Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Mark26
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 635

Δημοσίευση από Mark26 »

Άσε φίλε ηλεκτρολόγος εγώ σίγουρα σιγά μην περάσω μόνο με πτυχιο και lower αλλά οκ. Απλά πρώτη φορά ζητήθηκε θέση κοινωνικού λειτουργου-κοινωνιολογου. Αντε να πάρουν 5ατομα το πολύ πιστεύω.

Ecdl έχω αλλά δεν το ζητάει και ούτε το μοριοδοτει

HLEKTROLOGOS
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 304

Δημοσίευση από HLEKTROLOGOS »

ΟΒΑ17 έγραψε:Απλα θεωρω πως ο ντορος για το ηλικιακο εγινε διοτι μερικοι οβα μπηκαν 24-25-26 και σου λεει ετοιμος με 4 χρονια προυπηρεσια και με αποκλειεις διοτι πχ για εναν μηνα εχω υπερβει τα 28 η και ενα χρονο πχ 29 δηλαδη και παιρνεις πολιτη λιγο πριν τα 28 απ το μηδεν; Μεχρι να τον κανεις στρατιωτη με βασικη εκπαιδευση και ολα τα σχολεια θα παει 29-30 οποτε σου λεει γτ δεν μ αφηνεις εμενα 28-29 με ήδη 4 χρονια στο στρατευμα να συμμετασχω; Δεν θα παρω θεση τι ειναι σωστο και τι όχι, οπως και ναχει εφοσον δεν εχει ψηφιστει κατι ακομα δεν μπορει και να υφισταται. Θεωρω οτι δεν θα ψηφιστει λογω αντιδρασεων των πολιτων αν δεν ισχυσει και γι αυτους διοτι θα ειναι αδικο. Παρεπιπτοντως εγω ειμαι το 95
τα ηλικιακα ορια δυσκολα θα ειναι διαφορετικα. Πιστευω ιδια θα ειναι τωρα για το πριμ των μοριων δε πιστευω να ειναι μεγαλο αλλα οχι και μικρο. Πιστευω 150-200 μορια επιπλεον της θητειας. Αλλα ειναι ολα εικασιες δικες μου αφου μεχρι να βγει, ΑΝ βγει τοτε θα ξερουμε πραγματικα
Mark26
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Mark26 »

Δεν ξέρω φίλε Scott, απλά αν δεν αλλάξει κάτι σου εξηγούμε εδώ όλοι πως του 93 θα έχουν δικαίωμα μόνο αν βγει τον Δεκέμβριο. Αν βγει από το 21, θα είναι από το 94 και επειτα. Σου εξήγησα στην σελίδα 232 αν δεν κάνω λάθος το ηλικιακό θέμα.
papercut
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 75

Δημοσίευση από papercut »

Mark26 έγραψε:Scott σου εξήγησα πιο πριν για την ηλικία. Στην προκήρυξη του 2009 ήταν από το 82 και μετά. Αν βγει το 21, θα έχουν περάσει 12χρονια. Αρα από 1982 θα είναι 1994.

Paper νταξει όλοι μας έχουμε μπερδευτεί. Γενικότερα τα επιτελεία πιεζαν για προκηρυξη εποπ εδώ και χρόνια, βλέπεις όμως να έκαναν τίποτα οι εκάστοτε υπουργοί; Όχι. Οπότε αν πει όχι ο Παναγιωτοπουλος θα είναι όχι. Εγώ θεωρώ πως αν αλλάξει θα αλλάξει για όλους, γιατί μετά θα πάνε οι πρόσφυγες σύννεφο και θα τρέχουν όλοι.

Νταξει Μαρκ μη ξεχνάς ότι τα προηγουμενα χρόνια η τρόικα δεν αφήνε να γίνουν προσλήψεις όμως.
Όσο για τον Παναγιώτοπουλο δν μπορώ να καταλάβω το όχι και γενικά εφόσον δν ενοχλεί κανέναν για ποιον λόγο κάνουν τους δυσκολους για ένα απλό όριο για 2-3 χρόνια +.

Άβαταρ μέλους
Scott1926
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 110

Δημοσίευση από Scott1926 »

Οκ οκ έγινε... Ας βγει όποτε βγει και βλέπουμε
Mark26
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Mark26 »

Paper προσλήψεις γινόντουσαν πχ στον ασεπ όλα τα χρόνια, δεν είναι κάτι άλλο ο στρατός. Απλά λόγω κρίσης ήταν πιο δύσκολα. Ηλικιακα είναι θέμα το συνταξιοδοτικο γιατί στα 50 γειά σας, παίρνεις σύνταξη. Οπότε μόνο αν πχ μπεις 20χρονων θα έχεις 30χρονια προϋπηρεσίας. Ο Παναγιωτοπουλος όντως για 28χρονων έλεγε μέχρι πρόσφατα. Και ίσως όλο αυτό γίνεται γιατί αν το ανεβάσουν και το πάνε 31, θα αντιδράσουν και οι άλλοι που είναι πχ 32-33 και ούτω καθεξής. Φαύλος κύκλος δηλαδή η όλη κατάσταση
papercut
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Κ επίσης τα προηγουμενα χρόνια είχαμε ΣΥΡΙΖΑ ρε ΕικόναΕικόνα Τι προσλήψεις να γίνονταν; Αριστερά και στολή δν πάνε μαζι και αν ξανά βγεί ΣΥΡΙΖΑ μια 4ετια χωρίς προσληψεις θα μάστε να ξέρετε.
HLEKTROLOGOS
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Mark26 έγραψε:Άσε φίλε ηλεκτρολόγος εγώ σίγουρα σιγά μην περάσω μόνο με πτυχιο και lower αλλά οκ. Απλά πρώτη φορά ζητήθηκε θέση κοινωνικού λειτουργου-κοινωνιολογου. Αντε να πάρουν 5ατομα το πολύ πιστεύω.

Ecdl έχω αλλά δεν το ζητάει και ούτε το μοριοδοτει

Παιδια τα εχετε μπερδεψει ολοι γιατι μερικοι ανεγκεφαλοι δημοσιογραφοι τα εχουν γραψει οπως τα θελουν. Το ΦΕΚ καθοριζει ΟΧΙ τις ειδικοτητες προκυρηξης ΑΛΛΑ τις ειδικοτητες των εποπ γενικοτερα. Παραδειγμα: Πριν το 2016 στο ναυτικο στο φεκ ελεγε ηλεκτρολογος ειναι (ηλ/ητ)

μετα το 2016 βγαινει τροποποιηση ηλεκρολογου σε (ηλ) τωρα εκανε τον ηλεκτολογο σε (ΗΛ ανευ εξειδ) και σε ΟΛΑ τα φεκ ειχε προσοντα διπλα. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ με την προκυρηξη αλλα γενικοτερα εχει να κανει με το θεσμο των εποπ.

papercut
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Ποιος δν περνάει ρε Μαρκ; ΕικόναΕικόνα Νομίζεις θα σκοτωθουν ν πανε να γίνουν εποπ; Κάνε εκεί την αίτηση και όλα κομπλέ
HLEKTROLOGOS
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

papercut έγραψε:Ποιος δν περνάει ρε Μαρκ;ΕικόναΕικόνα Νομίζεις θα σκοτωθουν ν πανε να γίνουν εποπ; Κάνε εκεί την αίτηση και όλα κομπλέ
Δεν θα γινει απλα χαμος σ αυτην την προκυρηξη αν βγει, αλλα σφαγη πραγματικη.

papercut
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

HLEKTROLOGOS έγραψε:
papercut έγραψε:Ποιος δν περνάει ρε Μαρκ;ΕικόναΕικόνα Νομίζεις θα σκοτωθουν ν πανε να γίνουν εποπ; Κάνε εκεί την αίτηση και όλα κομπλέ
Δεν θα γινει απλα χαμος σ αυτην την προκυρηξη αν βγει, αλλα σφαγη πραγματικη.

Θα γίνει σφαγή αλλά οι περισσότεροι θα ναι άσχετοι και γκόμενες όπως βλέπω εδώ μέσα που δεν ξέρουν τι σημαίνει στρατός οπότε θα φυγουν και πολλοι είτε από αθλήματα είτε από την εκπαίδευση. Ακόμα κ αν δν μπει τώρα θα μπει στην επόμενη εφόσον έχει σχέδια ο άλλος να παίρνει μέχρι 2022
Άβαταρ μέλους
anonymous19970
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 313

Δημοσίευση από anonymous19970 »

MΠορει καποιος να μην μπει με την πρωτη και να τον καλεσουν λιγο αργοτερα σαν επιλαχοντα γιατι σιγουρα καποιοι θα τα παρατησουν
NeosEPOP
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 37

Δημοσίευση από NeosEPOP »

Ρε παιδιά λύστε μου μια απορία ηλικρινα ... Εγώ είχα ειδικότητα χελ στις Ε. Δ τωρα στους επ οπ δεν υπάρχει... Αν δηλώσω πχ τυφέκιοφορος περνο τα μόρια ειδικότητας λόγο του τπεν ειδικό δυνάμεων η όχι;

Mark26
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Mark26 »

Paper δυστυχώς είμαι του 94 οπότε αν βγει το 21 και δεν αλλάξει το ηλικιακό όριο θα είναι η τελευταία μου προσπάθεια το 21. Την ειδικότητα μου έψαξα και τουλάχιστον έως το 2000 που είδα εγώ περίπου, δεν την είχε πουθενά. Θα τα κάνω αν και δεν πιστεύω να περάσω, αλλά ποτέ δεν ξέρεις.

Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 153

Δημοσίευση από Diasostis31 »

NeosEPOP έγραψε:Ρε παιδιά λύστε μου μια απορία ηλικρινα ... Εγώ είχα ειδικότητα χελ στις Ε. Δ τωρα στους επ οπ δεν υπάρχει... Αν δηλώσω πχ τυφέκιοφορος περνο τα μόρια ειδικότητας λόγο του τπεν ειδικό δυνάμεων η όχι;

9057 Πλήρωμα σκάφους ΕΔ (I1)

Αυτή είναι η ειδικότητα

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες