Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2016)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
NIKOS1989
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 137

Δημοσίευση από NIKOS1989 »

NIKOS1989 έγραψε:
Lalikos έγραψε:Παιδία, λίγο άσχετο αυτό που θα ρωτήσω.Είδα πως αρκετοί από εσάς μετά την αποφοίτησή από το Λύκειο, για να βελτιώσετε το Βαθμό του Απολυτηρίου σας βγάλατε και Ιδιωτικό Λύκειο. Και σε αυτό το σημείο έχω τα εξής ερωτήματα:

1) Πρέπει να είσαι απόφοιτος ΕΠΑΛ για να τελειώσεις το ιδιωτικό ή μπορείς να το τελειώσεις εάν είσαι και απόφοιτος ΓΕΛ;

2) Υπάρχουν περιορισμοί ως προς τη βαθμολογία ή υπάρχει περίπτωση να σε αποκλείουν από τις πανελλαδικές εξετάσεις εάν υπάρχει έντονη απόκλειση σε σχέση με τις παλιές σου βαθμολογίες;

3) Το κόστος πόσο κυμάνθηκε περίπου;

Σας ευχαριστώ προκαταβολικά.

φιλε μου δεν γινεται να ανεβασεις το απολυτηριο σου αυτο ειναι το μονο σιγουρο. Αν εχεις τελειωσει γενικο λυκειο και να ξαναδωσεις πανελληνιες το μονο που θα καταφερεις ειναι να ανεβασεις τον βαθμο εισαγωγης σου. Τωρα απο το γελ να πας επαλ νομιζω γινεται αλλα θελει 2 χρονια να κατσεις στα θρανια ξανα οποτε χλωμο!

αυτοι που λενε οτι βγαλανε ξανα το λυκειο ειναι μπουρδες. Το απολυτηριο ειναι ενα και ενα παραμενει! Μην κοροιδευτε τον κοσμο ρε παιδια!

Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 77

Δημοσίευση από dimitris mak »

Οπως τα λεει ο Νικος ειναι. Μια φορα βγαινει το απολυτηριο...
dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 93
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

Υπάρχουν περιπτώσεις, απόφοιτοι ΓΕΛ, που για επαγγελματικούς λόγους ξαναπήγαν σε ΕΠΑΛ ώστε να αποκτήσουν τεχνικά επαγγελματικά δικαιώματα. Είχα τέτοιους συμμαθητές, και όχι έναν.
Φλορανς
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 73

Δημοσίευση από Φλορανς »

Πήγαινε επαλ. Τρια χρονια πας. Θα φρίξεις λιγο αλλα θα σου αρέσει.Εκει τους βρίσκεις ολους, μικρές μεγάλες γριες ολες εκει

NIKOS1989

dn24 έγραψε:Υπάρχουν περιπτώσεις, απόφοιτοι ΓΕΛ, που για επαγγελματικούς λόγους ξαναπήγαν σε ΕΠΑΛ ώστε να αποκτήσουν τεχνικά επαγγελματικά δικαιώματα. Είχα τέτοιους συμμαθητές, και όχι έναν.
nai dn αλλα οχι για να παρεις μεγαλυτερο απολυτηριο. Αυτο δεν γινεται παιδια! Σας το λεω υπευθηνα!

Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Για πτυχιο ειδικοτητας οχι απολυτηριο. Φλορανς μηπως μπερδευεις το επαλ με το νυχτερινο;
dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

NIKOS1989 έγραψε:nai dn αλλα οχι για να παρεις μεγαλυτερο απολυτηριο. Αυτο δεν γινεται παιδια! Σας το λεω υπευθηνα!

Νίκο, το ΤΕΕ τότε, ήταν ευκολότερο απο το ΓΕΛ. Ακόμα και τώρα, στο ΕΠΑΛ έχει κλείσει η ψαλίδα -σε σχέση με το ΓΕΛ- ναι μεν, αλλά και πάλι, ας είμαστε ειλικρινείς, υπάρχει διαφορά.Το αποτέλεσμα κοιτώντας, ένα άτομο του ΕΠΑΛ-ΤΕΕ, σαφώς και θα έχει μεγαλύτερο απολυτήριο το οποίο θα το βγάλει με ευκολότερο τρόπο, τουλάχιστον πιο εύκολο απο το να ήταν σε ΓΕΛ. Ας είμαστε ειλικρινείς, πήγαινε σε ένα απογευματινό/εσπερινό ΕΠΑΛ, και έλα πες μου μετά. Εδω μέσα, οφείλουμε να λέμε αλήθειες. Ευχαριστώ.

NIKOS1989

dn24 έγραψε:
NIKOS1989 έγραψε:nai dn αλλα οχι για να παρεις μεγαλυτερο απολυτηριο. Αυτο δεν γινεται παιδια! Σας το λεω υπευθηνα!

Νίκο, το ΤΕΕ τότε, ήταν ευκολότερο απο το ΓΕΛ. Ακόμα και τώρα, στο ΕΠΑΛ έχει κλείσει η ψαλίδα -σε σχέση με το ΓΕΛ- ναι μεν, αλλά και πάλι, ας είμαστε ειλικρινείς, υπάρχει διαφορά.Το αποτέλεσμα κοιτώντας, ένα άτομο του ΕΠΑΛ-ΤΕΕ, σαφώς και θα έχει μεγαλύτερο απολυτήριο το οποίο θα το βγάλει με ευκολότερο τρόπο, τουλάχιστον πιο εύκολο απο το να ήταν σε ΓΕΛ. Ας είμαστε ειλικρινείς, πήγαινε σε ένα απογευματινό/εσπερινό ΕΠΑΛ, και έλα πες μου μετά. Εδω μέσα, οφείλουμε να λέμε αλήθειες. Ευχαριστώ.

DN δεν εχεις καταλαβει μαλλον για πιο πραγμα μιλαω. Εγω δεν ειπα κατι τετοιο. Εννοειται το επαλ και το τεε ειναι πολυ πιο ευκολα απο το γελ. Αυτη τη στιγμη ενα παιδι ψαχνει πως θα ανεβασει το απολυτηριο του. Και του εξηγησα παρα πολυ απλα οτι ο βαθμος του απολυτηριου δεν αλλαζει. Ειναι ενας και ειναι ο αρχικος που περναει το σχολειο. Οτι και να κανεις το απολυτηριο σου δεν ανεβαινει με τπτ. Γτ ειδα μερικους οτι λενε πηγανε σε ιδιωτικο και ανεβασαν το απολυτηριο τους. Αυτα ολα ειναι μουφες!

Άβαταρ μέλους
Lok
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Lok »

Εισαι πολυ γατακι...
μην ξεχνας οτι ζουμε στο ελλαδισταν και με τα λεφτα ολα γινονται...
NIKOS1989

Lok έγραψε:Εισαι πολυ γατακι...
μην ξεχνας οτι ζουμε στο ελλαδισταν και με τα λεφτα ολα γινονται...
πρωτον δεν ειμαι γατακι ουτε γατος. Το απολυτηριο δεν αλλαζει τον κωλο σου να χτυπας κατω. Μην το παιζεις πολυ εξυπνος! Εσυ πιστευεις οτι ολα με τα μεσα γινονται! Και ομως ρε φιλε μερικα πραγματα δεν γινονται! Δεν γινεται να αλλαξει ο βαθμος σου μεσα στο υπουργειο παιδειας! Ελλαδισταν το ξερω αλλα ειπαμε!

Άβαταρ μέλους
Lok
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Lok »

Καλα κατσε πιστευε οτι θελεις πολυ που με νοιαζει...
εγω το ξερω απο πρωτο χερι γιαυτο στο λεω αν εσυ εισαι ξεροκεφαλος τι να κανουμε...
dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

NIKOS1989 έγραψε:

DN δεν εχεις καταλαβει μαλλον για πιο πραγμα μιλαω. Εγω δεν ειπα κατι τετοιο. Εννοειται το επαλ και το τεε ειναι πολυ πιο ευκολα απο το γελ. Αυτη τη στιγμη ενα παιδι ψαχνει πως θα ανεβασει το απολυτηριο του. Και του εξηγησα παρα πολυ απλα οτι ο βαθμος του απολυτηριου δεν αλλαζει. Ειναι ενας και ειναι ο αρχικος που περναει το σχολειο. Οτι και να κανεις το απολυτηριο σου δεν ανεβαινει με τπτ. Γτ ειδα μερικους οτι λενε πηγανε σε ιδιωτικο και ανεβασαν το απολυτηριο τους. Αυτα ολα ειναι μουφες!

ΚΨΜ για Σώματα Ασφαλείας

Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Παιδια μην λεμε οτι θελουμε! Εγω το ειχα ψαξει για να ξαναπηγαινα ωστε να ανεβασω το απολυτηριο μου γιατι αυτο που εχω δεν ειναι μεγαλο και δεν γινεται με τιποτα. Το μονο που μπορει να κανει καποιος με οριο ηλικιας πλεον αν μου τα ειχαν πει καλα ειναι να παει επαλ και να παρει πτυχιο αλλα αυτο μπορεις να το δηλωσεις μονο σε προκηρυξη ειδικων φρουρων στην δευτερη ομαδα. Το απολυτηριο βγαινει μια φορα. Τωρα αν μερικοι θελουν να κανουν κολπα, θα τους βρουν οπως βρηκαν και τοσους που εχουν διωξει απο περυσι στο δημοσιο.
Φλορανς
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 73

Δημοσίευση από Φλορανς »

Lok έγραψε:Καλα κατσε πιστευε οτι θελεις πολυ που με νοιαζει...
εγω το ξερω απο πρωτο χερι γιαυτο στο λεω αν εσυ εισαι ξεροκεφαλος τι να κανουμε...
Ολο απο πρώτα χερια ξερετε εδω!

Δεν αλλάζουν οι βαθμοί.

Καποιος να σβήσει αυτο το μυνημα χαλαει την αρμονία του ΦΟΡΟΥΜ

NIKOS1989

Παιδια συγνωμη που θα το πω αλλα αυτο το φορουμ εχει καταντησει ενα τσιρκο. Μαλλον εμεις ολοι το εχουμε κανει ετσι. Οτι βλακεια μας ερθει την λεμε. Το φορουμ εχει δημιουργηθει να μπορουν οι αλλοι συμμετεχοντες αν ξερουν να μας βοηθησουν σε καποια απορια που εχουμε σχετικα με την προκυρηξη και μονο. Ολα τα αλλα ειναι ασχετα και δεν πρεπει να δημοσιευονται! ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΑ!
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες