Επιτυχόντες / επιλαχόντες εποχικοί πυροσβέστες (2025)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Στρατός και θητεία
PEZOPOROS
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 17

Re: Επιτυχόντες / επιλαχόντες εποχικοί πυροσβέστες (2025)

Δημοσίευση από PEZOPOROS »

Dimija έγραψε: Κυρ Απρ 13, 2025 2:17 pm
PEZOPOROS έγραψε: Κυρ Απρ 13, 2025 1:56 pm Ρε φίλε ακόμα δεν μπήκες και ψάχνεις για το τι ΜΑΠ θα σου δώσουν; Με ένα κράνος ξεκινήσαμε και ελληνικό άρβυλο. Κάτσε να μπεις πρώτα γιατί βλέπω να γίνεται σφαγή με το ΔΜΣ όπως λένε.
Τι ακούς PEZOPOROS; Θα πέσει κόψιμο λες;
Φιλαράκι δυστυχώς μου λέει άτομο εδώ από την επιτροπή που είμαι ότι θα υπάρχει θέμα με τον δείκτη. Είναι εντολή από το αρχηγείο αυτό! Όσοι δηλαδή είναι παραπάνω από το όριο θα βγάζουν μεζούρα και αν ξεπερνούν και εκεί το όριο. Βέβαια μου είπε δεν θα κόψουμε κάποιον για μυϊκά κιλά σε σχέση με έναν υπέρβαρο!
giannnakos

Δημοσίευση από giannnakos »

Καλησπερα εκανα τα χαρτια μου ευβοια θελω να μπω χαλκιδα ειμαι θεση 63 υπαρχη περίπτωση να με παρουν χαλκιδα αν περασω με το καλο;
mikeangel
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από mikeangel »

giannnakos έγραψε: Κυρ Απρ 13, 2025 3:39 pm Καλησπερα εκανα τα χαρτια μου ευβοια θελω να μπω χαλκιδα ειμαι θεση 63 υπαρχη περίπτωση να με παρουν χαλκιδα αν περασω με το καλο;
Αν είσαι οδηγός για Κάρυστο σε κόβω.
Zwgrafiotis

Δημοσίευση από Zwgrafiotis »

Καλησπέρα και καλή επιτυχία σε όλους, Επειδή ίσως δεν κατάλαβα, από 29 έως 2 πρέπει να έχουμε δώσει την καρτέλα; Η θα μας καλέσουν αυτοί από 29 έως 2 για να την παραδώσουμε;
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Καλησπέρα είμαι στην κατηγορία εργάτης. Μπορούν να σε πάρουν και σε άλλη περιοχή; Η μόνο στην περιοχή που έκανα την αίτηση?
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 33

Δημοσίευση από niasimas »

Zwgrafiotis έγραψε: Κυρ Απρ 13, 2025 5:08 pm Καλησπέρα και καλή επιτυχία σε όλους, Επειδή ίσως δεν κατάλαβα, από 29 έως 2 πρέπει να έχουμε δώσει την καρτέλα; Η θα μας καλέσουν αυτοί από 29 έως 2 για να την παραδώσουμε;
Αφού πας στους γιατρούς και τελειώσεις, έχεις περιθώριο, από της 29 μέχρι της 2, να πας στην ΔΙΠΥΝ, που έχεις κάνει αίτηση και να παραδώσεις τις γνωματεύσεις. Δεν σε καλεί κανείς. Διαλέγεις ημέρα και πας.
mikeangel
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από mikeangel »

giannnakos έγραψε: Κυρ Απρ 13, 2025 5:00 pm Οχι αδερφε εργατης
Αν δεν είσαι από Χαλκίδα πιάσε τέρμα βόρεια η τέρμα νότια, ξέρω τι σου λέω, πόσο μάλλον αν είσαι και νέος στο επάγγελμα.
Giannakoss

Δημοσίευση από Giannakoss »

Από χαλκιδα είμαι για αυτό ρωτάω
Επισκέπτης

niasimas έγραψε: Κυρ Απρ 13, 2025 6:01 pm
Zwgrafiotis έγραψε: Κυρ Απρ 13, 2025 5:08 pm Καλησπέρα και καλή επιτυχία σε όλους, Επειδή ίσως δεν κατάλαβα, από 29 έως 2 πρέπει να έχουμε δώσει την καρτέλα; Η θα μας καλέσουν αυτοί από 29 έως 2 για να την παραδώσουμε;
Αφού πας στους γιατρούς και τελειώσεις, έχεις περιθώριο, από της 29 μέχρι της 2, να πας στην ΔΙΠΥΝ, που έχεις κάνει αίτηση και να παραδώσεις τις γνωματεύσεις. Δεν σε καλεί κανείς. Διαλέγεις ημέρα και πας.
Καλησπέρα, δεν ισχυει αυτό που λες. Δεν διαλέγεις μέρα και πας. Θα βγει διαταγή από τους Διπυναρχες ανα ΔΙΠΥΝ και θα οριστεί επιτροπή ωστε να παραδοθούν οι καρτέλες στην επιτροπή όπου εκτός από τη καρτέλα θα ζυγιστουν και για ΔΜΣ. Η ενημέρωση θα γινει τηλεφωνικώς ανα ΔΙΠΥΝ
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 33

Δημοσίευση από niasimas »

Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Απρ 13, 2025 10:40 pm
niasimas έγραψε: Κυρ Απρ 13, 2025 6:01 pm
Καλησπέρα, δεν ισχυει αυτό που λες. Δεν διαλέγεις μέρα και πας. Θα βγει διαταγή από τους Διπυναρχες ανα ΔΙΠΥΝ και θα οριστεί επιτροπή ωστε να παραδοθούν οι καρτέλες στην επιτροπή όπου εκτός από τη καρτέλα θα ζυγιστουν και για ΔΜΣ. Η ενημέρωση θα γινει τηλεφωνικώς ανα ΔΙΠΥΝ
'Οπως και να έχει, μέχρι της 29 πρέπει να έχεις έτοιμες καρτέλες. Αν καλούνε αυτοί, ακόμα καλύτερα, να πας συστημένος.
djtzou
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από djtzou »

Εφοσον λεει ενημερωση απο για 29/4 εως 2/5 τι ψαχνετε?
Επισκέπτης

Λοιπόν αυτό που μάλλον θα γίνει είναι αυτό που έγινε, θα μας χωρίσουμε με γκρουπ και από 29-02 θα καλούμε τα ανάλογα άτομα. Οποτε καλό είναι να τα έχετε έτοιμα γτ μπορεί να σας καλέσουν 29 η 02
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 42

Δημοσίευση από D.Y.K »

Καλημέρα και καλή εβδομάδα.

Το νου σας στα τηλέφωνά σας.
Επισκέπτης

Καλημέρα δεν έχουν πάρει ακόμη τηλέφωνο. Σε περίπτωση που δεν μας καλέσουν να περάσουμε μόνοι να πάρουμε καρτέλες αύριο από τις οχτώ και μετά; Γιατί δεν θα προλάβουμε παιδιά.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: niasimas και 10 επισκέπτες