Κατάταξη Υπαξιωματικών Λιμενικού (2014)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
331 ΣΧ.ΑΛ

Δημοσίευση από 331 ΣΧ.ΑΛ »

Δεν ξέρουν τι τους γίνεται! Όποιος έγγραψε τη συγκεκριμένη στήλη είναι τουλάχιστον ανεύθυνος! Παρερμηνεύει την ανακοίνωση του υπουργείου http://www.hcg.gr/node/9799 Και χωρίς καμία διασταύρωση για τα συμπεράσματά του δημιουργεί αδικαιολόγητα άγχος στους επιτυχόντες. Υπάρχει σκοπιμότητα ή μήπως είναι τόσο ανίδεοι; Ούτε ίχνος δεοντολογικής δημοσιογραφίας...

Μην δίνεται σημασία μελλοντικοί συνάδελφοι. Όπως πολλάκις έχει αναφέρει και ο D.Y.K: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΜΑΣ!

Καλή συνέχεια σε όλους και ΥΠΟΜΟΝΗ...

cuervo

Δημοσίευση από cuervo »

Ο τίτλος του θέματος αφορά τα παιδιά που έχουν ήδη επιτύχει στο διαγωνισμό του 2014, παρακαλώ τους υπόλοιπους να μην γράφουν άκυρα μηνύματα, το φόρουμ έχει και άλλα θέματα.
Trooper

Δημοσίευση από Trooper »

Ότι γράφεται στον ΦΕΚ δεν ακυρώνεται τόσο εύκολα όσο νομίζετε... Ακυρωτική διαδικασία δεν υφίσταται... Λόγω όμως του αναξιοκρατικού μέρους της προκήρυξης υπάρχει πιθανότητα να προσληφθούν και οι επιλαχόντες.(Για να μην παρεξηγηθώ ανήκω ήδη στις ένοπλες δυνάμεις απο πανελλήνιες και στο θέμα εκφράζω μία άποψη) Όσον αφορά για τις ενστάσεις έχουν οι περισσότερες ακυρωθεί και επειδή στον εν λόγω διαγωνισμό έδωσε συγγενικό μου πρόσωπο έχουμε κάνει ένσταση-απορρίφθηκε και το κυνηγάμε δικαστικά. Δεν έχει καμμία σχέση η κατάταξη της σειράς με ενστάσεις-δικαστικές αποφάσεις που έβλεπα προηγουμένως ότι αναφέρθηκε.
αζ

Δημοσίευση από αζ »

Ακύρωση μπορεί να γίνει από την στιγμή που κατατεθεί αίτηση ακυρώσεως στο εφετείο Και εκδικαστεί η προσφυγή και το δικαστήριο διαπιστώσει ότι έχει θίγει κάποιο δικαίωμα μπορεί είτε να τροποποιήσει την πράξη (κατάταξη) η να την ακυρώσει εντελώς δείτε το και στις σημειώσεις του διοικητικού η ρωτήστε έναν δικηγόρο

Φώτης

Δημοσίευση από Φώτης »

Να πάτε αλλού να βγάλετε τη χολή σας. Δε θα γίνει καμία ακύρωση κατάταξης. Κανένα εφετείο δε θα σας δικαιώσει γιατί δεν έχετε δίκιο. Ντροπή σας πραγματικά που βγάζετε τέτοιο μίσος για τους επιτυχόντες. Τέτοιοι άνθρωποι σαν εσάς δεν έχουν θέση στο Λιμενικό Σώμα. Και επιτέλους ΔΥΚ μην δημοσιεύεις τα σχόλιά τους ή βάλε τους επιλαχόντες σε άλλο θέμα. Εδώ μοιραζόμαστε πληροφορίες για την κατάταξή των δοκίμων Υπαξιωματικών
Trooper

Δημοσίευση από Trooper »

Να τροποποιηθεί ναι να ακυρωθεί δύσκολο έως αδύνατο απο την στιγμη που τέτοιες υποθέσεις στο ακυρωτικο δρομολογούνται προς εκδίκαση 1 χρονο αργότερα απο την κατάθεση των χαρτιών που απαιτούνται απο τον δικηγόρο. Πριν 4 μήνες καταθεσα τα χαρτιά και η υπόθεση θα εκδικαστεί αρχές του 2016... αρα δεν επηρεάζει την πορεία της σειρας κατάταξης. Οποτε μην αγχωνεστε για κάτι τέτοιο.
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 35

Δημοσίευση από D.Y.K »

Δημιουργήθηκε νέο θέμα που αφορά τους Επιλαχόντες.

Επιλαχόντες Υπαξ. Λιμενικού (2014)

Εδώ το νήμα αφορά ΜΟΝΟ του Επιτυχόντες και την επικείμενη κατάταξη τους.

az
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από az »

το εφετειο αν θα δικαιωσει η οχι δεν μπορει να το ξερει κανενας και δεν υπαρχει θεμα χολης ειναι η διαδικασια ετσι σε παραπεμπω στις ανακοινωσεις 31 μαρτιου το δευτερο μερος και 2 απριλιου στις 2 ανακοινωσεις και δεν τα λεει τυχαια ολο και κατι υπαρχει Αλλες Προσφυγες μπορει να δικαστουν αρχες 16 αλλες μεσα στο 15 αυτο εξαρτατε δεν ειναι απολυτο
Bora

Δημοσίευση από Bora »

Γνωρίζει κάποιος αν αργήσει η κατάταξη κι άλλο, μπορεί κάποιος να διεκδικήσει αναδρομικά χρήματα και βαθμό;
cuervo

Δημοσίευση από cuervo »

Bora έγραψε:Γνωρίζει κάποιος αν αργήσει η κατάταξη κι άλλο, μπορεί κάποιος να διεκδικήσει αναδρομικά χρήματα και βαθμό;

Τι είναι αυτά που λες βρε άνθρωπε; ΕικόναΕικόνα Σύνελθε.

Άβαταρ μέλους
manolis88
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από manolis88 »

Αυτος ειναι ο ηνησιος δημοσιος υπαλληλος να μη κανει τπτ και να πληρωνεται και επισης να περνει και προαγωγη! Και μιας και Εισαι επιτυχων στη σχολη πες τους να σε κανουνε πηραυλο, βαθμολογικη εξελιξη ειναι και αυτο!
Bora

Δημοσίευση από Bora »

Όχι φιλαράκο δεν είμαι αυτός που λες. Είμαι παντρεμένος με ένα παιδί, άνεργος, που σταμάτησα από τη δουλειά μου για δώσω για το λιμενικό και πέτυχα.
Έχει περάσει ένας χρόνος και ακόμα ψάχνουμε τον ψύλλο μέσα στ΄άχυρα.
Ποιος θα ταϊσει την οικογένειά μου; Βλέπεις δεν είμαστε όλοι κακομαθημένα πλουσιόπαιδα, ούτε μας δίνει η μαμά και ο μπαμπάς. Εσύ είσαι ο κλασικός ''ελληναράς'' που τα ξέρει και τα σχολιάζει όλα.
Άβαταρ μέλους
manolis88
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από manolis88 »

Σε εβαλε κανεις να παρετησεις τη δουλεια σου για να γυρευεις αναδρομικα η σου πε κανεις οτι μολις ολοκληρωθει ο διαγωνισμος θα καταταγεις κατευθειαν; Να κανεις το σταυρο σου που μπηκες και να μη πολυμιλεις και αμα θες να Κουβεντιασουμε για τι ειμαι και ποιος ειμαι στειλε μου προσωπικο μηνυμα να σου δωσω και το Ε1 μου...
cuervo

Δημοσίευση από cuervo »

Bora έγραψε:Όχι φιλαράκο δεν είμαι αυτός που λες. Είμαι παντρεμένος με ένα παιδί, άνεργος, που σταμάτησα από τη δουλειά μου για δώσω για το λιμενικό και πέτυχα.
Έχει περάσει ένας χρόνος και ακόμα ψάχνουμε τον ψύλλο μέσα στ΄άχυρα.
Ποιος θα ταϊσει την οικογένειά μου; Βλέπεις δεν είμαστε όλοι κακομαθημένα πλουσιόπαιδα, ούτε μας δίνει η μαμά και ο μπαμπάς. Εσύ είσαι ο κλασικός ''ελληναράς'' που τα ξέρει και τα σχολιάζει όλα.

Έχει περάσει ένας χρόνος αλλά από αυτά που γράφεις μάλλον ποτέ δεν είχες ασχοληθεί με τέτοιους διαγωνισμούς, για να πάρεις αναδρομικά κτλπ θα έπρεπε να είχες κάνει έφεση σε δικαστήριο και για κάποιο λόγο να μην σε είχανε πάρει όταν είχε γίνει η κατάταξη κτλπ, για αυτό λοιπόν μην θίγεσαι και άσε τις ασυναρτησίες.

Kαι από την στιγμή που συμμετέχεις σε τέτοιους διαγωνισμούς είσαι υποχρεωμένος να γνωρίζεις και την αναμονή που υπάρχει.

elati

Δημοσίευση από elati »

Χριστος ανεστη! χρονια πολλα με υγεια.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 14 επισκέπτες