Σωτηρης έγραψε:Μακαρι ρε Δημητρη σε λιγους μηνες να ειμαστε παρεα στην σχολη, να πινουμε καφε και να τα θυμομαστε και να γελαμε... Δεν νομιζω να ειναι πολλοι που εχουν κανει δοκιμοι στις ειδικες milanistanazo, συνηθως ενα απο τα δυο εχουν και οσοι ειναι αυτοι που εχουν δεν ειναι απαραιτητο να ειναι απο ειδικες η δοκιμοι ολλοι.
Νομίζω ότι δεν έχεις δει τα αποτελέσματα της προηγούμενς προκήρυξης
Ρε παιδιά με 2260 στην α, πόσσα άτομα πρέπει να ζυτήσουν για να έχω ελπίδες έστω στους επιλαχόντες! Το ξέρω οτι δεν ειναι τίποτα απόλυτο αλλλα μια γνώμη πάνω κάτω... Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Βασίλης έγραψε:Ρε παιδιά με 2260 στην α, πόσσα άτομα πρέπει να ζυτήσουν για να έχω ελπίδες έστω στους επιλαχόντες! Το ξέρω οτι δεν ειναι τίποτα απόλυτο αλλλα μια γνώμη πάνω κάτω... Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Αν είχες κάνει τα χαρτιά σου στην προκήρυξη του 10 θα ήσουνα στην 867 θέση. Γνώμη μου για να έχεις ελπίδες να είσαι έστω επιλαχών θα πρέπει να πάρει πάνω από 1000 άτομα.
Ok σε ευχαριστω για την απαντηση σου, δεν πιστευεις οτι μπορει να αυξηθουν κατα πολυ; Εγω φοβαμαι για την Α που με ενδιαφερει οτι ισως φτασει 2550 με 2600 η βαση.
Παιδεια κατι που δεν εχω καταλαβει... Πλεων στην Α ομαδα ανηκουν και οι αποφοιτοι του Επαλ; Παντως παρολου που αυξηθηκαν οι επιθεσεις προς την αστηνομια, πεφτει και ο μησθος αντι να μειωνετε ο αριθμος τον υποψηφιων αυξανετε... Θυμαμε το 09 ο τελευτεως επιλαχων ειχε μπει με 17700 στα 1500 ατομα... Και τωρα που εβλεπα τις ληστες στη αυτος που ηταν στην 1500 θεση ειχε 21000 αν θημαμε καλα... Πιστευω πως επεξε ρολο και οτι το 08 και το 09 οι προκηρυξεις βγεικαν σε πολυ κοντινο διαστημα μεταξη τους... Ενω του 10 βγεικε μετα απο εναμησι χρωνο απο την προιγουμενη... Εγω εχω 20000 στην Α... Αλλα αρχισα πλεων να μην ελπιζω, αν και ειμαι ακομη 22... Εκτος αν καταργησουν την αστυνομια απο τις πανελληνιες και περνουν μονο απο προκυρηξεις...
Η αληθεια ειναι οτι τα μορια ανεβηκαν παρα πολυ. Το 2010 υπηρχε θεαματικη αυξηση. Τωρα ολοι πιστευουμε οτι καπως ετσι θα ναι και το 2011. Αλλα μν ξεχναμε οτι πια ο κοσμος δεν εχει πολλα λεφτα για να βγαλει διπλωματα και τα λοιπα. Τωρα θα δειξει κανεις δεν ξερει. Ο κοσμος ζοριζεται πολυ οικονομικα και τα μορια θα εξαρτηθουν απο το ποση οικονομικη δυνατοτητα εχει ο καθενασ.
Σωτηρης έγραψε: Ok σε ευχαριστω για την απαντηση σου, δεν πιστευεις οτι μπορει να αυξηθουν κατα πολυ; Εγω φοβαμαι για την Α που με ενδιαφερει οτι ισως φτασει 2550 με 2600 η βαση.
Σωτο δεν θα παει με τιποτα τοσο. Οπως και του 2010 θα ειναι...