Βάσεις - μόρια για Πυροσβεστική (2012)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από δημητρης25 »

Υπολογισε ομως ποσα ατομα μπηκαν στην προκυρηξη για τα 4000 ατομα. Βγαλε λιμενικο, βγαλε εφ. Βγαλε αυτους! Αμα βαλεις κ τους επιλαχοντες που καλεσαν μιλαμε για εναν αριθμο 3500 ατομων. Ποσοι εμειναν με γ-δ κατηγορια κ με προυπηρεσια; Μην ξεχνας οτι τα περισοτερα παιδια μαζι με εμενα μεσα το γ-δ τα βγαλαμε μονο για τις προκυρηξεις!
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
ΑΝ ΜΠΩ ΘΕΛΩ Ε.Κ.Α.Μ

Δημοσίευση από ΑΝ ΜΠΩ ΘΕΛΩ Ε.Κ.Α.Μ »

δημητρης25 έγραψε:Καλημερα! Ετοιμα τα χαρτια μου. Για γ κατηγορια.16/1 απολυτηριο, ειδικες δυναμεις, διπλωμα μηχανης πως τα βλεπετε τα πραγματα;*στον υπολογισμο μου τα βγαζει ολα κινεζικα.

καλημερα μητσαρα, μαζευεις 16,1 + 500 + 50 = 2060. Δεν ξερω ρε φιλε τι να σου πω... Ενας ειπε εδω μεσα οτι κατα την δικια του γνωμη η βαση για την γ κατηγορια, θα ειναι 2900... Αμα ειναι εκει παμε χαμενοι! Ειδωμεν.
manos25thess
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από manos25thess »

Παιδες στη Γ κατηγορια που λεει για τους οδηγους, η προηπυρεσια μετραει μονο αν εχεις απο ιδιωτικο τομεα, ή αν εχεις κανει και οδηγος με συμβαση σε δημο; Δλδ μετραει οπου και αν εχεις προηπυρεσια ειτε ιδιωτικο ειτε δημοσιο τομεα; Γτ εχω μπερδευτει λιγο!
ΑΝ ΜΠΩ ΘΕΛΩ Ε.Κ.Α.Μ

δημητρης25 έγραψε:Υπολογισε ομως ποσα ατομα μπηκαν στην προκυρηξη για τα 4000 ατομα. Βγαλε λιμενικο, βγαλε εφ. Βγαλε αυτους! Αμα βαλεις κ τους επιλαχοντες που καλεσαν μιλαμε για εναν αριθμο 3500 ατομων. Ποσοι εμειναν με γ-δ κατηγορια κ με προυπηρεσια; Μην ξεχνας οτι τα περισοτερα παιδια μαζι με εμενα μεσα το γ-δ τα βγαλαμε μονο για τις προκυρηξεις!

αυτης της αποψης ειμαι και εγω δημητρη, οσοι εχουν προυπηρεσια εχουν μπει ηδη στην προηγουμενη προκυρηξη, και ας μην μοριοδοτουσαν την προυπηρεσια στην προηγουμενη προκυρηξη. Θα ειναι ατομα και σε αυτη με μπολικη προυπηρεσια αλλα πιστευω και ευχομαι να μην υπερβουν τα 50 ατομα. Χτες και σημερα στην μαγουλα την μεγαλυτερη προυπηρεσια την ειχε ενας με 2 χρονια, απολυτηριο 12 και δεν ειχε και ειδικες δυναμεις. Ουτε δ κατηγοριας διπλωμα. Θα μου πειτε που το ξερω; Εεε το ξερω... Εικόνα
ΑΝ ΜΠΩ ΘΕΛΩ Ε.Κ.Α.Μ

manos25thess έγραψε:Παιδες στη Γ κατηγορια που λεει για τους οδηγους, η προηπυρεσια μετραει μονο αν εχεις απο ιδιωτικο τομεα, ή αν εχεις κανει και οδηγος με συμβαση σε δημο; Δλδ μετραει οπου και αν εχεις προηπυρεσια ειτε ιδιωτικο ειτε δημοσιο τομεα; Γτ εχω μπερδευτει λιγο!

Ειτε εχεις σε δημοσιο ειτε σε ιδιωτικο τομεα προυπηρεσια, μοριοδοτεισαι και στις 2 περιπτωσεις.
manos25thess
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από manos25thess »

ΑΝ ΜΠΩ ΘΕΛΩ Ε. Κ. Α. Μ έγραψε:
manos25thess έγραψε:Παιδες στη Γ κατηγορια που λεει για τους οδηγους, η προηπυρεσια μετραει μονο αν εχεις απο ιδιωτικο τομεα, ή αν εχεις κανει και οδηγος με συμβαση σε δημο; Δλδ μετραει οπου και αν εχεις προηπυρεσια ειτε ιδιωτικο ειτε δημοσιο τομεα; Γτ εχω μπερδευτει λιγο!

Ειτε εχεις σε δημοσιο ειτε σε ιδιωτικο τομεα προυπηρεσια, μοριοδοτεισαι και στις 2 περιπτωσεις.

Και αυτο που λεει βεβαιωση ΟΑΕΕ; Τι ειναι;
Άβαταρ μέλους
Akspoogy
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από Akspoogy »

Οχι, γιατι το Δ κατηγοριας δινει μονο 100 κ η μηχανη 50, δινει βεβαια η πληροφορικη αλλα και παλι δε φτανουν! Θελει ειδικες δυναμεις...
PILOT
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από PILOT »

Akspoogy έγραψε:Οχι, γιατι το Δ κατηγοριας δινει μονο 100 κ η μηχανη 50, δινει βεβαια η πληροφορικη αλλα και παλι δε φτανουν! Θελει ειδικες δυναμεις...
απ οτι φαινεται μια απο τα ιδια ειμαστε εμεις
Άβαταρ μέλους
Akspoogy
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από Akspoogy »

1630 μορια βγαζω, ουτε απ εξω δε περναω, εκανα στις κατηγοριες Γ και Β. Εσυ?
PILOT
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από PILOT »

Akspoogy έγραψε:1630 μορια βγαζω, ουτε απ εξω δε περναω, εκανα στις κατηγοριες Γ και Β. Εσυ;
σχεδον 1800 αλλα θα παω να τα κανω που ξερεις μπορει αν ειναι απολυτοι στα αθληματα να ερθει και η σειρα μας. Ειχε λαο;
ΑΝ ΜΠΩ ΘΕΛΩ Ε.Κ.Α.Μ

manos25thess έγραψε:
ΑΝ ΜΠΩ ΘΕΛΩ Ε. Κ. Α. Μ έγραψε:

Και αυτο που λεει βεβαιωση ΟΑΕΕ; Τι ειναι;

πατα στο γκουγκλ οαεε... Με λιγα λογια οαεε εχουν αυτοι σαν οδηγοι ειχαν μπλοκ αποδειξεων και παρειχαν υπηρεσιες. Μονο αυτοι θα παρουν βεβαιωση απο οαεε. Ολοι οι υπολοιποι απο εργοδοτες, ειτε απο απο ικα, ειτε απο δημους.
testuser

Δημοσίευση από testuser »

Καλησπερα,γνωριζει κανεις αν δεν προλαβω να μεταφρασω το profficiency, μπορω να κανω υπευθυνη δηλωση οτι το εχω και μολις το εχω ετοιμο να το παω να το δωσω;

ακης

Δημοσίευση από ακης »

VAGELIS έγραψε:Παιδιά να ξέρετε χρειάζεται και βεβαίωση εργοδότη θεωρημένη απο την επιθεώρηση εργασίας για να αποδείξετε προυπηρεσία, πήγα σήμερα να τα καταθέσω και με εστειλαν να πάρω και αυτό... Εικόνα
φιλε το ιδιο επαθα και εγω αλλα εμενα μου ειπαν οτι δεν θελουν την βεβαιωση απο τον εργοδοτη αλλα βεβαιωση απο τον οαεε ελα ομως που εγω ειμαι στο ικα και εκει δεν δινουν με τιποτα, παραλληλα πηρα κατι τηλ στο πυροσβεστικο σωμα και μου ειπαν οτι θελουν βεβαιωση απο τον εργοδοτη δεν μου αναφερανε ομως για θεωρηση στην επιθεωρηση εργασιας, ξερεις φιλε που ειναι;
δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από δημητρης25 »

Εαν μπω θελω εκαμ ντροπη σου. Παιζεις με τον πονο μου! Μου εκλεψες 100 μορια.Εικόνα 2160 βγαινει η πραξη Αδελφε... *εννοειται πως σου κανω πλακα
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
ΑΝ ΜΠΩ ΘΕΛΩ Ε.Κ.Α.Μ

δημητρης25 έγραψε:Εαν μπω θελω εκαμ ντροπη σου. Παιζεις με τον πονο μου! Μου εκλεψες 100 μορια.Εικόνα 2160 βγαινει η πραξη Αδελφε... *εννοειται πως σου κανω πλακα

οχι ρε αδερφε δεν σου εκλεψα μοριαΕικόνα απλα ξεχασες να πεις οτι εχεις και δ κατηγοριας για να σου προσθεσω αλλα 100! Εγω εχω 2110. Που λες να παιξει η βαση; Πιστευεις για 2900 και τετοια που λεγονται;
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες