Επιλαχόντες Ειδικοί Φρουροί (2019)
σελίδα κάνατε; αν κάνατε πείτε όνομα
Παιδια για να κινηθει καποιος νομικα εχει συγκεκριμενο χρονικο περιθωριο... νομιζω ειναι 2 μηνες απο τη στιγμη που βγηκαν τα οριστικα αποτελεσματα!
Παιδιά ότι έγινε έγινε σε αυτή την προκυρηξη ! Όλο ξέρουμε πλέον! Ετοιμαζόμαστε για την επόμενη που απ ότι ακούγεται θα βγει του χρονου! Ξέρει κανείς κάτι παραπάνω;
Φίλε Δημήτρη καλησπέρα.. κάνεις δεν ξέρει κάτι κ αυτός π θα σ το πει θα είναι κ ψέμα.. απλά όλοι πατάνε κ καλά κάνουν βέβαια ότι επί νεασ δημοκρατίας θα βγάλει γιατί έχει προτεραιότητα στα σώματα αυτά κ οι 1500 π πήραν δεν φτάνουν ούτε για ζήτω. Τώρα αν είναι του χρόνου η είναι σ 2 χρόνια κάνεις δεν το ξέρει.. παντος σ όποιον είναι εύκολο κ περιμένει κάτι τέτοιο καλό θα είναι να βγάλετε ότι παραπάνω μπορείτε και σηκώνει η τσέπη σας φυσικά
Ο. Π. Κ. Ε
Μήπως θυμάται κανείς με πόσα μόρια μπήκανε οι τελευταίοι και στις δύο κατηγορίες; Και πόσο κάτω έπεσε η βάση με όσους κόπηκαν από γιατρούς και αθλήματα;
2490,000 μορια ειχε ο τελευταιος που καλεστικε απ τους επιλοχοντες με σειρα 370 στην β κατηγορια. Για την α δεν ξερω ακριβως.
Παιδιά 50 άτομα μείναμε δεν υπάρχει κάποιος να υποκινήσει το θέμα μπας και μας πάρουν; Και σε άλλες προκηρύξεις παλαιότερα πιστεύω έχουν καλέσει τους επιλαχόντες σε "άκυρη" στιγμή...
Σε ποιές υπηρεσίες θα τοποθετηθείτε; Κάτι άκουσα ότι θα πάρουν και στην ΥΑΤ λίγους ισχύει κάτι τέτοιο;
η περισσότεροι (1000-1200) παμε διας δραση με διπλώματα απεριόριστο και α2. οι α1 έμειναν εκτος. αυτοι προσφανος θα καλυψουν κανα στο αλοδαπων και μεταγωγων και διαφορες αλλες υπηρεσιες. εγω με α2 ειμαι διας πληρωμα με την προοπτικη σε λιγους μηνες να παρω απεριοριστο εκ τον εσω. παλικαρια καλη τυχη στην συνοριοφυλακων. ξανθε με ολη την καρδια μου ευχομαι να εισαι μεσα και κατι παλικαρια που περασαμε μεγαλη αγωνια ολο το καλοκαιρι και δεν μπηκατε. τα λεμε. καλο βραδυ
Ευχαριστώ πολύ φίλε να'σαι καλά κ εύχομαι τα καλύτερα.. Προσοχή μεγάλη εκεί κάτω φίλε κ τα μάτια σου 14.. να'σαι καλά θα περιμένω π κ που νέα σ να μαθαίνω πως είσαι.. Καλό βράδυ παλικαρε
Ο. Π. Κ. Ε
Παιδιά εγώ πιστεύω πως θα ξαναβγεί κι άλλη προκήρυξη γιατί υπάρχουν τεράστια κενά υπομονή μέχρι τότε και ας μαζέψουμε μόρια
Μάρτιο μπαίνω και θέλω να πάω ΔΕΑ, επειδή θα ηταν τιμή μου. (14 μήνες) . Θα απολυθω πρώτα ο Θεός Μάιο του 21. Χρειάζομαι τα μόρια, φοβάμαι ωστόσο μην κάτσει καμιά προκήρυξη σε όλο αυτό το διάστημα για Ε. Φ. Έχω σκεφτεί και για Ειδικές δυνάμεις επίσης (όχι ΔΕΑ) . Ας μου πει κάποιος τη γνώμη του και τι θα μου πρότεινε. Ευχαριστώ 💪
Καλημέρα παιδιά! Εχθές έκαναν παράπονα για μια συγκεκριμένη περιοχή πως είναι -50 άτομα σε προσωπικό! Θα μπορούσαν να πάρουν τους υπόλοιπους επιχοντες που μείναμε αλλά ίσως πρέπει να κινηθούμε και εμείς με κάποιον τρόπο ώστε ξυπνήσουν!
Παιδιά καλησπέρα αν γνωρίζει μόνο κάποιος να απαντήσει για να ξέρουμε Ορκίστηκαν 1482 άτομα και στις 2 σχολές ξέρω από μέσα ότι από τους τελικούς πίνακες έχουν πάρει μέχρι και τον 21 επιλαχών αλλά τι γίνεται με τον αριθμό θέλω να μάθω το ΦΕΚ ήταν για 1500 άτομα αλλά αυτό δεν έγινε ποτέ θα μας πάρουν μετά ή ο αριθμός θα μείνει αυτός ; Γνωρίζει κανένας ;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες