Περιορισμός προσλήψεων στα Σώματα Ασφαλείας
Λέει για το 2013-2014 (δηλαδή του χρόνου) για φέτος ναι είπαν 30% λιγότερους όπως και τα δύο τελευταία χρόνια!
Οι Ε. Φ δεν γίνονται αξιωματικοί ποτέ (με το παρόν σύστημα) . Μπαίνουν σε μια ηλικία 20-28 ετών ειδικοί φρουροί και σε 8 χρόνια γίνονται αστυφύλακες και στη συνέχεια ανεβαίνουν πάρα πολύ αργά με βάση τους αστυφύλακες που βγήκαν απο τη σχολή
Οι Ε. Φ δεν γίνονται αξιωματικοί ποτέ (με το παρόν σύστημα) . Μπαίνουν σε μια ηλικία 20-28 ετών ειδικοί φρουροί και σε 8 χρόνια γίνονται αστυφύλακες και στη συνέχεια ανεβαίνουν πάρα πολύ αργά με βάση τους αστυφύλακες που βγήκαν απο τη σχολή
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 1
- Επάγγελμα: ΑΞ/ΚΟΣ ΠΟΛ. ΝΑΥΤΙΚΟ
Avatar έγραψε:Λέει για το 2013-2014 (δηλαδή του χρόνου) για φέτος ναι είπαν 30% λιγότερους όπως και τα δύο τελευταία χρόνια!
;2013-2014
Η σεζόν ξεκινάει Σεπτέμβρη και τελειώνει Ιούνιο του άλλου χρόνου. Αυτή τη στιγμή είμαστε στη σεζόν 2012-2013...
Avatar έγραψε:Η σεζόν ξεκινάει Σεπτέμβρη και τελειώνει Ιούνιο του άλλου χρόνου. Αυτή τη στιγμή είμαστε στη σεζόν 2012-2013...
Φίλε μου αν ήταν έτσι τότε δε θα ίσχυε η απόφαση για τις Αστυνομικές Σχολές. Στο ακαδημαικό έτος 2013-2014 είμαστε.
Σωστά. Είμαστε στο σχολ. Έτος 2012-13 και στο ακαδημαικό 13-14 (το οποίο φυσικά δεν έχει ξεκινήσει).
Οι 500 που μπήκαν στην ΕΛΑΣ με τις πανελλήνιες του 2012 (δηλ σχολικό έτος 2011-12) είναι στο ακαδ. Έτος 2012-13.
Οι 500 που μπήκαν στην ΕΛΑΣ με τις πανελλήνιες του 2012 (δηλ σχολικό έτος 2011-12) είναι στο ακαδ. Έτος 2012-13.
panos2171 έγραψε:Σωστά. Είμαστε στο σχολ. Έτος 2012-13 και στο ακαδημαικό 13-14.
Λάθος παιδιά. Το σχολικό και το ακαδημαϊκό έτος ανήκουν σε ίδιους χρόνους και περιόδους και δεν είναι ημερολογιακά έτη.
Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στο σχολικό και ακαδημαϊκό έτος 2012-2013.
Το ίδιο λέμε. Μέχρι τον ιούλιο ισχύει αυτό που λες και συ.
Εγω δεν καταλαβα τιποτα! Δηλαδη τι; Θα διεξαγωνται εξετασεις απο αστυνομια κτλ για να μπουμε; Δεν εχω καταλαβει ρε παιδια συγνωμη ειμαι λιγο ποντιος! Προκηρυξη θα βγει;
- OMEGA
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 4
- Ενδιαφέροντα: Game Developer-Μπασκετ-Πολο
- Επάγγελμα: Web Designer
310LELE έγραψε:Εγω δεν καταλαβα τιποτα! Δηλαδη τι; Θα διεξαγωνται εξετασεις απο αστυνομια κτλ για να μπουμε; Δεν εχω καταλαβει ρε παιδια συγνωμη ειμαι λιγο ποντιος! Προκηρυξη θα βγει;
ναι θα βγει στις 143/122/2013 Ημερα τεταρτη στις 8 το πρωι θα ανακοινωθει απο τον δενδια τον ιδιο.
ασε μας ρε φιλε
"Η Κρήτη έχει διαφορά απο τους άλλους τόπους γιατι έχει αντάρτικη καρδιά και κουζουλούς ανθρώπους"
Δεν ειρωνευτηκα ομως κατι που κανεις εσυ. Ολοι ειμαστε φορτωμένοι χαλαρωσε λιγο...
Αυτό ακριβώς που είπε και ο gate21ss εννοούσα. Μερικοί μπερδεύεστε με ακαδημαϊκό έτος γιατί όταν μπεις σε μία σχολή θα ξεκινήσεις την άλλη σεζόν μαθήματα αλλά δεν παίζει ρόλο αυτό (δηλαδή δίνεις τη σχολική σεζόν 2012-2013 και μπαίνεις στη σχολή 2013-2014 λογικό αυτό αλλά η σεζόν που είμαστε είναι μια 2012-2013)
Ας ηρεμίσουμε βγήκε μια ανακοίνωση η οποία μπορεί και να διαψευθεί σήμερα, θα δείξει ο καιρός. Τώρα το τι εννοεί αυτή η ανακοίνωση ο καθένας ότι καταλαβαίνει, εγώ έγραψα τι καταλαβαίνω για του χρόνου και του παραχρόνου που λέει αυτή η ανακοίνωση και το έχω γράψει στο τέλος της προηγούμενης σελίδας
Υπομονή παίδες
Ας ηρεμίσουμε βγήκε μια ανακοίνωση η οποία μπορεί και να διαψευθεί σήμερα, θα δείξει ο καιρός. Τώρα το τι εννοεί αυτή η ανακοίνωση ο καθένας ότι καταλαβαίνει, εγώ έγραψα τι καταλαβαίνω για του χρόνου και του παραχρόνου που λέει αυτή η ανακοίνωση και το έχω γράψει στο τέλος της προηγούμενης σελίδας
Υπομονή παίδες
Όλα κατά μας είναι... Κανονικά οι εξετάσεις στις Αστυνομικές Σχολές.
Και με αυτούς που ηλικιακά φέτος ήταν η τελευταία τους χρονιά τι γίνεται;
Μα τι γινεται ρε παιδια δηλαδη ποσους θα παρουν φετος στην αστηφυλακων. Αφου ειχαν πει οτι μετα απο δυο χρονια θα παρουν 580 ατομα οπως το 2012...
AΥτό που καταλαβαίνω είναι πως οι 580 που θα μπουν το 15-16 θα είναι οι φετινοί υποψίφιοι και μάλλον δε θα δώσουν οι μεθεπόμενοι δηλαδή αυτοί που είναι τώρα α και β λυκείου. Το θέμα όμως είναι τι γίνεται και με τα όρια ηλικίας γιατί οι τωρινοί 88αρηδες που είναι η τελευταία τους χρονιά το 15-16 θα είναι στα 26 φεύγα.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: niasimas και 10 επισκέπτες