Προκήρυξη για Ειδικούς Φρουρούς (2020)
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 42
Αν ανηκει στην ελας ομως θα υπηρεασει θελουμε δεν θελουμε εκει απλα θα μπεις στο ρισκο να δηλωσεις στην συγκεκριμενη προκυρηξη ή να περιμενεις αλλη αποκλειστικα για ειδικους
Θα ανήκει στην ΕΛΑΣ το είπαν στις ειδήσεις
-
- Αρχιλοχίας
Καλα αυτο που ειπαν με αυτο που θα γινει στο τελος και στην προκυρηξη που θα βγει μπορει να ειναι αλλο τεσπα οπως και να χει αν ανηκει ελας τοτε ελπιζουμε να ειναι ειδικοι. Ή εστω να μπορεις να αλλαξεις καποτε σωμα.
Αξίζει να το κάνεις για όσα χρόνια χρειαστεί; Συν το ότι δεν θα είναι και κάτι το ιδιαίτερο. Γιατί άλλο ειδικός φρουρός και άλλο αυτό. Ειδικά για όλους εμάς που είμαστε από μακριά. Ακομα και σωμα να μπορείς να αλλάξεις που το θεωρώ δύσκολο δε νομίζω να είναι σε σύντομο χρονικό διάστημα.
-
- Αρχιλοχίας
Τι να σου πω ετσι οπως τα λες εχεις δικιο αλλα αν ανηκει ελας δεν προκειται να βγαλει ειδικους αμεσα... Αποψη μου αυτο
Και εγώ πιστεύω αν ανήκουν στην Ελ. Ας ειδικούς θα βγάλει στη δεύτερη τετραετία της Ν. Δ... Αλλα κάτι μ λέει θα βγάλει ειδικούς το 21 αφορμή από αυτό για τα πανεπιστήμια
-
- Αρχιλοχίας
BilD έγραψε:Και εγώ πιστεύω αν ανήκουν στην Ελ. Ας ειδικούς θα βγάλει στη δεύτερη τετραετία της Ν. Δ... Αλλα κάτι μ λέει θα βγάλει ειδικούς το 21 αφορμή από αυτό για τα πανεπιστήμια
εννοεις οτι οι "πανεπιστημιακοι" θα ειναι ειδικοι; Ή θα βγαλους και εξτρα ειδικους φρουρους;
Όχι φίλε εγώ πιστεύω το 21 θα βγάλουν η το ένα ή το άλλο Όχι και τα δύο!
Πιστεύω πως το 2021 θα βγάλουν πρώτα για τα πανεπιστήμια γιατί για αυτό το θέμα μιλάνε αυτό το καιρό αυτό τους απασχολεί... Για Ε. Φ. Θα βγάλουν προκήρυξη από το 2022 και μετά έτσι πιστεύω
Το 22 θα βγουν 800 άτομα από Αστυφυλάκων φίλε. Λιγο δύσκολο να βγάλει
Σωστά είναι και αυτό, το είχα ξεχάσει εντελώς. Και αν πάρουν και το 21 800 άτομα πάλι ξεχνάμε και το 23 και πάει λέγοντας. Χαχα ωραιιια!
Οπότε Στέλιο η το 21 για ειδικούς η πότε! Αυτοί οι 800 που πέρασαν φέτος, έχουν μπει στη σχολή;
Το 21 θα βγάλει πάνω από 1000 άτομα για αστυφυλάκων
- Frouros97
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 181
Ενταξει γκλοκ στα καλαμπαλικια μας ποσα θα βγαλει.Το ξερουμε οτι χαιρεσαι που θα αργησει να βγαλει ΕΦ!
Μεσα στη 4ετια θα ξαναπαρει ΕΦ για να εχει ευχαριστημενα ολα τα σωματεια!
Μεσα στη 4ετια θα ξαναπαρει ΕΦ για να εχει ευχαριστημενα ολα τα σωματεια!
Ακόμα δε ξεκίνησε η χρονιά έβγαλαν και τα άτομα; Μπράβο ταχύτητα το υπουργείο😂
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Leonidas6156 και 5 επισκέπτες