Εγω δεν ειμαι αισιόδοξος για την ηλικία τόσο. Θα φανούν πολυ βλακες αν το κάνουν γιατί τοσο καιρό ελεγαν να μειώσουμε και να μειωσουμε το μέσο ορο ηλικίας. Αν έλεγαν εξ αρχής οτι ολα ειναι ανοιχτά, θα άλλαζε πολυ το θέμα.
George_Trls έγραψε:Εγω δεν ειμαι αισιόδοξος για την ηλικία τόσο. Θα φανούν πολυ βλακες αν το κάνουν γιατί τοσο καιρό ελεγαν να μειώσουμε και να μειωσουμε το μέσο ορο ηλικίας. Αν έλεγαν εξ αρχής οτι ολα ειναι ανοιχτά, θα άλλαζε πολυ το θέμα.
Politis1994 έγραψε:Οι συζητήσεις από εδώ και στο εξής μόνο εποικοδομητηκες και ενδιαφέροντες θα είναι και μόνο με σεβασμό προς όλους
Φιλε μπραβο για την σταση σου σε τιμαει να το ξερεις. Αλλα να το κανεις πραξη και να συνεχισεις ετσι. Λοιπον για τα αρθρα που λεει η θαλασσα εχω να σας πω οχι οτι δεν γραφτηκαν απο δημοσιογραφο αλλα οτι ο δημοσιογραφος λεει πραγματα που δεν ισχυουν.
Φίλε hlektrologe, αυτό για το ύψος είσαι σίγουρος; Γιατί ούτε μεσω πανελληνίων ούτε σε προκηρυξη λιμενικών κλπ δεν είναι 1,55. Ειδα το site του ναυτικού που έλεγε 1,55 αλλά μπορεί να μην έχουν μπει στον κόπο να το αλλάξουν.
Το 2009 όντως είχε πάει 1,65. Οτι μπορεί να δικαιώθηκαν για το ύψος μέσω δικαστηρίου κλπ ναι. Αλλά δεν νομίζω ότι μόνο για εποπ ναυτικό ότι είναι 1,55. Το λέω για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις. Δεν είμαι σίγουρος.
Δεν το λέω για κακό. Ίσα ίσα που δεν με νοιάζει το ναυτικό, απλά αν δεν ισχύει το ύψος αυτό μην δίνουμε τσάμπα ελπίδες. Μπορεί το site του ναυτικού να μην το έχουν ανανεώσει γ αυτό και το ύψος. Πουθενά δεν είναι 1,65 απ όσο ξέρω. Δεν γίνεται άλλωστε παντού να είναι 1,65 και μόνο για εποπ ναυτικό 1,55 οι γυναίκες.