Επιτυχόντες Πυροσβεστικής (2012)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
THEO
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 194

Δημοσίευση από THEO »

Παιδιά αυτό που λέει ο στράκας είναι πολύ σημαντικό. Το ζήτημα αν στραβώσει θα πρέπει να το αντιμετωπίσουμε νομικά. Κ καλό είναι να πάμε συλλογικά προς αυτήν την κατεύθυνση. Εγώ πήρα πριν κανα μισάωρο στο εθνικό τυπογραφείο κ μου είπαν σε λίγες μέρες θα βγει το φεκ. Αλλά δεν θα είναι φεκ διορισμού, θα είναι φεκ επιτυχόντων. Το αν θα διοριστούμε είναι θέμα πολιτικής ηγεσίας κατά πρώτο λόγο κ κατά δεύτερο λόγο του αρχηγού της προσβεστικής. Αλήθεια πέρα από καποιους πολιτικούς που έχουν κάνει ερώτηση στη βουλή για το θέμα ασχολείται κανένας άλλος; Ο αρχηγός της πυροσβεστικής ασχολείται καθόλου με το θέμα; Μήπως πρέπει κάποια στιγμή να τον επισκεφτούμε συλλογικά να του θέσουμε το ζήτημα; Είναι προτιμότερο από το να εκφραζόμαστε μόνο μέσω διαδικτύου. Τι λέτε ρε παιδιά?
gijoe

Δημοσίευση από gijoe »

Ακριβως αυτο πρεπει να προβληματιζει... Κανενα ενδιαφερον η αναφορα απο τον αρχηγο... Ουτε καν εχουν γινει κινησεις για πια σχολη θα λειτουργησει και τετοια...
GPS12

Δημοσίευση από GPS12 »

Theo, αν και είναι νωρίς για τέτοιες συζητήσεις νομίζω ότι έχεις δίκιο. Ας βγουν οι πίνακες και μετά μαζευόμαστε μια αντιπροσωπεία για κατ΄ιδίαν συνάντηση. Τουλάχιστον για να υπάρχει έγκυρη πληροφόρηση και να μεθοδεύσουμε Περαιτέρω Τις κινήσεις μας. Είναι τέτοια η κατάσταση, που όλοι αν δεν μας αγνοούν, μας ρίχνουν στάχτη στα μάτια για διαφορετικούς λόγους ο καθένας. Ακόμα δεν βγήκαν οι πίνακες και ορισμένοι νιώθουν ότι απειλούνται... Θεωρώ ότι και η δημόσια κουβέντα που γίνεται στο forum γίνεται αντικείμενο εκμετάλλευσης, όχι φυσικά προς το συμφέρον μας! Με κάθε σεβασμό προς τους διαχειριστές, προτείνω Την άμεση δημιουργία κλειστής ομάδας (πχ google group) που θα έκανε πιο ασφαλή και άμεση την επικοινωνία μας με προαπαιτούμενο εγγραφής την αποστολή (σκαναρισμένου ή φωτό) του προσκλητήριου για τα ψυχοτεχνικά. Τι λέτε;
Κεφτές

Δημοσίευση από Κεφτές »

Πάνω σε αυτό που είπε τώρα ο THEO για το αν δε μας πάρουν συμφωνώ ότι θα πρέπει να κινηθούμε πρώτα από όλα ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ!αλλά πιστεύω προς το παρόν πρέπει να κάνουμε το εξής: Περιμένουμε μέχρι και το τέλος αυτής της εβδομάδας το πολύ για να βγει το ΦΕΚ. Όταν βγει το ΦΕΚ παίρνουμε την άλλη μέρα μερικά τηλέφωνα στο αρχηγείο στη διεύθυνση προσωπικού και ρωτάμε ότι τώρα που βγήκε το ΦΕΚ επιτυχόντων τι γίνεται; Τι πρέπει να κάνουμε εμείς; Τι να περιμένουμε και μέχρι ποτε;

Αν μας πούνε π. Χ. Περιμένετε άλλες 15 μέρες 15 μήνες ή 15 χρόνια (δεν ξέρω λέω στην τύχη ένα χρονοδιάγραμα) να βγει και το ΦΕΚ διορισμού, τότε θα εξετάσουμε πόσο θα περιμένουμε...

Αν μας πούνε "Παληκάρια εμείς ότι ήταν να κάνουμε το κάναμε και από εδώ και πέρα είναι στο θέλημα του θεού... " τότε καλό θα ήταν να βάλουμε το αδιάβροχο μακιγιάζ μας γιατί θα πρέπει να πάμε πόλεμο... ΕικόναΕικόνα

Άβαταρ μέλους
gate21ss
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 87

Δημοσίευση από gate21ss »

Κεφτές έγραψε:Αν μας πούνε "Παληκάρια εμείς ότι ήταν να κάνουμε το κάναμε και από εδώ και πέρα είναι στο θέλημα του θεού... " τότε καλό θα ήταν να βάλουμε το αδιάβροχο μακιγιάζ μας γιατί θα πρέπει να πάμε πόλεμο... ΕικόναΕικόνα

Φούμο και κάλυψη, απόκρυψη, παραλλαγή!
Άβαταρ μέλους
VASILIS98
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 29

Δημοσίευση από VASILIS98 »

Κεφτές έγραψε:Πάνω σε αυτό που είπε τώρα ο THEO για το αν δε μας πάρουν συμφωνώ ότι θα πρέπει να κινηθούμε πρώτα από όλα ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ!αλλά πιστεύω προς το παρόν πρέπει να κάνουμε το εξής: Περιμένουμε μέχρι και το τέλος αυτής της εβδομάδας το πολύ για να βγει το ΦΕΚ. Όταν βγει το ΦΕΚ παίρνουμε την άλλη μέρα μερικά τηλέφωνα στο αρχηγείο στη διεύθυνση προσωπικού και ρωτάμε ότι τώρα που βγήκε το ΦΕΚ επιτυχόντων τι γίνεται; Τι πρέπει να κάνουμε εμείς; Τι να περιμένουμε και μέχρι ποτε;

Αν μας πούνε π. Χ. Περιμένετε άλλες 15 μέρες 15 μήνες ή 15 χρόνια (δεν ξέρω λέω στην τύχη ένα χρονοδιάγραμα) να βγει και το ΦΕΚ διορισμού, τότε θα εξετάσουμε πόσο θα περιμένουμε...

Αν μας πούνε "Παληκάρια εμείς ότι ήταν να κάνουμε το κάναμε και από εδώ και πέρα είναι στο θέλημα του θεού... " τότε καλό θα ήταν να βάλουμε το αδιάβροχο μακιγιάζ μας γιατί θα πρέπει να πάμε πόλεμο... ΕικόναΕικόνα

Ετσι οπως τα λες φιλε μου! Πρεπει να κινηθουμε ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ αν στραβωσει το θεμα, αν κ νομιζω πως δεν θα χρειαστει!

Nic24

Δημοσίευση από Nic24 »

http://725epitihontes.blogspot.gr/
vagtsak
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από vagtsak »

Ας ελπισουμε αυριο ν εχουμε καμια εξέληξη.
gijoe
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 27

Δημοσίευση από gijoe »

Αν τα υπολογησα σωστα σημερα ειναι η η 10η η η 11η εργασιμη μερα... Οποτε ισως εχουμε νεα αυτη την βδομαδα αλλιως παει παλι για την αλλη
THEO
Posts in topic: 194

Δημοσίευση από THEO »

Σε λιγες μερες θα βγει. ετσι μου ειπαν σημερα στο εθνικο τυπογραφειο.
πολίτης

Δημοσίευση από πολίτης »

Αμα σου παν σε λίγες μέρες σημαίνει απο πέμπτη παρασκευή... Αρα να μη περιμενουμε τπτ αυριο μεθαυριο...
όλο στο περίμενε μας έχουν...
ΜΙΧΑΛΗΣ

Δημοσίευση από ΜΙΧΑΛΗΣ »

Στο περιμενε κ ο θεος βοηθος παδια, για να δουμε. μιλησα κ εγω σημερα με το ε. τ κ μου ειπαν οτι απο την αλλη εβδομαδα μαλλον θα βγει, υπομονη,
engineer
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 60

Δημοσίευση από engineer »

Εώς την Παρασκευή θα έχει 10 εργάσιμες, στούς αξιωματικούς δεν ήταν πάνω από 7 εργάσιμες, ακόμα να γυρίσουν απο τις άδειες στο τυπογραφείο!
πολίτης

Δημοσίευση από πολίτης »

Επειδή αργεί το ΦΕΚ ας ξεκαθαρίσουμε κάτι... Αν μπορούνε τα παιδιά που είναι απο αθήνα ας πάνε στο τυπογραφείο και να ρωτήσουν: Ωραία τους πίνακες τους έχουνε όπως ξέρουμε, το ΦΕΚ αργεί επειδή έχουν πολύ Στο τυπογραφείο ή περιμένουν και καμία έγκριση για να το εκδόσουν; Για να ξέρουμε που βρισκόμαστε...
GPS12

Δημοσίευση από GPS12 »

Δεν είναι μόνο θέμα αδειών. Το ΦΕΚ είναι άνω των 12 σελίδων και περιέχει υπερβολικά πολλά στοιχεία σε σχέση με τα καθιερωμένα. Οριακά την Παρασκευή...
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες