Προκήρυξη ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2022)
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 7
- Paradiddle
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 1
- Επάγγελμα: ΛΣ/ΕΛ.ΑΚΤ
Καλημέρα. Δεν θα έπρεπε να υπάρχει κάπου πίνακας με ικανούς και μη ικανούς από πκε?
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 66
όλα εξαρτώνται από την διεύθυνση σου αν θέλει να σε στείλει όπως κι αν θέλει να σε ξανά μαζέψει... Σε μαζεύει εύκολα πίσω ειδικά αν ήσουν διαβάσεις τεχνικό μηχανικό κτλ... Κάνεις μια αναφορά και από εκεί και πέρα ότι κρίνουνNikcmanwing έγραψε:Ρε εσείς ξέρετε αν γίνεται απο πεζικό να πάει κανείς ειδικές δυνάμεις; Γιατί εγώ έχω υπηρετήσει ειδικές δυνάμεις και εκανα αυτή την ερώτηση σε ένα στέλεχος και μου είπε όχι
- Giwtobol22
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 113
Μάγκες αν εγώ τώρα δηλώσω ειδικές δυνάμεις θα πρέπει αναγκαστικά να περασω τα αλεξίπτωτα ή όχι ;
Boxing star
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 54
Αν ενταχθείς στις ειδικές δυνάμεις περνάς και σχολείο για τα αλεξίπτωτα ναι.
- Γιωργοςαρβανητακης
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 27
Καλησπερα παιδιά εκεί που σας είπαν να ζωγραφίσετε έναν άντρα και μια γυναίκα και να κάνετε σχόλιο από κάτω για Ηλικία επάγγελμα όνομα Τη βάλατε ευχαριστώ
-
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 31
καλησπερα, εδωσα την πεμπτη ψυχοτεχνικα δεν ειχε κατι τετοιο... τα γραπτα ηταν με 78 επιθετα και εβαζες απο το 1 εως το 5 ποσο σε αντιπροσωπευει και το δευτερο γραπτο ηταν με 4 ερωτησεις αναπτυξης για τον εαυτο σου. Ακολουθησε προσωπικη συνετευξη σε επιτροπη τριων ατομων. Και τελοςΓιωργοςαρβανητακης έγραψε: Καλησπερα παιδιά εκεί που σας είπαν να ζωγραφίσετε έναν άντρα και μια γυναίκα και να κάνετε σχόλιο από κάτω για Ηλικία επάγγελμα όνομα Τη βάλατε ευχαριστώ
Καλησπέρα παιδιά, υπάρχει κάποιος που δήλωσε ειδικότητα χειριστής μετεωρολογικών μηχανημάτων ΑΟ ΑΠΈχω 870 μόρια αλλα για 4 θέσεις, υπάρχει ελπίδα;
Ζάχος
Γνωρίζετε πότε ειναι η τελευταία μέρα των ΠΚΕ?
Έχω την εντύπωση 23 του μήνα.
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 478
Γιωργοςαρβανητακης έγραψε:Καλησπερα παιδιά εκεί που σας είπαν να ζωγραφίσετε έναν άντρα και μια γυναίκα και να κάνετε σχόλιο από κάτω για Ηλικία επάγγελμα όνομα Τη βάλατε ευχαριστώ
Εγώ ζωγράφισα Την Μέδουσα για γυναίκα και τον Περσέα για άντρα και σχόλιο για την Το επάγγελμα έβαλα για Την μέδουσα να πετρώνει όποιον την κοιτάει στο πρόσωπο και για τον Περσέα δουλεία του Είναι να σκοτώσει την μέδουσα
Ρε μεγάλε τι ερώτηση είναι αυτή που κάνεις δεν υπάρχει στανταρ απάντηση σε 1000 άτομα να τους πεις να κάνουν κάτι αντίστοιχο θα πάρεις 1000 διαφορετικές απαντήσεις
Δηλαδή μέχρι τέλος του μήνα πίνακες;Giannkos έγραψε:Έχω την εντύπωση 23 του μήνα.
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 478
Epop22 έγραψε:Δηλαδή μέχρι τέλος του μήνα πίνακες;Giannkos έγραψε:Έχω την εντύπωση 23 του μήνα.
Όχι 23/9 τελευταία Μέρα τα αποτελέσματα Δεν Θα βγουν στις 24/9 θα κάνουν καμιά 10 -15 μέρες
re pate kala re έγραψε:Epop22 έγραψε:Δηλαδή μέχρι τέλος του μήνα πίνακες;Giannkos έγραψε:Έχω την εντύπωση 23 του μήνα.
Όχι 23/9 τελευταία Μέρα τα αποτελέσματα Δεν Θα βγουν στις 24/9 θα κάνουν καμιά 10 -15 μέρες
Κατάλαβα πάμε για μεσα Οκτωβρίου και κατάταξη αρχές Νοεμβρίου;
Τι γίνεται φέτος στις επιτροπές των αθλημάτων πολύ χαλαρές τις είδα. Το όριο στο μίλι έγινε 8.30 απο 7.30 χαχαχα.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες