοι... Αλλιως δεν υπαρχει σοβαρος λογος,
Θα σε παρακαλουσα να προσεχεις τις εκφρασεις σου.ΝΤΙΝΟΣ έγραψε:Su-35 έγραψε:ΝΤΙΝΟΣ έγραψε:Δεν νομιζω κανενα αγορι αν βλεπει σοβαρα την κοπελα του και ειναι ο ιδιος δημοσιο, να τον χαλασει να περασει εποπ!Εγω γιατι το νομιζω;
Καλα su, αν εχεις ***** για κοπελα συγουρα δεν θα το θες. Γιατι εκτος απο εσενα θα την γλεντανε και αλλοι... Αλλιως δεν υπαρχει σοβαρος λογος,
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 31
- Ενδιαφέροντα: Τα πάντα όλα!
- Επάγγελμα: Κατάσκοπος των εξωγήινων!
- Επικοινωνία:
Μπα, μαλλον την δικη σου θα γλεντανε Ντινο.

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες