Παιδιά έτσι νομίζω είναι δεν μοριοδοτουν τα επαγγελματικά διπλώματα στην προκήρυξη του 2009 αλλά η προϋπηρεσία σαν οδηγός δεν γνωρίζω αν λαμβανοταν υποψην
B.G.L έγραψε:Παιδιά έτσι νομίζω είναι δεν μοριοδοτουν τα επαγγελματικά διπλώματα στην προκήρυξη του 2009 αλλά η προϋπηρεσία σαν οδηγός δεν γνωρίζω αν λαμβανοταν υποψην
Οταν θα βγει μπορουν κι θα γινουν τροποποιησεις στα ζητουμενα. Δε γινεται ετσι απλα. Το τι θα λεει η προκυρηξη θα ισχυει. Στο φεκ γινονται προσθηκες ειναι απλως ενα εγγραφο, ενας μπουσουλας αν θελετε.
Είναι καλός τομέας του ΣΞ, το χειρότερο είναι τα τεθωρακισμενα μετά το πεζικό και το πυροβολικό, έπειτα έρχονται οι υπόλοιποι καλοί τομείς, δεν τα γνωρίζω και τέλεια
Καλησπερα στην ομάδα. Ρε παιδιά ψάχνω και διαβαζω αλλά δεν μπορώ να βγάλω άκρη. Εχω τελειώσει μαγειρική Εδώ και χρόνια αλλά δεν έχω την πιστοποίηση. Θα μπορώ να δηλώσω; Θα μπορώ να παρω τα μόρια;
Akis1 έγραψε:Καλησπερα στην ομάδα. Ρε παιδιά ψάχνω και διαβαζω αλλά δεν μπορώ να βγάλω άκρη. Εχω τελειώσει μαγειρική Εδώ και χρόνια αλλά δεν έχω την πιστοποίηση. Θα μπορώ να δηλώσω; Θα μπορώ να παρω τα μόρια;
Καλησπερα σε ολους επειδη βλεπω γινεται μεγαλη αναφορα οσον αφορα την προκηρυξη του 2009... Το ειπα και προχθες... Μην βασιζεσται σε εκεινη την προκηρυξη πλεον εχουν αλλαξει πολλα δεδομενα και δεν εχει καμμια σχεση το τωρα με το 2009
Scott1926 έγραψε:Καλησπερα σε ολους επειδη βλεπω γινεται μεγαλη αναφορα οσον αφορα την προκηρυξη του 2009... Το ειπα και προχθες... Μην βασιζεσται σε εκεινη την προκηρυξη πλεον εχουν αλλαξει πολλα δεδομενα και δεν εχει καμμια σχεση το τωρα με το 2009
Να βασιστουν τα παιδια σε ποια; Αφου δεν εχει βγει καμια τωρα. Εχει μπερδεψει πολυ κοσμο αυτο το ΦΕΚ τελικα