Αθλητικές Δοκιμασίες Υπαξιωματικών Λιμενικού 2014
Mακαρι να παμε το πολυ 400 ατομα στα γραπτα και να εχουμε πιο βασιμες πιθανοτητες για επιτυχια και απο εκει και περα οτι μελλει γεναισθε...
- 317ρης
- Λοχαγός
- Posts in topic: 67
Αυτης της άποψης ειμαι και εγω. Αυριο βραδακι θα ξεκαθαρισει το τοπιο.
- 317ρης
- Λοχαγός
Ξεκρουμε τι ωρα τελειωσαν οι αντρες;
- katerina_hope
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 8
Σήμερα το βράδυ λογικά θα βγουν για να προλάβουμε να έρθουμε και εμείς από τα νησιά. Δεν είναι λογικό να βγουν αύριο.
Και εγω αυτης της αποψης ειμαι, αυτο ειναι κ το λογικο. Για να προγραμματισουν κ οι υποψηφιοι εκτος Αθηνας εισιτηρια και ταξιδι.
- 317ρης
- Λοχαγός
Να σου θυμησω το ρητο που η περισσοτεροι άντρες ξέρουμε... Δεν υπαρχει λογικη στον στρατο (και αντίστοιχα λιμενικό κλπ...) αυριο απογευματακι θα βγουνε οι πινακες. Ετσι μου είπε ο προεδρος της επιτροπης και κανα 2 ομαδαρχες που ρωτησα.
- katerina_hope
- Στρατιώτης
Αυτό είναι πολύ άσχημο όμως. Γιατί εγώ πρέπει να φύγω κι αν δεν τα έχω περάσει άδικος κόπος και χρήμα. Τελοσπάντων. Χωρίς θυσίες τίποτα δεν καταφέρνεις.
2.30 περίπου νομίζω είχαν τελειώσει όλοι
Γεια σας και απο μένα! Θα σας πω μονο οτι χθες στις 9 μιση το βραδυ κ ενω περιμενα 2 ωρες με το ρολοι να δωσω σφαιρα ηρθαν κ μας ειπαν οτι σταματαει η διαδικασία και να πάμε αύριο γιατί είχε πια νυχτώσει. Ο λόγος που αργήσαμε τόσο είναι κυριως γιατί δεν ειχε άδεια βαλβίδα και γιατι δεν ειχαν 4ο μέτρο να μετράνε τη σφαιρα. Ενώ ειχε παει 9 παρα λοιπον και το ξερανε οτι δεν τελειωναμε πριν τις 10 ξεκίνησαν την διαδικασία. Οι μισές και παραπάνω κοπέλες με 13 ωρες ταλαιπωρίας στ πλάτη ξεκινησαν να ρίχνουν. Όσο αρχισε να βραδιάζει η σφαίρα έπεφτε στο γρασίδι (που δεν αφήνει καν σημάδι) και πηγαινε ο κυριος με ενα φακό κ μετρουσε. Στις 9 και μας λενε σταματάει η διαδικασια ελατε αύριο. Φυσικά όσες ήμασταν από άλλη πολη ξεσηκωθήκαμε και εκέινοι μας απάντησαν οτι δεν ευθύνονται αλλά εκτελουν εντολές κ έτσι αναγκαστηκαμε να πάμε ξανα σήμερα σακατεμενες κ από το παλιο σκάμμα (στο οποίο όποια ηθελε να κανει αλμα της προκοπης έπρεπε να πέσει κανονικα κ οχι πηδηματακι σαν τις περισσοτερες. Φυσικα υπηρξε σε όλη τη διαδικασία πολύ γκρινια και κουραση κ λυπαμαι που έδωσα Όλη μου τη δύναμη χθες και δεν μου είχε μείνει τίποτα για σημερα.Πολύ κακη οργανωση σε μια κατα τα άλλα τυπικη διαδικασία όπου κόψανε παιδιά που μπορεί να μην είχαν μια υπογραφή ή ενα χαρτόσημο σωστο.
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 23
ασε την κλαψα και τις δικαιολογιες!
- 317ρης
- Λοχαγός
katerina_hope έγραψε:Αυτό είναι πολύ άσχημο όμως. Γιατί εγώ πρέπει να φύγω κι αν δεν τα έχω περάσει άδικος κόπος και χρήμα. Τελοσπάντων. Χωρίς θυσίες τίποτα δεν καταφέρνεις.
Σε νιωθω 100%... Ειμαι απο θεσσαλονικη... Υπομονη τι να κανουμε.
Στην σφαιροβολια η σφαίρα στις γυναικες ήταν τα ίδια κιλά με αυτή των ανδρών?
Μα δεν επρεπε να τα εχουν βγαλει τωρα το πρωι; Αν εχουν τον θεο τους! Ποτε παλι περιμενουν να τα αναρτησουν! Αμαν πια!
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 31
Λες και τους νοιάζει... Αφορμή ψάχνουν για να κόψουν. Να βγουν το απόγευμα προς βράδυ και μετά να τρέχεις σαν ***** από επαρχία ή από νησί...eirini! έγραψε:Μα δεν επρεπε να τα εχουν βγαλει τωρα το πρωι; Αν εχουν τον θεο τους! Ποτε παλι περιμενουν να τα αναρτησουν! Αμαν πια!

-323 ΛΕΛΕ- 23 E.M.A.
- katerina_hope
- Στρατιώτης
Μήπως γνωρίζετε κάποιο τηλέφωνο επικοινωνίας με την επιτροπή;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες