Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2020)
Καλά ούτε 5000 ούτε 3500 θα είναι αλλά να περιμένετε ότι θα είναι υψηλές σχετικά.. Ένας λογικός άνθρωπος μπορεί να καταλάβει τους λόγους!!!
Ο. Π. Κ. Ε
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 40
Μέχρι 2700 το πολυ!
Είναι δύσκολο έως ακατορθοτω να πεσεις πάνω κάτω στην βάση. τους λόγους τους εξήγησα παραπάνω... θα είναι μια πολύ δύσκολη προκήρυξη αυτή δυστηχος.. χωρις να θέλω να απογοητεύσω κανέναν.. θα κάνει όλη η 6κ πάνω σε αυτή.. κομμένοι κ μη!!!
Ο. Π. Κ. Ε
Απο την 6κ θα κανουν οι κομμενοι και οσοι θελουν να πανε σε καλυτερη περιοχη απο αυτη που περασαν στην 6κ! Η 6κ ειχε κυριο προσον το ιει, μπορει αυτοι που ειχαν ιεκ να μην εχουν παει ειδικες δυναμεις ή δοκιμοι... και απο τι τους ειχα δει στα αθληματα οταν εδιναν σιγα μην εχουν παει ειδικες δυναμει, ηταν καποιοι πολυ ευσωμοι που εκαναν 7 λεπτα το 1000αρι!
Επισης οπως και ειπε και καποιος οι γυναικες που εχουν μεγαλα απολυτηρια και 2 ξενες γλωσσες δεν επηρεαζουν τους αντρες σε αυτη τη προκηρυξη, διοτι πανε μονο στις γυναικειες φυλακες!
Επισης οπως και ειπε και καποιος οι γυναικες που εχουν μεγαλα απολυτηρια και 2 ξενες γλωσσες δεν επηρεαζουν τους αντρες σε αυτη τη προκηρυξη, διοτι πανε μονο στις γυναικειες φυλακες!
Κ γω πιστεύω ότι θα είναι πολύ υψηλές με 2600 σκέφτομαι να μην κάνω η έστω να κάνω για τον τόπο μου
Γιατι να μην κανεις ρε φιλε?; Ηρεμηστε σιγα ποσοι να ειναι; Αμα το οριο ειναι 28 δε θα ειναι μεγαλη η βαση!
1500 φρουροι,400 συνοριοφυλακες Εβρου,200 ατομα λιμενικο, δεν εχουν προλαβει να μαζευτουν πολλα μεγαλα απολυτηρια και δεα εδ!
Τη ζημια θα την κανουν οι 30+ αμα το οριο ειναι 32!
1500 φρουροι,400 συνοριοφυλακες Εβρου,200 ατομα λιμενικο, δεν εχουν προλαβει να μαζευτουν πολλα μεγαλα απολυτηρια και δεα εδ!
Τη ζημια θα την κανουν οι 30+ αμα το οριο ειναι 32!
Αναμένουμε να δούμε τι θα γίνει όντος με άντρες κ γυναίκες αν υπάρχουν κατηγορίες κ τι θα είναι αυτές; έχουμε ψωμί ακόμη να δούμε τι παίζει
Ο. Π. Κ. Ε
Ναι αν είναι όριο 28 έχουμε μια ελπίδα έχεις δίκιο ρειντζερ
Μια ανακοίνωση στο workenter λέει ότι μέχρι τέλος Ιουνίου θα έχουν διοριστεί αυτοί της 6κ... αρα λογικά δεν θα μπορούν να κάνουν αίτηση
- Fragomaster
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 12
+ άλλοι 800 στα νησιά συνοριοφύλακες. Μάγκες αν και δεν έχω πάει ειδικές δυνάμεις ελπίζω... Καλό είναι να έχουμε ελπίδα και να προχωράμε, όλα τα άλλα είναι αλοιφές. Υπομονή.
- Fragomaster
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 12
https://workenter.gr/el/article/17273/entos-iouliou-diorismoi-monimon?fbclid=IwAR2tY0zn5a8VgR7JLrMGzxDrC4hcbfRHb3nw7_AQlNTd1PuPeAnKlMeC67M
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 4
Καλησπέρα και καλή επιτυχία σε όλους σας. Ευχαριστώ εκ των προτέρων την οποία απάντηση. Επειδη θα είναι η πρώτη προκήρυξη μου, ποσα μόρια πιστεύετε θα έχω με τα ακόλουθα: Απολυτήριο Λυκείου, ΙΕΚ στέλεχος ασφαλείας, Εφ. Ανθυπολοχαγος, δίπλωμα μηχανής και Γ φορτηγού, αγγλικά λοουερ. Με εκτίμηση.
Έφεδρος σε ειδικές δυνάμεις; κ απολυτήριο πόσο βαθμό;
Ο. Π. Κ. Ε
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 4
Έφεδρος διαβιβάσεις και Απολυτήριο Λυκείου 15,1.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: niasimas και 3 επισκέπτες