Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2015-2016)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
Tasos2aMAL
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 22

Δημοσίευση από Tasos2aMAL »

Από τους 30 ΟΒΑ στο Σ. Ξ. Και άλλους 30 στο Π. Ν. Το 2014, τώρα πήγαμε στους 10.000 το 2015; Υπεράριθμος! Η ανασφάλεια είναι τόση μεγάλη που νομίζω πως είναι στη τελευταία σελίδα της ατζέντας των προσλήψεων μια προκήρυξη.
Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 145

Δημοσίευση από dimitris mak »

Μπορει να εγινε λαθος ενημερωση απο παλιο αρθρο που κυκλοφορει στο ιντερνετ. Η αληθεια ειναι οτι πριν λιγο καιρο ειχε ακουστει κατι για προσληψεις εποπ σε πολεμικο ναυτικο και στρατο ξηρας αλλα απο οτι βλεπω εδω παγωσαν εντελος και του λιμενικου που ειχε βγει και τωρα κανονικα επρεπε να κανουμε τα χαρτια μας. Μας δινεται μια ευκαιρια και μας την παιρνουν πισω. Τι να πει κανεις!
pame_pali
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 78

Δημοσίευση από pame_pali »

dimitris mak έγραψε:Μπορει να εγινε λαθος ενημερωση απο παλιο αρθρο που κυκλοφορει στο ιντερνετ. Η αληθεια ειναι οτι πριν λιγο καιρο ειχε ακουστει κατι για προσληψεις εποπ σε πολεμικο ναυτικο και στρατο ξηρας αλλα απο οτι βλεπω εδω παγωσαν εντελος και του λιμενικου που ειχε βγει και τωρα κανονικα επρεπε να κανουμε τα χαρτια μας. Μας δινεται μια ευκαιρια και μας την παιρνουν πισω. Τι να πει κανεις!

και που σαι ακομα συστυχως αδερφε... Εδω ειπανε θα ξαναπαρουν και οσους απο δημοτικη αστυνομια δε μπηκαν ελας θα ξαναμπουνε... Ακου εκει.

Άβαταρ μέλους
DEAPZGEO
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 108

Δημοσίευση από DEAPZGEO »

Καλησπερα ισχυει οτι σημερα εχουν συναντηση ο ΥΠΕΘΑ με τον κ. Πρωθυπουργο γ θεματα τ υπουργειου?
Άβαταρ μέλους
kailas
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από kailas »

Γεια σου φιλε μου... Ο κ. Τσιπρας εχει συναντηση σημερα με τον υπουργο κ. Καμμενο για γενικοτερα θεματα του υπουργειου... Οπως εχω ενημερωθει στη συζητηση θα αναφερθει το θεμα ελαχιστου προσωπικου... Τωρα αν μιλησουν για προσληψεις θα μαθουμε! Εστω απλα οτι αναφερθηκε. Αν μαθω κατι επακριβως θα σας ενημερωσω!

Άβαταρ μέλους
DEAPZGEO
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 108

Δημοσίευση από DEAPZGEO »

Η σελιδα των ειδικων δυναμεων στο φβ λεει οτι εαν αλλαξει ο Α/ΓΕΣ και μπει ο Τελιδης ο ΥΦΕΘΑ θελει νεα δομη ενοπλων δυναμεων π σημαινει κλεισιμο μοναδων στον εβρο και ενα μικροτερο στρατο ξηρας!
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης

Δημοσίευση από Diasostis31 »

PANOUSIS2015 έγραψε:Τελος τα εποπ. Μονο απο πανελληνιες. Καληνυχτα ελλαδα
Που το ειδες αυτο; αν είναι να μπαίνουν και τα ΕΛΤΑ-ΔΕΗ με εξετάσεις..

Άβαταρ μέλους
george777
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 230

Δημοσίευση από george777 »

Ήθελε μάλλον να νιώσει ΥΕΘΑ για λίγο... Ο κύριος PANOYSIS2015...
Άβαταρ μέλους
zoupis
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από zoupis »

Σε αυτο το side οτι του κατεβει λεει ο καθενας
ang

Δημοσίευση από ang »

Ρε παιδια εγω υπηρετουσα μεχρι τον οκτωβρη... Συζητουσα με 2 εποπ ανθυπασπιστες οτι θα εβγαινε στη συνταξη η σειρα τους το φεβρουαριο, οπως και εγινε! Πραγμα που σημαινει οτι αν ηταν μικρος ο αριθμος τους τωρα ειναι ακομα μικροτερος και τα κενα τεραστια! Το λογικο ειναι οτι ΠΡΕΠΕΙ να παρουν εποπ φετος... Εγω πιστευω οτι μεχρι το καλοκαιρι θα εχουμε νεοτερα...
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης

Δημοσίευση από Diasostis31 »

ang έγραψε:Ρε παιδια εγω υπηρετουσα μεχρι τον οκτωβρη... Συζητουσα με 2 εποπ ανθυπασπιστες οτι θα εβγαινε στη συνταξη η σειρα τους το φεβρουαριο, οπως και εγινε! Πραγμα που σημαινει οτι αν ηταν μικρος ο αριθμος τους τωρα ειναι ακομα μικροτερος και τα κενα τεραστια! Το λογικο ειναι οτι ΠΡΕΠΕΙ να παρουν εποπ φετος... Εγω πιστευω οτι μεχρι το καλοκαιρι θα εχουμε νεοτερα...

ΕΜΘ ηταν οι ανθυπασπιστες, ο ΕΠΟΠ πρεπει να ειναι ραμπο για να γινει ανθυπασπιστης και να υπηρετησει 30 χρονια!

Δεν ειναι μονο το οτι βγαινουν στην συνταξη οι ΕΜΘ, αλλοι εχουμε και τη μονιμοποιηση η οχι της τελευταιας σειρας ΕΠΟΠ, δε γινεται να γινουν ολοι λοχιες απ αυτους που μπηκαν το 2008-2009. Αναμενουμε... Προσωπικα το βλεπω αδιανόητο να μην παρουν επαγγελματιες οπλιτες.

Άβαταρ μέλους
george777
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 230

Δημοσίευση από george777 »

Ελλάδα είμαστε παιδιά ας ακούσουμε κάτι επίσημο και βγάζουμε συμπεράσματα... Αυτή την στιγμή επικρατεί ησυχία περί του θέματος... Όλο αυτό το καιρό μιλάμε πάντα και μόνο με την λογική και τα λιγοστά και αδύναμα δεδομένα, αλλά πραγματικά αυτά έως τώρα δεν αρκούν... Ας ελπίσουμε στο επόμενο διάστημα να έχουμε κάτι... Μήν χάνει κανένας τις ελπίδες του αλλά και να μήν είναι σίγουρος οτι θα βγει κιόλας... Καλησπέρα...
Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 145

Δημοσίευση από dimitris mak »

Αυτα που θελουν να κανουν στον στρατο δεν δειχνουν προσληψεις. Αυτο ειναι το κακο! Εδω θελουν μομα για τζαμπα εργατες... Τι να πει κανεις!
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 169

Δημοσίευση από D.Y.K »

dimitris mak έγραψε:Αυτα που θελουν να κανουν στον στρατο δεν δειχνουν προσληψεις. Αυτο ειναι το κακο! Εδω θελουν μομα για τζαμπα εργατες... Τι να πει κανεις!

Με βάση κάποια νομοθεσία που ισχύει στην ΕΕ (της οποία φυσικά είναι μέλος η Ελλάδα) για τα κράτη / μέλη περί ανταγωνιστικότητας η ΜΟΜΑ δεν μπορεί και κατά την γνώμη μου δεν πρόκειται να συσταθεί και πάλι.

ΥΓ: Κλείνω την παρένθεση και ας συνεχίσουμε στο θέμα μας.

Τξρχος ΠΖ

Δημοσίευση από Τξρχος ΠΖ »

Λογικα το 2016 παιδοα μου γιατι η σειρα του 2008 το 16 γινονται λοχΙες!
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες