Προ των πυλών η ίδρυση της Δικαστικής Αστυνομίας;
Re: Προ των πυλών η ίδρυση της Δικαστικής Αστυνομίας;
Να κάνουμε μια σύνοψη για να καταλάβουμε που βρισκόμαστε.
Η προκήρυξη θα βγει με ασεπ και αθλήματα πκε
αναλαμβάνει το υπουργείο. Με την μοριοδότηση του ασεπ δηλ 7 μόρια ανά μήνα προϋπηρεσία έως 84 μήνες κύριο τίτλο στέλεχος υπηρεσιών ασφάλειας
και αν δεν καλυφθούν οι θέσεις μπαίνουν με απολυτήριο λυκείου.
Η έξτρα μοριοδότηση σε ειδικές δυνάμεις εποπ και οβα δεν το έχω ξανά δει σε ασεπ να μετράνε, εκτός αν ψηφίστηκε τώρα.
Είμαι κάπου λάθος; Να με διορθώσει κάποιος.
αναλαμβάνει το υπουργείο. Με την μοριοδότηση του ασεπ δηλ 7 μόρια ανά μήνα προϋπηρεσία έως 84 μήνες κύριο τίτλο στέλεχος υπηρεσιών ασφάλειας
Η έξτρα μοριοδότηση σε ειδικές δυνάμεις εποπ και οβα δεν το έχω ξανά δει σε ασεπ να μετράνε, εκτός αν ψηφίστηκε τώρα.
Δεν ξέρουμε ακόμα στην προκήρυξη θα γράφει τις λεπτομέρειες. Όσο για τον ΑΣΕΠ παίζεται ακόμα και είναι κ δεν είναι!
Παιδιά και κάτι άλλο θα πρέπει να κάνουμε μητρώο ΑΣΕΠ η θα καταθέσουμε εμείς οι ίδιοι τα δικαιολογητικά στα κατά τόπους δικαστήρια ;
Φίλε μου αν δεις το ΦΕΚ αναφέρει ξεκάθαρα τα μόρια του στρατού (νομίζω 15 οβα - 25 - εποπ - 50 προεδρική φρουρά - 70 ειδικές δυνάμεις - 100 ΔΕΑ)Bulbasar έγραψε: Τετ Σεπ 06, 2023 10:32 pm Να κάνουμε μια σύνοψη για να καταλάβουμε που βρισκόμαστε.
Παντως συμφουριτες ο ανταγωνισμός ειναι τεράστιος ειδικά για οσους ενδιαφερονται Αττική. Αν τα μετρησα καλα ειναι 5 θεσεις για ΠΕ κμια 12αρια για ΤΕ και κμια 250αρια στους ΔΕ. Μιλαμε για μεγαλη σφαγη σε οσους ενδιαφέρονται για αθηνα. Για τους εκτος αττικης τα πραγματα είναι πολυ καλύτερα. Εντωμεταξυ παρατηρησα οτι οι οργανικες θεσεις για αρειο παγο, ΣΤΕ και ελεγκτικο δικαστηριο καταργηθηκαν ενω στη διαβούλευση προβλεποταν στελεχωση με αστυνομικο τμημα της ΔΙΚΑΣ.
Οποίος έχει ιεκ είναι εύκολα μέσα στους ΔΕ Αττικής. Η σφαγή θα γίνει σε αυτούς που θα κάνουν με απολυτήριο λυκείου.Kostas4t έγραψε: Πέμ Σεπ 07, 2023 4:33 am Παντως συμφουριτες ο ανταγωνισμός ειναι τεράστιος ειδικά για οσους ενδιαφερονται Αττική. Αν τα μετρησα καλα ειναι 5 θεσεις για ΠΕ κμια 12αρια για ΤΕ και κμια 250αρια στους ΔΕ. Μιλαμε για μεγαλη σφαγη σε οσους ενδιαφέρονται για αθηνα. Για τους εκτος αττικης τα πραγματα είναι πολυ καλύτερα. Εντωμεταξυ παρατηρησα οτι οι οργανικες θεσεις για αρειο παγο, ΣΤΕ και ελεγκτικο δικαστηριο καταργηθηκαν ενω στη διαβούλευση προβλεποταν στελεχωση με αστυνομικο τμημα της ΔΙΚΑΣ.
Σφαχτειτε για αθηνα να μπουμε ευκολα εμεις οι Θεσσαλονικεις στην πολη μας 

Sakis2023 έγραψε: Πέμ Σεπ 07, 2023 7:13 amΠου μπορουμε να δουμε αναλυτικα τις θεσεις και τις περιοχες για δικαστικη;Kostas4t έγραψε: Πέμ Σεπ 07, 2023 4:33 am Παντως συμφουριτες ο ανταγωνισμός ειναι τεράστιος ειδικά για οσους ενδιαφερονται Αττική. Αν τα μετρησα καλα ειναι 5 θεσεις για ΠΕ κμια 12αρια για ΤΕ και κμια 250αρια στους ΔΕ. Μιλαμε για μεγαλη σφαγη σε οσους ενδιαφέρονται για αθηνα. Για τους εκτος αττικης τα πραγματα είναι πολυ καλύτερα. Εντωμεταξυ παρατηρησα οτι οι οργανικες θεσεις για αρειο παγο, ΣΤΕ και ελεγκτικο δικαστηριο καταργηθηκαν ενω στη διαβούλευση προβλεποταν στελεχωση με αστυνομικο τμημα της ΔΙΚΑΣ.
Οποίος έχει ιεκ είναι εύκολα μέσα στους ΔΕ Αττικής. Η σφαγή θα γίνει σε αυτούς που θα κάνουν με απολυτήριο λυκείου.
Που μπορουμε να δουμε τις περιοχες με τις θεσεις?Sakis2023 έγραψε: Πέμ Σεπ 07, 2023 7:13 amΟποίος έχει ιεκ είναι εύκολα μέσα στους ΔΕ Αττικής. Η σφαγή θα γίνει σε αυτούς που θα κάνουν με απολυτήριο λυκείου.Kostas4t έγραψε: Πέμ Σεπ 07, 2023 4:33 am Παντως συμφουριτες ο ανταγωνισμός ειναι τεράστιος ειδικά για οσους ενδιαφερονται Αττική. Αν τα μετρησα καλα ειναι 5 θεσεις για ΠΕ κμια 12αρια για ΤΕ και κμια 250αρια στους ΔΕ. Μιλαμε για μεγαλη σφαγη σε οσους ενδιαφέρονται για αθηνα. Για τους εκτος αττικης τα πραγματα είναι πολυ καλύτερα. Εντωμεταξυ παρατηρησα οτι οι οργανικες θεσεις για αρειο παγο, ΣΤΕ και ελεγκτικο δικαστηριο καταργηθηκαν ενω στη διαβούλευση προβλεποταν στελεχωση με αστυνομικο τμημα της ΔΙΚΑΣ.
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 346
Καλησπέρα στην ομάδα μία ερώτηση για να πάρεις μέρος στην προκήρυξη χρειάζεται αγγλικά καί υπολογιστές η δεν είναι απαραίτητο
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 39
Όχι οι υπολογιστές είναι πρόσθετο προσόν τα αγγλικά είναι βασικό προαπαιτούμενο !
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες