RTech έγραψε:
Μιλάνε όλοι για την ανάγκη αύξησης της θητείας αλλά μόνο στο κομμάτι που συμφέρει το κράτος. Όμως αν τους ρωτήσει κανείς αν θα ήθελαν να έρθουν να μου καθαρίζουν και να μου φυλάνε το σπίτι για κανα χρόνο έναντι 8,62 μηνιαίως και ΧΩΡΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗ μάλλον θα τσινούσαν, και δικαίως.
Για αυτό το ζήτημα ρε παιδιά δεν μιλάει κανένας, εξαιρουμένου τον Yandr και άλλον έναν αν θυμάμαι καλά σε παλαιότερη συζήτηση (και αυτό το έχω παρατηρήσει γενικότερα, όχι μόνο εδώ, αλλά και σε ιδιωτικές μου συζητήσεις περί του θέματος). Αναρωτιέμαι κατά πόσον είναι νόμιμη αυτή η πρακτική (θα παρακαλούσα αν κάποιος έχει νομικές γνώσεις να μη διστάσει να συνεισφέρει στη συζήτηση) και αν θα μπορούσε κανείς να πετύχει κάτι προς την κατεύθυνση της αποκατάστασης της αδικίας, μέσω κάποιας προσφυγής ίσως...
Φιλε κατι τετοια ειχα γραψει και εγω στο θεμα για την καργηση της θητειας. Εδω το θεμα ομως ειναι αν θα πρεπει να μεινει 9 μηνες ή να αυξηθει, τελειως διαφορετικο. Το να σου προσφερει καποια χρηματα το κρατος κατα την διαρκεια της θητειας (τα 8 ευρω δεν ειναι ουτε για τσιχλες) καθως και ενσημα εγω τα θεωρω αυτονοητα αλλα ουτε τα μεγαλα κομματα ουτε οι νεολαιες των κομματων ουτε ο απλος κοσμος δεν λεει τιποτε γι' αυτο το θεμα. Απεναντιας για ολα τα αλλα θεματα δηλωνουν αγανακτισμενοι και κατεβαινουν στο Συνταγμα ενω το οτι θα πρεπει να εξαγορασουν καποιους μηνες θητειας δεν τους ενοχλει καθολου