Προκηρυξη ΕΠΟΠ (2026)
-
Επισκέπτης
Re: Προκηρυξη ΕΠΟΠ (2026)
Είμαι σειρά εποπ στην ΠΑ του 2025. Σειρές μου που είναι διασώστες από ότι βλέπω είναι είτε πληρώματα ασθενοφόρων είτε ιπτάμενοι διασώστες στα σούπερ πούμα και κάνουν αεροδιακομιδές
-
Επισκέπτης
Ευχαριστώ! Μήπως γνωρίζεις από μεταθέσεις τι παίζει; Για να λες super puma φαντάζομαι 112 ΠΜ.
-
Επισκέπτης
Σε επιλεγουνε για να πας ιπτάμενος δοασωστης? Θέλει μέσον?
και τι μισθό περνουν?
-
Επισκέπτης
Ασθενοφόρα υπάρχουν παντού ανοίγουν σε διάφορα μέρη τοποθετήσεις . Επίσης τα ελικόπτερα εκτελούν και ετοιμότητες σε θέσεις διασποράς πχ λήμνο,σκύρο,ρόδο κτλ όπου θα πηγαίνετε εναλλάξ αλλά η βάση είναι Ελευσίνα ναι
-
Επισκέπτης
Σίγουρα υπάρχει κάποια διαδικασία που δεν γνωρίζω. Μέσον όχι δεν χρειάζεται καθώς χρειάζονται άτομα. Μισθός κανονικά τον μισθό του ΕΠΟΠ
(1050-1100 ) συν για τους ιπτάμενους διασώστες κάποια λεφτά από το πτητικό κάθε 6 μηνές ανάλογα τις ώρες πτήσης τους (δεν γνωρίζω ποσό).
-
Επισκέπτης
Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. Τελευταία ερώτηση, μήπως ξέρεις περίπου ποια είναι η διαφορά μεταξύ ΟΔΙΥΓ (Διασώστης Υγειονομικού) και ΟΔΙΑ (Διασώστης); Μου κάνει εντύπωση που είναι δύο διαφορετικές ειδικότητες.Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Σεπ 12, 2026 7:00 pmΑσθενοφόρα υπάρχουν παντού ανοίγουν σε διάφορα μέρη τοποθετήσεις . Επίσης τα ελικόπτερα εκτελούν και ετοιμότητες σε θέσεις διασποράς πχ λήμνο,σκύρο,ρόδο κτλ όπου θα πηγαίνετε εναλλάξ αλλά η βάση είναι Ελευσίνα ναι
-
Επισκέπτης
Ποιος θα κάνει αίτηση όταν το όριο ηλικίας είναι 24 χρονών? Τώρα είναι καλή ευκαιρία για όλους όσους έχουν λίγα μόρια μπας και τρυπώσουν σε καμιά αεροπορία ή στρατολογία στο Ρουφ να ξυνονται. Όταν τα κάναμε εμείς είχε ανταγωνισμό και το 24 που ήταν η τελευταία μου χρονιά δεν έβγαλε προκήρυξη. Δεν βαριέσαι τέλος καλό όλα καλά καλύτερα αστυνομία αμεταθετοι στο σπίτι μας...
-
episkeptis1
αν έχει τόσες λίγες στην αεροπορία φαντάσου το ΠΝ τι θα γίνεται....Επισκέπτης έγραψε: Τετ Σεπ 16, 2026 1:51 amΠοιος θα κάνει αίτηση όταν το όριο ηλικίας είναι 24 χρονών? Τώρα είναι καλή ευκαιρία για όλους όσους έχουν λίγα μόρια μπας και τρυπώσουν σε καμιά αεροπορία ή στρατολογία στο Ρουφ να ξυνονται. Όταν τα κάναμε εμείς είχε ανταγωνισμό και το 24 που ήταν η τελευταία μου χρονιά δεν έβγαλε προκήρυξη. Δεν βαριέσαι τέλος καλό όλα καλά καλύτερα αστυνομία αμεταθετοι στο σπίτι μας...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες