Αύξηση θητείας (2011)

Πληροφορίες για μειωμένη θητεία, σωματική ικανότητα, ανυπότακτους και αντιρρησίες συνείδησης, δελτίο απογραφής στρατευσίμων, κατοίκους εξωτερικού κλπ
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
forceeee

Αύξηση θητείας (2011)

Δημοσίευση από forceeee »

Καμία πληροφορία για εάν πιάσει και τους 315αρηδες; Αν ναι... έχω φύγει για αναβολή τρελοχαρτο
Giannis091

Αύξηση θητείας (2011)

Δημοσίευση από Giannis091 »

Ποια πατρίδα ρε; Εγω εχω κανονισει να φυγω για μαστερ. Τι μου προσφερει εμενα η πατριδα;
panos7

Αύξηση θητείας (2011)

Δημοσίευση από panos7 »

Τι σου προσφερει η πατριδα; μιλας σοβαρα ρε φιλε; χαρη στην πατριδα σπουδασες και εχεις την δυνατοτητα να κανεις master. χαρη σε αυτην και σε οσους θυσιαστηκαν για αυτην εισαι ελευθερος. ας σταματησουμε να ειμαστε τοσο εγωιστες και να σκεφτομαστε μονο τον εαυτουλη μασ... και 24 μηνες εκαναν πριν 30 χρονια. δεν ειναι και πολυ μακρινο σε σχεση με τους ρωμαιους που ειπε καποιος φιλοσ... το θεμα δεν ειναι ποση θητεια θα κανουμε αλλα τι θητεια... στρατιωτης δεν σημαινει να καθαριζεις πατατες ολη μερα...
panos7

Αύξηση θητείας (2011)

Δημοσίευση από panos7 »

Παρουσιαζομαι τον νοεβρη. δεν με απασχολει αν θα κανω 9 η 12 μηνες. με απασχολει το αν η εκπαιδευση θα ειναι σωστη ωστε να γινουμε στρατιωτες και οχι καθαριστριεσ...
Άβαταρ μέλους
Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 2

Αύξηση θητείας (2011)

Δημοσίευση από Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ »

Πες τα ρε Πανο!
Άβαταρ μέλους
alexantro
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 4

Αύξηση θητείας (2011)

Δημοσίευση από alexantro »

panos7 έγραψε:Παρουσιαζομαι τον νοεβρη. Δεν με απασχολει αν θα κανω 9 η 12 μηνες. Με απασχολει το αν η εκπαιδευση θα ειναι σωστη ωστε να γινουμε στρατιωτες και οχι καθαριστριεσ...

Και 15 μήνες να κάνεις φίλε μου θητεία, πιο πολύ για καθαρίστρια θα νοιώθεις! Δυστυχώς!
tritonas00
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 6

Αύξηση θητείας (2011)

Δημοσίευση από tritonas00 »

bodybuilder625 έγραψε:Νταξει ρε παιδια χαλαρωστε λιγο... Και να αυξηθει η θητεια γιατι σας πιανει τετοιος πανικος ; Παλια δηλαδη που κανανε 22 - 24 μηνες τι να πουνε... Μου φαινεται εχουμε ολοι καταντισει τελειως μαμοθρεφτα... Για την πατριδα μας μιλαμε... Ξυπνηστε

οτι να ναι...
Άβαταρ μέλους
bodybuilder625
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 2

Αύξηση θητείας (2011)

Δημοσίευση από bodybuilder625 »

Συμφωνω με τον πανο... Οπως ειπατε πριν το κακο ειναι οτι πιο πολυ παμε στρατο για να καθαριζουμε πατατες παρα για να εκπαιδευτουμε...

Δεν κανω κριτικη ρε φιλε... Και παρεξηγησες το μυνημα μου... Απλα θελω να πω πως ακουω ολους οσους γραφουν να λενε μακαρι να γλιτωσουμε το 14μηνο ή το 12μηνο και ουτο καθ'εξης... Μια χωρα με τοσους εχθρους χρειαζεται ναι μεν στρατο αλλα να μην το βλεπουν ολοι σαν αγγαρεια... Κανεις δε νοιαζεται πια για αυτην την πατριδα ;
δημητρης

Αύξηση θητείας (2011)

Δημοσίευση από δημητρης »

Πάνο όταν ο άλλος σου λέει "ποια πατρίδα" μπορέι να το θέτει κάπως λάθος, αλλά προφανώς εννοεί το κράτος και, γενικά, αυτούς που έχουν καταντήσει έτις την πατρίδα. Και το ότι πριν 30 χρόνια έκαναν 24 μήνες λίγο με νοιάζει. Μιλάμε για το σήμερα. Α αρχίσουμε να λέμε τι ίσχυε παλιά και τι σήμερα και σε τι ήταν κλύτερα, σε τι χειρότερα κλπ, δε θα τελειώσουμε. Και πολλοί που αντιδρούν στην αύξηση, δε θα το έκαναν αν γινόταν κανονική εκπαίδευση. Το ότι δε θα γίνεις στρατιώτης, αλλά καθαρίστρια είναι δεδομένο. Εκτός και αν πας ειδικες δυνάμεις κλπ.
Φίλε bodybuilder625 λογικό είναι να βλέπουμε τον στρατό ως αγαρεία αφού αγγαρείες θα μας βάζουν να κάνουμε. Εγώ θα ήθελα να μην παω καθόλου στον στρατό, αλλά αν ήξερα πως έχει καποιο νόημα και πως πηγαίνοντας εκεί θα εκπαιδευόμουν, τότε θα πήγαινα χωρίς να παραπονιέμαι και για 14 μήνες. Και δε σημαίνει ότι καποιος που διαμαρτύρεται επειδή αθ αυξηθεί η θητεία, δε νοιάζεται την πατρίδα.
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Posts in topic: 35

Αύξηση θητείας (2011)

Δημοσίευση από yandr »

Antis έγραψε:Μαμάθρεφτο είναι όποιος ενδιαφέρεται για τη ζωή του εκτός στρατοπέδου;
Με αυτό δεν θα διαφωνήσω...

Antis έγραψε:Και μην ακούσω για την ευαίσθητη θέση μας με γείτονες, γιατί ένας πόλεμος πλέον δε θα γίνει όπως γινόταν.

Με αυτό όμως θα διαφωνήσω. Δεν ξέρω πως φαντάζεσαι τον πόλεμο σήμερα, αλλά πάντως με το playstation δεν θα γίνει σίγουρα.

Epilarxos
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 16

Αύξηση θητείας (2011)

Δημοσίευση από Epilarxos »

Giannis091 έγραψε:Ποια πατρίδα ρε; Εγω εχω κανονισει να φυγω για μαστερ. Τι μου προσφερει εμενα η πατριδα;

Μην μπερδεύεις τις έννοιες "πατρίδα" και "κράτος". Είναι δύο τελείως διαφορετικές έννοιες. Αν θες να ξέρεις τη δική μου πείρα, και όπως πολύ σωστά σου αναφέρει και ο Πάνος στο επόμενο μήνυμα από το δικό σου, κι εγώ είμαι ένα θύμα του κράτους, δεδομένου ότι έχω στα χέρια μου δίπλωμα από ξένο πανεπιστήμιο που στην Ελλάδα δεν αναγνωρίζεται για διάφορους ηλίθιους λόγους, ενώ στις χώρες της υπόλοιπης Ευρωπαϊκής Ένωσης αναγνωρίζεται επισήμως. Το κράτος αυτής της χώρας με έχει αδικήσει πολύ και όπως βλέπεις συνεχίζει να αδικεί είτε με αυτόν, είτε με άλλους τρόπους τους πολίτες του. Όμως η εδαφική μας ακεραιότητα και τα εθνικά μας σύνορα δεν είναι θέμα κράτους, αλλά δικό μου και δικό σου και δικό μας. Συνεπώς χρειάζεται προσοχή στο χειρισμό των λέξεων που προαναφέραμε.

Όπου η δόξα και το καθήκον!!!
Antis

Αύξηση θητείας (2011)

Δημοσίευση από Antis »

Εάν (εάν λέω!) είσαι ειρωνικός μαζί μου, φίλε Yandr, δεν έχω παίξει ποτέ play station!
Αλλά δε νομίζω ότι πόλεμος θα γίνει σώμα με σώμα...
Τσπ, καλή θητεία σε όλες τις σειρές και να είμαστε καλά.
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Posts in topic: 35

Αύξηση θητείας (2011)

Δημοσίευση από yandr »

Antis έγραψε:Εάν (εάν λέω!) είσαι ειρωνικός μαζί μου, φίλε Yandr, δεν έχω παίξει ποτέ play station!
Αλλά δε νομίζω ότι πόλεμος θα γίνει σώμα με σώμα...
Μα και στο στρατό δεν μαθαίνεις μάχη σώμα με σώμα.

Σε κάθε περίπτωση, προς το παρόν απαιτείται προσωπικό για την διεξαγωγή πολεμικών επιχειρήσεων.

COMMANDO13
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 43

Αύξηση θητείας (2011)

Δημοσίευση από COMMANDO13 »

Παιδιά, το θέμα αυτό δημιουργήθικε για να εκφράσουμε τις απόψεις μας και το τι ακούμε. Ακούγεται, λέγεται κτλ. Πάνω στο θέμα της αύξησης της θητείας, ας συνεχίσουμε την συζήτηση όπως έχει, και αυτά για το πόιός θέλει να πάει στρατό, το πως θα γίνει ο πόλεμος αν γίνει, το ποιός είναι ποιό άντρας κτλ. Ας μην το συνεχίσουμε, ο καθένας έχει την άποψη του και είναι σεβαστή, ο καθένας έχει τους λόγους του. Καλό θα ήταν να συζητάμε για την αύξηση της θητείας αν γίνει και τις συνέπειες σε ΕΣΣΟ που έχουν μπεί, σε ΕΣΣΟ που μπαίνουν κτλ. Δέν το παίζω ιστορία κτλ. Συγνώμη αν έγινα εκνευριστικός (του στύλ ποιός είσαι εσυ που θα μας πείς τι θα πούμε) απλά το λέω για τον λόγο ότι εγώ όπως και άλλοι που θα παρουσιαστούν στο άμεσο μέλλον έχουν αγωνία να μάθουν και να ξέρουν το πόσους μήνες θα κάνουν. Φιλικά πάντα μιλάω. Για μένα πάντος ο στρατός είναι μια εμπειρία για τον κάθε άντρα. Που θα του μείνει αξέχαστη και θα έχει τις άσχημες, τις όμορφες και τις αστείες στιγμές του. Καλή θητεία σε όλους.Εικόνα
Antis

Αύξηση θητείας (2011)

Δημοσίευση από Antis »

Ωραίος ο Commando. Συμφωνώ.
Peace...
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες