espapadaki έγραψε:Θεωρω αδιανοητο να ειμαι γυναικα (εννοωντας οτι δεν εχω παει στρατο για να εχω γνωσεις) εν αντιθεσει με τους πεισσοτερους εδω μεσα που εχουν παει ειτε οι ιδιοι ειτε φιλοι τους και οχι απλα να γνωριζω τι ειναι οι ΠΚΕ αλλα να εχω καθισει να βρω περσινους πινακες στην ειδικοτητα που με ενδιαφερει, να εχω ψαξει ατομα να μαθω ακομη και το προγραμμα που εχουν μεσα στο στρατοπεδο, να εχω προσπαθησει να μαθω τα πλοια, τα νοσοκομεια και οτι αλλο χρειαζεται για να παω οσο πιο συνειδητοποιημενη μπορω και να ανταπεξελθω σε αυτα που θα μου ζητηθουν. Θεωρω επισης αδιανοητο να κανει κανεις τα χαρτια του για το ναυτικο και να ρωταει εαν θα παει σε καραβι... Γενικα δεν ειναι κακο να διαβασετε την προκηρυξη, αρθρα και ολα τα νυματα του forum.
Και πάνω σε αυτό θέλω να προσθέσω ότι είναι σημαντικό να διαβάσει κάποιος την προκήρυξη γιατί υπήρχαν παιδιά που έφυγαν από τα ψυχοτεχνικα γιατί δεν γνώριζαν ότι όλη την εβδομάδα περνάνε ΠΚΕ (ερχόντουσαν από μακριά,) και όλα θα γινόταν την ίδια μέρα και παρα πολλοί επίσης δεν είχαν κάνει ούτε εξετάσεις και ούτε γνώριζαν για αθλήματα έτσι λοιπόν έχασαν μια ευκαιρία.
Πρέπει κάποια πράγματα να τα παίρνουμε στα σοβαρά άμα δεν κάθεσαι σε 90 μέρες που κράτησε ή προκήρυξη να διαβάσεις για μία ώρα το φεκ σού φταίει ή τύχη σού... Λίγο παιδιά επιμέλεια...
Στο τέλος θα αναροτιωμαστε σε ποια χώρα έχουμε κάνει την αίτηση...
Τίποτα και σήμερα έτσι ;μια φιδιά που έχει φτάσει στα αυτιά μας αναφέρει ότι 70 ΟΒΑ του ΠΝ έκαναν τα χαρτιά τους γ ν μπουν ΕΠ. ΟΠ και μόνον 13 είναι σωστά τα δικαιολογητικά τους πριν τις διορθώσεις