Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στην Πολεμική Αεροπορία (2023)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Ster

Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στην Πολεμική Αεροπορία (2023)

Δημοσίευση από Ster »

Labros98 έγραψε: Τρί Οκτ 24, 2023 11:46 am
Ster έγραψε: Τρί Οκτ 24, 2023 6:06 am
Labros98 έγραψε: Τρί Οκτ 24, 2023 1:53 am

Έχουν κάνει κάποιο λάθος. Ο καθένας μια φορά δίνει πκε ανεξαρτήτως σε ποσα σώματα έχει κάνει αίτηση. Πάρε τηλέφωνο στο helpdesk και διευκρίνισε το. Σου το λέω σίγουρα ότι έχουν κάνει μπαρούφα.
Ναι ρε συ σε όσους το έδειξα μου είπαν ότι κάτι πάει λάθος δεν γίνεται να πάω δύο φορές Αθήνα. Εσύ είσαι στην ίδια ειδικότητα με εμένα αν θυμάμαι καλά. Που σε κάλεσαν εσένα;
Διασωστης, σωστά θυμάσαι. Εμένα 17/11 καβουρι. Θα είμαι στα τελευταία γκρουπακια.
Ναι εμένα 17/11 128 ΣΕΤΗ στο καβούρι στις 7:00 για ξηρά και αεροπορια. Μπερδεύτηκα και είπα Ευελπίδων. Το θέμα όμως με το ναυτικο που με κάλεσαν 30/10 πάλι στο καβουρι στις 7:00 δεν έχεις λυθεί ακόμη. Έχω πάρει από το πρωί πόσα τηλέφωνα και στο helpdesk δεν με μπορώ να πω ότι με βοήθησαν και ιδιαίτερα τους είπα οτι δεν γίνεται να παρουσιαστώ σε 2 ημερομηνίες πως θα γίνει αυτο και μου είπαν οτι ειναι αναλογα την ειδικότητα γιατι μου λεει πχ στην αεροπορία σε κάποιες ειδικοτητες το σπάνε ετσι μπορει λεει να λειτουργούν ετσι και στο ναυτικό δεν το γνωριζουμε λεει αυτο και μου ειπε να στείλω ένα ιμειλ στο ναυτικό γιατί στην ουσία με το ναυτικο έχει γίνει το μπέρδεμα αλλά απάντηση δεν πήρα και τώρα ξανά άρχισα μα τηλέφωνα αλλά τίποτα. Το θέμα είναι ότι πρέπει να ξέρω γιατί αν είναι να φύγω 30 του μηνός πρέπει να τα κανονίσω όλα εγώ δεν είμαι από Αθήνα.
EricHalland

Δημοσίευση από EricHalland »

Για όσους έχουν καλεστεί σε δύο ή τρία όπλα πήρα τηλέφωνο στο help desk και μου είπαν ότι δίνουμε μια φορά για όλα. Αν κάποιος έχει καλεστεί στις ειδικές δυνάμεις (το λέω γιατί είναι λίγο πιο δύσκολα τα αθλήματα) δίνει μόνο αυτά και είναι εντάξει.
Labros98
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 40

Δημοσίευση από Labros98 »

Ster έγραψε: Τρί Οκτ 24, 2023 12:42 pm
Ster έγραψε: Τρί Οκτ 24, 2023 6:06 am
Ναι ρε συ σε όσους το έδειξα μου είπαν ότι κάτι πάει λάθος δεν γίνεται να πάω δύο φορές Αθήνα. Εσύ είσαι στην ίδια ειδικότητα με εμένα αν θυμάμαι καλά. Που σε κάλεσαν εσένα;
Διασωστης, σωστά θυμάσαι. Εμένα 17/11 καβουρι. Θα είμαι στα τελευταία γκρουπακια.
Ναι εμένα 17/11 128 ΣΕΤΗ στο καβούρι στις 7:00 για ξηρά και αεροπορια. Μπερδεύτηκα και είπα Ευελπίδων. Το θέμα όμως με το ναυτικο που με κάλεσαν 30/10 πάλι στο καβουρι στις 7:00 δεν έχεις λυθεί ακόμη. Έχω πάρει από το πρωί πόσα τηλέφωνα και στο helpdesk δεν με μπορώ να πω ότι με βοήθησαν και ιδιαίτερα τους είπα οτι δεν γίνεται να παρουσιαστώ σε 2 ημερομηνίες πως θα γίνει αυτο και μου είπαν οτι ειναι αναλογα την ειδικότητα γιατι μου λεει πχ στην αεροπορία σε κάποιες ειδικοτητες το σπάνε ετσι μπορει λεει να λειτουργούν ετσι και στο ναυτικό δεν το γνωριζουμε λεει αυτο και μου ειπε να στείλω ένα ιμειλ στο ναυτικό γιατί στην ουσία με το ναυτικο έχει γίνει το μπέρδεμα αλλά απάντηση δεν πήρα και τώρα ξανά άρχισα μα τηλέφωνα αλλά τίποτα. Το θέμα είναι ότι πρέπει να ξέρω γιατί αν είναι να φύγω 30 του μηνός πρέπει να τα κανονίσω όλα εγώ δεν είμαι από Αθήνα.
Αφου λοιπόν το ναυτικό έχει κάνει το λάθος κάνε μερικές ακόμα προσπαθειες να συννενοηθείς. Εάν δε το καταφέρεις αγνόησε την ημερομηνία που σου έδωσε το ναυτικό. Οι διασώστες αεροπορίας είναι μια από τις ειδικότητες που θα περασει υγειονομικές στο 251 ΓΝΑ. Με βάση το προγραμμα που έχει βγει, αυτοί που δίνουν υγειονομικές στο ΓΝΑ, πάνε για ψυχοτεχνικα στο καβουρι και αθλήματα στην ΣΙ.
Eleonora
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από Eleonora »

Labros98 έγραψε: Τρί Οκτ 24, 2023 6:16 pm
Ster έγραψε: Τρί Οκτ 24, 2023 12:42 pm
Αφου λοιπόν το ναυτικό έχει κάνει το λάθος κάνε μερικές ακόμα προσπαθειες να συννενοηθείς. Εάν δε το καταφέρεις αγνόησε την ημερομηνία που σου έδωσε το ναυτικό. Οι διασώστες αεροπορίας είναι μια από τις ειδικότητες που θα περασει υγειονομικές στο 251 ΓΝΑ. Με βάση το προγραμμα που έχει βγει, αυτοί που δίνουν υγειονομικές στο ΓΝΑ, πάνε για ψυχοτεχνικα στο καβουρι και αθλήματα στην ΣΙ.
Παράλληλα στείλε mail με θέμα : ΕΠΕΙΓΟΝ, τα στοιχεία
σου, τον αριθμό της αίτησής σου, στο epop2023@navy.mil.gr, και ρώτησέ τους, γιατί υπάρχουν διαφορετικές ημερομηνίες στην περίπτωσή σου. Θα σου απαντήσουν. Όπως και νάχει, παρουσιάζεσαι κανονικά στο Καβούρι, και το αναφέρεις εκεί, εάν δεν βρείς άκρη, τελικά.
Styga
Episkeptis

Δημοσίευση από Episkeptis »

Υπάρχει κάποιος οβελπ που να τον κάλεσαν για πκε ;
patheo61

Δημοσίευση από patheo61 »

Θερμή παράκληση, κάποιος να μας πει με τι μόρια κλήθηκε για χειριστής ραντάρ Ευχαριστώ πολύ! Επείγει.
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

patheo61 έγραψε: Τετ Οκτ 25, 2023 9:41 am Θερμή παράκληση, κάποιος να μας πει με τι μόρια κλήθηκε για χειριστής ραντάρ Ευχαριστώ πολύ! Επείγει.

Ο λογος που καποιος πρεπει να αναφερει τα μορια του; Κι αν τα πει θα ναι αληθεια πισω απο ενα ανωνυμο φορουμ; Καλο θα ναι να μην ασχολειστε με το κομματι "μορια" ειδικα σε τετοιου ειδους φορουμ φροντιστε την σωστη σας προετοιμασια οσοι πατε για πκε. Για τους υπολοιπους που δεν κληθηκαν του χρονου.
patheo61

Λίγο παραπλανητική η απάντηση σου συνυποψήφιε, κρύβει κάτι; Αποπροσανατολίζει μήπως; Λέω τώρα εγώ... Λοιπόν κάποιοι θεωρούν ότι ίσως πρέπει να κάνουν ένσταση σύμφωνα και με τα μόρια παρελθόντων ετών, γι'αυτό ρώτησα για τα μορια, το φόρουμ υποτίθεται ότι είναι για να βοηθάμε αλλήλους, υποτίθεται! Αν δεν θέλετε να απαντήσετε μην απαντάτε, σας καταλάβαμε οι υπόλοιποι, όποιος όμως είναι καλοπροαίρετος και δίκαιος τον παρακαλώ να μου απαντήσει κι τον ευχαριστώ προκαταβολικά.
Επισκέπτης

patheo61 έγραψε: Τετ Οκτ 25, 2023 12:17 pm Λίγο παραπλανητική η απάντηση σου συνυποψήφιε, κρύβει κάτι; Αποπροσανατολίζει μήπως; Λέω τώρα εγώ... Λοιπόν κάποιοι θεωρούν ότι ίσως πρέπει να κάνουν ένσταση σύμφωνα και με τα μόρια παρελθόντων ετών, γι'αυτό ρώτησα για τα μορια, το φόρουμ υποτίθεται ότι είναι για να βοηθάμε αλλήλους, υποτίθεται! Αν δεν θέλετε να απαντήσετε μην απαντάτε, σας καταλάβαμε οι υπόλοιποι, όποιος όμως είναι καλοπροαίρετος και δίκαιος τον παρακαλώ να μου απαντήσει κι τον ευχαριστώ προκαταβολικά.

Το λεγομενο "ο θανατος σου, η ζωη μου" το εχετε ακουστα; Λοιπον διαγωνισμος ειναι οποτε ο καθενας προφανως θα προστατεψει τον εαυτο του, τις πληροφοριες του κτλ... Στο θεμα των μοριων οποιαδηποτε απορια λυνεται με το να αναγνωσετε απλα την προκυρηξη μιας κι οσοι την ειχαμε αναγνωσει τα μορια ηταν τα αναμενομενα... Με το να σας πει καποιος τα μορια του εγω ως αλιευση κοινως ψαρεμα μοριων το βλεπω... Ας κανει ο καθενας την προετοιμασια του και οποιαδηποτε απορια λυνεται απο αρμορδιους οπως το help desk. Καλη συνεχεια και καλη επιτυχια
patheo61

Ερώτηση: Η κατοχή διπλώματος οδήγησης Β δίνει 40 μόρια σε όλες τις ειδικότητες; Ευχαριστώ
Επισκέπτης

50 μόρια εννοω
katsiman

Δημοσίευση από katsiman »

patheo61 έγραψε: Τετ Οκτ 25, 2023 9:41 am Θερμή παράκληση, κάποιος να μας πει με τι μόρια κλήθηκε για χειριστής ραντάρ Ευχαριστώ πολύ! Επείγει.
580 εσεις ποσα εχετε
Eleonora
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από Eleonora »

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Οκτ 25, 2023 2:43 pm 50 μόρια εννοω
Ναι,50 μόρια σε όλες τις ειδικότητες
Styga
gepapage
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από gepapage »

Θερμή παράκληση αν κάλεσαν κάποιον για ΠΚΕ με ειδικότητα ΑΜΎΝΗΣ ΑΕΡΟΔΡΟΜΊΩΝ ΕΙΔΙΚΏΝ ΕΠΙΧΕΙΡΉΣΕΩΝ με πόσα μόρια τον κάλεσαν, ευχαριστώ.
gepapage
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες