Προκήρυξη Λιμενικό Σώμα/Δόκιμοι Σημαιοφόροι (2011)
Οι πρώτες πληροφορίες από που γκρέκο;
Καμια ενημερωση για τους αντρες σημερα δεν εχουμε; Πρεπει να εχουν τελειωσει το 50% τουλαχιστον μεχρι αυτην την ωρα...
- greko_27
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 59
Απο το τμημα εκπαιδευσης προσωπικου ΛΣ... Το απογευματακι να περιμενεται τα αποτελεσματα... Μην ρωτατε ωρα γιατι εχει και μπαλιτσα κατα τις 4 και πρεπει να στειλω καποια λινκ σε εναν φιλο μου αξιωματικο γιατι η tv δεν το δειχνει.

Μας γλεντάνε κανονικά πάντως... !
- greko_27
- Υποστράτηγος
Fayl έγραψε:Μας γλεντάνε κανονικά πάντως... !
εεε νομιζω οτι ο αριθμος των 40 που γραφει το μπλογκ θελω να πιστευω οτι δεν ειναι αληθινος.

aouts έγραψε:slm έγραψε:Fayl έγραψε:
όχι ότι μου φαίνεται περίεργο αλλά αυτοι που το ξέρουν και το γράφουν δηλαδη;
Ο κατάλογος των γυναικών συντάχτηκε χτες το βράδυ μάλλον (και λογικό το βρίσκω), ε και προφανώς θα έιχαν κάποιον πληροφοριοδότη
Πάντως αν κρίνω με βάση το κολύμπι, όντως είναι εύλογο το αποτέλεσμα (αν ισχύει πάντα). Εδώ οι μισές δεν μπορούσαν να κολυμπήσουν, θα έβγαζαν τα του στίβου;
Αναμένουμε τα επίσημα.
πφφφ βλακειες... Ελαχιστες ηταν αυτες που δεν κολυμπησαν και κοπηκαν. Μην λεμε οτι θελουμε μονο και μονο για να δημιοργουνται εντυπωσεις.
Κρίνω από αυτά που είδα και με βάση το όριο των 2 λεπτών που υπήρχε, Που ήταν και υπερβολικός χρόνος (έτσι θεωρώ εγώ τουλάχιστον). Τη γιαγιά μου να έβαζα που λέει ο λόγος θα το έβγαζε. Εν πάση περιπτώσει.
ypo έγραψε:Καμια ενημερωση για τους αντρες σημερα δεν εχουμε; Πρεπει να εχουν τελειωσει το 50% τουλαχιστον μεχρι αυτην την ωρα...
Πριν τις 2 τελειώσαμε όλοι. Κοίτα την προηγούμενη ανάρτηση μου μια σελίδα πίσω.
- Kostas17
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 80
Ναι κανενα παραπονο και απο μενα για σημερα. Ολα κυλισαν ομαλα, και τελειωσαμε σχετικα γρηγορα. Το μονο μειον ειναι οτι δεν ελεγαν αν περασες η κοπηκες στο κατοσταρι. Ολα τα αλλα κομπλε.
Παντως σε αντιθεση με τα οσα ειπαν οι γυναικες για το μηκος εμας δεν χαριστικαν καθολου. Ειδικα στη μερια που εδινα εγω, ηθελαν σωστο πατημα στη βαλβιδα. Λιγο μπροστα το ποδι και ησουν ακυρος, ακομη και αν το μεγαλυτερο μερος ακουμπουσε στη βαλβιδα.
Οντως σχετικα ευκολα τα ορια, ειδικα στο χιλιαρι λογω των λαγων (και καλων μαλιστα) ξεπερασαμε οι περισσοτεροι κατα πολυ τον χρονο που καναμε στην προπονηση.
Συγκεκριμενα εγω το εβγαζα 4:23 μονος μου και σημερα 4:09
Παντως σε αντιθεση με τα οσα ειπαν οι γυναικες για το μηκος εμας δεν χαριστικαν καθολου. Ειδικα στη μερια που εδινα εγω, ηθελαν σωστο πατημα στη βαλβιδα. Λιγο μπροστα το ποδι και ησουν ακυρος, ακομη και αν το μεγαλυτερο μερος ακουμπουσε στη βαλβιδα.
Οντως σχετικα ευκολα τα ορια, ειδικα στο χιλιαρι λογω των λαγων (και καλων μαλιστα) ξεπερασαμε οι περισσοτεροι κατα πολυ τον χρονο που καναμε στην προπονηση.
Συγκεκριμενα εγω το εβγαζα 4:23 μονος μου και σημερα 4:09
- Kostas17
KΑτι που δεν καταλαβαινω... Αφου το NEXTOK εχει τα ονοματα οσων ωφεληθηκαν απο τις "παραβλεψεις" στην διαδικασια γιατι δεν τα βγαζει στη φορα να δουμε με τι μουτρα θα κατεβουν στα γραπτα?
Kostas17 έγραψε:KΑτι που δεν καταλαβαινω... Αφου το NEXTOK εχει τα ονοματα οσων ωφεληθηκαν απο τις "παραβλεψεις" στην διαδικασια γιατι δεν τα βγαζει στη φορα να δουμε με τι μουτρα θα κατεβουν στα γραπτα;
σωστοοςς
- greko_27
- Υποστράτηγος
Kostas17 έγραψε:KΑτι που δεν καταλαβαινω... Αφου το NEXTOK εχει τα ονοματα οσων ωφεληθηκαν απο τις "παραβλεψεις" στην διαδικασια γιατι δεν τα βγαζει στη φορα να δουμε με τι μουτρα θα κατεβουν στα γραπτα;
Νομιζεις... Και με τι αποδειξεις; Σε δικαστηριο δεν ευσταθουν ολα αυτα που γραφουν...
Τι λετε βρε παιδια; Με τι στοιχεια θα παει το περιοδικο να αποδειξει οτι καποιος δεν πετυχε στα αγωνισματα; Πραγματικα ηταν τοσο αυστηροι που δεν νομιζω οτι χωρανε παρατυπιες στη διαδικασια. Ελαχιστα να πατουσες εξω απο τη βαλβιδα σε βγαζαν ακυρη και ουτω καθεξης... Αν χωρουσε βισμα θα εκαναν λιγο τα στραβα ματια επιτοπου, οχι να ς αφησουν να κοπεις μπροστα ς ολο τον κοσμο κ μετα τσουπ να εμφανιστεις στα γραπτα.
Τι ωρα θα βγουνε τ αποτελεσματα βρε παιδια;
- Kostas17
emi έγραψε:Τι ωρα θα βγουνε τ αποτελεσματα βρε παιδια;
Ελα ντε!
- greko_27
- Υποστράτηγος
alina έγραψε:Τι λετε βρε παιδια; Με τι στοιχεια θα παει το περιοδικο να αποδειξει οτι καποιος δεν πετυχε στα αγωνισματα; Πραγματικα ηταν τοσο αυστηροι που δεν νομιζω οτι χωρανε παρατυπιες στη διαδικασια. Ελαχιστα να πατουσες εξω απο τη βαλβιδα σε βγαζαν ακυρη και ουτω καθεξης... Αν χωρουσε βισμα θα εκαναν λιγο τα στραβα ματια επιτοπου, οχι να ς αφησουν να κοπεις μπροστα ς ολο τον κοσμο κ μετα τσουπ να εμφανιστεις στα γραπτα.
Τα ονοματα που αναφερει το μπλογκ ευσταθουν... Οτι δεν ειχαν καν το απαιτουμενο υψος και τους περασαν. Οπως επισης και εαν καποιος κοπει στα αγωνισματα μπορει να παραευθει στα γραπτα εαν εχει τις καταλληλες γνωριμιες... Αλλα δεν μπορεις να κανεις τιποτα... Ετσι ειναι αυτα...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες