στην καταταξη θα ειναι λιγακι δυσκολο αλλα οι φανταροι κανονικα μπαινουν στο πορο οποτε κομπλε. Αν θα μπειτε πορο ναυτικο κατα 99% θα ειμαι ηλεκτρολογος με αποσπαση εκει ή και προπαιδευτης σας.Lefteris 2αμαλ έγραψε:Nemanja έγραψε:Δεν είναι λίγο δύσκολο να βγει προκήρυξη μέσα στο lockdown; Με το σκεπτικό ότι όλα τα έγγραφα που πρέπει να συγκεντρώσει κάποιος πρέπει να περάσουν ή να ληφθούν από δημόσιες υπηρεσίες οι οποίες νομίζω ότι υπολειτουργούν αυτήν την περίοδο.
Μαλλον θα γινουν ολα ηλεκτρονικα ή ισως δωθει ενα παραθυρο για τη συγκεκριμενη προκηρυξη.
Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 304
-
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 887
Nemanja έγραψε:Lefteris 2αμαλ έγραψε:
Μια παρατηρηση μονο να κανω αδελφε,
Αν η προκηρυξη βγει πριν το 2021 πιανει και τη γενια του 93, αν βγει το 2021 πιανει μονο τη γενια του 94 και μετα.
Μία παρατήρηση στην παρατήρηση σου. Και στις 2 περιπτώσεις το έτος κατάταξης είναι το 2021 οπότε και τώρα να βγει η προκήρυξη υπάρχει το ενδεχόμενο του 93' να μείνουμε απ'έξω.
Αν βγει η προκηρυξη τωρα τον Δεκεμβριο, τοτε οι του 93 μπορουν να κανουν χαρτια, ασχετα αν θα τα στειλουν απτο νεο ετος, διοτι πιανεται το ποτε βγηκε η προκηρυξη (βεβαια μπορει να το αλλαξουν αυτο.)
Η γενια του 94 θα μπορει να κανει τα χαρτια της και τωρα και ολο το 2021. Απο 2022 Ιανουαριο αν βγαλει, δεν θα μπορει παρα μονο του 95 και μετα.
- Scott1926
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 110
Ε τότε ηλεκτρολογε ξες ε scott1926 θα είναι το κωδικό όνομα μην ξεχάσεις κανόνιζε καμμία καλή έξοδο η άδεια
Scott, επειδή είχα την ίδια απορία με την ηλικία και εγώ και άλλα παιδιά εδώ. Πάει με βάση την χρονιά. Εγώ πχ είμαι 26 γιατί είμαι του 94 Οκτωβριο, αλλά θεωρούμε συνομιληκος με κάποιον του 94 Γενάρη, οπότε αν βγει το 2021, ακομη και αν είμαι 26 μόνο εγώ θα θεωρούμε 27+.
Δεν πρέπει να είσαι 28, αλλα να είσαι 27+.
Το λέει και η τελευταία προκηρυξη, να μην υπερβαίνει το 28οετος ηλικίας. Για να καταλάβεις η τελευταία προκηρυξη ήταν το 2009 άνοιξη και μπορούσαν από το 82 και έπειτα. Αν βγει το 2021, θα έχουν περάσει 12χρονια, άρα τότε από 94 και έπειτα με το νέο έτος.
Δεν πρέπει να είσαι 28, αλλα να είσαι 27+.
Το λέει και η τελευταία προκηρυξη, να μην υπερβαίνει το 28οετος ηλικίας. Για να καταλάβεις η τελευταία προκηρυξη ήταν το 2009 άνοιξη και μπορούσαν από το 82 και έπειτα. Αν βγει το 2021, θα έχουν περάσει 12χρονια, άρα τότε από 94 και έπειτα με το νέο έτος.
-
- Αντιστράτηγος
B.G.L έγραψε:Σημασία τουλάχιστον για τα όρια ηλικίας έχει η ημερομηνία έκδοσης της προκήρυξης και όχι το πότε ολοκληρώνεται η διαδικασία υποβολής δικαιολογητικών. Δηλαδή αν δεν αλλάξει κάτι θα λέει ποιοι έχουν δικαίωμα υποβολής αίτησης σύμφωνα με την χρόνια που είναι κανείς γεννημένος και όχι σύμφωνα με το πότε στέλνεις τα δικαιολογητικά
Τα ειπε ο αδελφος καλυτερα.

-
- Συνταγματάρχης
Lefteris 2αμαλ έγραψε:Nemanja έγραψε:Lefteris 2αμαλ έγραψε:
Μια παρατηρηση μονο να κανω αδελφε,
Αν η προκηρυξη βγει πριν το 2021 πιανει και τη γενια του 93, αν βγει το 2021 πιανει μονο τη γενια του 94 και μετα.
Μία παρατήρηση στην παρατήρηση σου. Και στις 2 περιπτώσεις το έτος κατάταξης είναι το 2021 οπότε και τώρα να βγει η προκήρυξη υπάρχει το ενδεχόμενο του 93' να μείνουμε απ'έξω.
Αν βγει η προκηρυξη τωρα τον Δεκεμβριο, τοτε οι του 93 μπορουν να κανουν χαρτια, ασχετα αν θα τα στειλουν απτο νεο ετος, διοτι πιανεται το ποτε βγηκε η προκηρυξη (βεβαια μπορει να το αλλαξουν αυτο.)
Η γενια του 94 θα μπορει να κανει τα χαρτια της και τωρα και ολο το 2021. Απο 2022 Ιανουαριο αν βγαλει, δεν θα μπορει παρα μονο του 95 και μετα.
- Scott1926
Λευτέρη λάθος τα μετράς μια γενιά μπροστά πας... Μας χαντακωνεις παππούδες μας έκανες εσύ 😄😄😄😄
-
- Συνταγματάρχης
δεν εχει τετοια... ΑχαχαχαχχααχαχαχScott1926 έγραψε:Ε τότε ηλεκτρολογε ξες ε scott1926 θα είναι το κωδικό όνομα μην ξεχάσεις κανόνιζε καμμία καλή έξοδο η άδεια
Φίλε είσαι λάθος και πίστεψε με δεν με συμφέρει. Η γενιά του 93 από 1/1/21 είναι:Scott1926 έγραψε:Συγνώμη το 2021 είναι η τελευταία χρόνια για την γενιά την δικιά μας του 93
Α) Για τον Στρατό 28 χρονών (Μη επιτρεπτό όριο ηλικίας)
Β) Για την Αστυνομία 27 χρονών (Επιτρεπτό όριο ηλικίας)
Δες προηγούμενες προκηρύξεις, κάνε την αφαίρεση κ θα καταλάβεις. Και εμένα μου πήρε λίγο καιρό να το χωνέψω.
Scott σου εξήγησα από πάνω πως πάει το θέμα ηλικίας. Αν βγει τον Δεκέμβριο θα μπορούν από 93 και μετά. Αν βγει το 2021, από το 94 και μετα
Ερωτηση προς δ. υ. κ αν ειναι δυνατον. ποια πιστευεις θα ειναι η ειδικοτητα με την χαμηλοτερη βαση;
- Scott1926
Χαχα Έλα ρε φίλε κάνε και για εμάς κάτι χαχαχαχα φίλε Μαρκ όπως το είπες να μην υπερβαίνουν το 28ο όχι αν είναι στο 28ο ... Η γενιά του 93 δηλαδή θα είναι 28 ακριβώς του χρόνου δεν το υπερβαινουν
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 11
Μακάρι να μας πιάνει. Έχασα την προκήρυξη του 2010, για έναν μήνα που δεν είχα κλείσει τα 18 και αμέσως πήγα εθελοντής Ε. Δ. Χρόνια τώρα ελπίζω να κάνω αυτό το οποίο είναι για μένα και δυστυχώς την ευκαιρία για ΣΜΥ κλπ. Την έχασα πολύ νωρίς.
Θα ναι κρίμα να χάσω κι αυτήν για κάτι μήνες και ομολογώ ότι ο ιδιωτικός τόμεας, όπως Maritime Security.''Δεν αντέχεται η θάλασσα, δεν είναι για όλους'' και τα χρήματα είναι λίγα για 4μηνα συμβόλαια σε πλοίο σε σύγκριση με το τι βγάζουν Βρετανοί/ Αμερικανοί κλπ.
Στην τελική, εγώ φταίω που γεννήθηκα το 92 Οκτώβρη μήνα.
''Στην μάνα μου πείτε τα που άργησε να με γεννήσει''
Κακά τα ψέμματα, αυτό με το όριο ηλικίας παραμένει έτσι μόνο και μόνο επειδή αρνούνται ν' αλλάξουν ένα απαρχαιωμένο νομοσχέδιο. Προφανώς αδιαφορούν και χρειάζονται έντονες συστάσεις ''Ειδική παραγγελία''
Θα ναι κρίμα να χάσω κι αυτήν για κάτι μήνες και ομολογώ ότι ο ιδιωτικός τόμεας, όπως Maritime Security.''Δεν αντέχεται η θάλασσα, δεν είναι για όλους'' και τα χρήματα είναι λίγα για 4μηνα συμβόλαια σε πλοίο σε σύγκριση με το τι βγάζουν Βρετανοί/ Αμερικανοί κλπ.
Στην τελική, εγώ φταίω που γεννήθηκα το 92 Οκτώβρη μήνα.
''Στην μάνα μου πείτε τα που άργησε να με γεννήσει''
Κακά τα ψέμματα, αυτό με το όριο ηλικίας παραμένει έτσι μόνο και μόνο επειδή αρνούνται ν' αλλάξουν ένα απαρχαιωμένο νομοσχέδιο. Προφανώς αδιαφορούν και χρειάζονται έντονες συστάσεις ''Ειδική παραγγελία''
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Thyreyths την Σάβ Δεκ 12, 2020 9:29 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Έτσι ακριβώς είναι και αν παραταθεί το όριο ηλικίας για τους οβα μόνο τότε θα μπορούν οι οβα του 1990 να συμμετέχουν αν βγει η προκήρυξη το 2020
-
- Αντιστράτηγος
Scot αδελφε,
Μακαρι να μπορουσα να βαλω ολες τις γενιες μεσα, αλλα δυστυχως αν βγει τωρα δηλωνουν απτο 93 και μετα, αν βγει Ιανουαριο του 21, δηλωνουν οι του 94 μετα.
Μακαρι να μπορουσα να βαλω ολες τις γενιες μεσα, αλλα δυστυχως αν βγει τωρα δηλωνουν απτο 93 και μετα, αν βγει Ιανουαριο του 21, δηλωνουν οι του 94 μετα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Lefteris 2αμαλ την Σάβ Δεκ 12, 2020 9:29 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης