Μεταθέσεις στο στρατό (2020)
Παιδιά χαιρετώ
Εμένα λογικά θα με θυμάστε, γράφω καιρό εδώ που αναρωτιομουν τι γίνεται με τις μεταθέσεις. Είχα δυνατό πολιτικό βύσμα και μου έλεγε ότι το χει τακτοποιήσει αλλά δεν γινόταν τιποτα.
Ε βγήκε η μετάθεση μου και φεύγω (364 από παραμεθόριο)και σε καλή μονάδα.
Οπότε κινείται όντως το πράγμα ειδικά αυτές τις μερες. Ενημερώνω επειδή είχα κάνει πολλά ποστ.
(Κάτι άλλο είναι ότι έχω 20 μέρες άδεια,5 έξτρα από τις κανονικές). Αυτές λέτε να χαθούν τώρα που μεταφέρονται; Τι να κάνω;
Εμένα λογικά θα με θυμάστε, γράφω καιρό εδώ που αναρωτιομουν τι γίνεται με τις μεταθέσεις. Είχα δυνατό πολιτικό βύσμα και μου έλεγε ότι το χει τακτοποιήσει αλλά δεν γινόταν τιποτα.
Ε βγήκε η μετάθεση μου και φεύγω (364 από παραμεθόριο)και σε καλή μονάδα.
Οπότε κινείται όντως το πράγμα ειδικά αυτές τις μερες. Ενημερώνω επειδή είχα κάνει πολλά ποστ.
(Κάτι άλλο είναι ότι έχω 20 μέρες άδεια,5 έξτρα από τις κανονικές). Αυτές λέτε να χαθούν τώρα που μεταφέρονται; Τι να κάνω;
Λογικα θα κινηθούν ταυτοχρονα και οι βυσματικες της 365 αυτες τις ημερες?;
Στις βυσματικες δεν νομίζω ότι παίζει ρόλο η παλαιότητα του φανταρου αλλα το βύσμα.
Μαγκες θελω να ρωτησω κατι απαντηστε μου γιατι ειναι σοσ.. εγω 28 του μηνα ειναι να φυγω σε αδεια 15 μερες σε περιπτωση που βγει η μεταθεση μου τωρα αυτες τις μερες δλδ πριν της 28 τι γινεται; χανω την αδεια;
Μια απορία παιδεε, στην βυσματική μετάθεση χρειάζεται να κανεις κσι εσυ ενεργειες οπως πχ στην κατ εξαίρεση ή απλά το βυσμα σου καθαρίζει και μια ωραία πρωία σου έρχεται το νεο;
Βυσματικές 364 έχουν ξεκινήσει ήδη, οι 365 περιμένουμε ακόμα, ελπίζουμε να γίνουν μέχρι αρχές Ιουνίου
Ρε παιδιά δεν είναι βυσματικες αυτές που ξεκινάνε για την 364. ειναι μεταθέσεις παραμεθορίου που δικαιούμαστε στο 5μηνο απλά βγαίνουν σε τρεις δόσεις. τελη Μαΐου, μέσα Ιουνίου και τέλη Ιουνίου. μην διαβάζω ότι να ναι
ΣΟΣ ΠΑΙΔΙΑ ΧΡΕΙΖΟΜΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ!!! στις 28 του μηνα ειναι να φυγω με αδεια 15 μερες και τωρα εμαθα οτι τελος του μηνα μου ερχετε μεταθεση για να φυγω ειμαι παραμεθορειο.. με την αδεια τι θα γινει θα την χασω;
Φιλαρακι οι βυσματικες που δεν εγιναν το Μαρτιο ειναι. Πηγαινε ρωτα στον εβρο ποσοι θα φυγουν με 4 μηνες θητεια και χωρις βυσμα. Αν δεν έχεις βυσμα οι του 5 μηνου θα σου ρθει στο 6 μηνο...
Πολίτης1998, λυπάμαι που θα σε απογοητευσω αλλα είναι βυσματικές. Εγω εν προκειμένω, θα συμπλήρωνα 5μηνο σε 2 μήνες ΑΠΟ ΤΩΡΑ.
+ για οποιον με θυμαται, έγραφα σταθερα εδω στο φορουμ τους τελευταιους μήνες και ρώταγα για τις βυσματικές ενω είχα πολύ καλό μέσο. Ε εν τέλει, τώρα βγήκε η μετάθεση μου και με εβαλε στην creme de la creme. Οπότε προφανως τώρα έπιασε το βύσμα μου.
Βγήκαν κι αλλες μεταθέσεις απο οσο ξέρω, οποτε όσοι είχατε βυσματα να περιμένετε αυτες τις μέρες.
+ για οποιον με θυμαται, έγραφα σταθερα εδω στο φορουμ τους τελευταιους μήνες και ρώταγα για τις βυσματικές ενω είχα πολύ καλό μέσο. Ε εν τέλει, τώρα βγήκε η μετάθεση μου και με εβαλε στην creme de la creme. Οπότε προφανως τώρα έπιασε το βύσμα μου.
Βγήκαν κι αλλες μεταθέσεις απο οσο ξέρω, οποτε όσοι είχατε βυσματα να περιμένετε αυτες τις μέρες.
Στις βυσματικες απλα περιμένεις το βύσμα σου να κανει δουλειά ή πρέπει να κανεις και εσυ κάτι όπως πχ στην κατ εξαιρεση;
Γενικά θεωρείται πολύ άσχημα, γτ είσαι σκλαβακι όσων παραθερίζουν. Βέβαια μπορεί να υπάρχουν κάποια πόστα που να τη γλυτώνουν.
Το χειμώνα από την άλλη είναι από τα πιο βυσματικα. Ίσως, να είναι μετά πιο εύκολο να σε πάνε αλλού και να μην κάτσεις ΌΛΟ το καλοκαίρι εκεί.
Να εύχεσαι λόγω ιού, πολλοί να μην πάνε. Αν και από την άλλη και λίγοι να είναι θα σας ταράζουν στην "καθαριότητα".
Τα ΚΑΑΥ σαν λογική είναι γελοία. Σχεδόν δωρεάν διακοπές για αργομισθους ανθρώπους με απλήρωτους υπαλλήλους να τους κάνουν όλες τις εξυπηρετήσεις. Ντροπή και σε όσα στελέχη πάνε. Αν είχαν λίγη τσίπα θα είχαν ζητήσει να αλλάξει το καθεστώς.
Το χειμώνα από την άλλη είναι από τα πιο βυσματικα. Ίσως, να είναι μετά πιο εύκολο να σε πάνε αλλού και να μην κάτσεις ΌΛΟ το καλοκαίρι εκεί.
Να εύχεσαι λόγω ιού, πολλοί να μην πάνε. Αν και από την άλλη και λίγοι να είναι θα σας ταράζουν στην "καθαριότητα".
Τα ΚΑΑΥ σαν λογική είναι γελοία. Σχεδόν δωρεάν διακοπές για αργομισθους ανθρώπους με απλήρωτους υπαλλήλους να τους κάνουν όλες τις εξυπηρετήσεις. Ντροπή και σε όσα στελέχη πάνε. Αν είχαν λίγη τσίπα θα είχαν ζητήσει να αλλάξει το καθεστώς.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες