Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Alexiptwtistis18
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 92

Δημοσίευση από Alexiptwtistis18 »

24 στα 25 ειμαι φίλε.
Cobra7
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 29

Δημοσίευση από Cobra7 »

Σα 16χρονος γραφεις παντως, τεσπα!
Who Dares Wins
Alexiptwtistis18
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 92

Δημοσίευση από Alexiptwtistis18 »

Καλα πήγαινε εσυ με μόνο ειδικές να κυνηγάς να μπεις κ άσε με εμένα. Πολλά θα ξέρεις
Skritzi
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από Skritzi »

https://
Gouleas94
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 379

Δημοσίευση από Gouleas94 »

lazlo έγραψε: http://www.astynomia.gr/index.php?option=ozo_content&perform=view&id=55&Itemid=617&lang=

Ρε παιδια εδω μεσα γραφει... Κριτήρια πρόσληψης αποτελούν ο γενικός βαθμός απολυτηρίου Λυκείου, η γνώση ξένης γλώσσας. Για να καταλαβω ειναι απαραιτητο να εχεις αγγλικα η απλα σ δινει εξτρα μορια;

extra μορια
Cobra7
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 29

Δημοσίευση από Cobra7 »

Το συμπερασμα οτι εχω μονο ειδικες δυναμεις απο που το εβγαλες αρχηγε; Και ιεκ εχω, και lower και ecdl, αλλα αυτο που λες οτι θα μπουν προαπαιτουμενα δε γινεται!

Αντε καληνυχτα σου!

Who Dares Wins
atma
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 45

Δημοσίευση από atma »

Skritzi έγραψε:https: //
καλά πήγε αυτό
Άβαταρ μέλους
BilD
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 630

Δημοσίευση από BilD »

Μια χαρά τα είπε ο Γ. Γ. ΕΦ!
Gpap95
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 922

Δημοσίευση από Gpap95 »

Μερικοί δε λέτε να καταλάβετε εδώ μέσα.Politis1992 είναι λογικό να λες ότι δε θα υπάρχουν 18αρηδες και θα βάλουν από 21; Το ξέραμε ότι δεν υπάρχουν 18αρηδες λόγω του ότι δεν έχουν προλάβει να πάνε ούτε στρατό ούτε καλά καλά να βγάλουν δίπλωμα. Εκτός αν τελείωσαν απολυτήριο με 20 και έχουν άλλες 2 ξενες γλώσσες αγγλικά αλλά πόσοι να είναι αυτοί ;5 10; Πολλούς λέω.

Η οργανική θέση θα είναι στην Αθήνα. Που σημαίνει ότι όταν τελειώσει αυτό, γυρίζεις στη βάση σου και μαζεύεις μόρια. Επίσης η οππι εντάχθηκε στα καθήκοντά των εφ (ρωτήστε κάποιο φίλο σας εφ αν δε πιστεύετε), που αυτό σημαίνει ότι δε μπορείς εσύ από Θεσσαλονίκη να πας στο ΑΠΘ και μετα να μείνεις εκεί μια ζωή γιατί είναι άδικο για τους υπόλοιπους εφ που μαζεύουν τόσα χρόνια μόρια και λογικό είναι. Οπότε μετα το τέλος των ΑΕΙ, πας Αθήνα ! Τέλος και αυτό.

Έχω πει ότι πλέον στη προκήρυξη έχει λόγο και η Κεραμέως. Αυτό σημαίνει ότι θα βάλει το χέρι της και αυτή στο να προσθέσει ή να αφαιρέσει κριτήρια μοριοδότησης, έστω και κάτι μικρό. Πρέπει να αφήσει και αυτή τη πινελιά της γιατί είναι από κοινού η προκήρυξη και κάπως πρέπει να φαίνεται ότι και αυτή έκανε κάτι.

Τέλος, όσο για μόρια ηλικίες και μπλα μπλα, όλοι πρέπει να περιμένουμε το ΦΕΚ και να μη κάνουμε σενάρια. Μέχρι στιγμής όμως όλα δείχνουν ότι δεν υπάρχει αύξηση ορίου.

Kwstas26
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 88

Δημοσίευση από Kwstas26 »

Gpap95 οργανικές θέσεις που ; Εμένα με περνούν Πάτρα και έχω οργανική Αθήνα; Και μας λες θα αλλάξει τα μόρια η υπουργός παιδιάς που για 3 χρόνια θα πάνε εκεί και θα ανήκουν στο προ. Πο... Είσαι εκτός τόπου
Gpap95
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Gpap95 »

Ναι αυτό εννοώ. Σε πάνε Πάτρα και η οργανική σου, η βάση σου δηλαδή είναι στην Αθήνα. Είσαι σαν απόσπαση Πάτρα και μετα γυρίζεις Αθήνα. Ρωτα κάποιον φίλο σου αν δε πιστεύεις εμένα. Ό άλλος χαζός είναι να μαζεύει μόρια 15 χρόνια να πάει Πάτρα και εσύ να πας με το καλημέρα ; Σκέψου το λιγο. Για αυτό έχεις οργανική Αθήνα. Όχι φίλε, δεν είπα θα αλλάξει όλη η μοριοδότηση αλλά είπα ότι κάτι θα κάνει και αυτή. Αν εσύ με ένα φίλο σου θέλατε να φτιάξετε κάτι, θα άφηνες μόνο τον φίλο σου ; Δε θα ήθελες και εσύ να βάλεις κάτι σε αυτό που κάνετε από κοινού ; Απλή λογική είναι. Σου είπα ότι έστω και κάτι μικρό, θα το κάνει απλά για να φανεί υπάρχει και η Κεραμέως. Έστω κάτι μικρό!
Άβαταρ μέλους
Frouros97
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 146

Δημοσίευση από Frouros97 »

KWstas26 η οργανικη σου θα ειναι Αθηνα και στη Πατρα ή τη Θεσσαλονικη θα πας με αποσπαση μονο για τη φυλαξη των αει. Μετα αν αλλαξεις υπηρεσια θα ερθεις αθηνα, δε θα κατσεις ας πουμε στη Διας Πατρων ή Διας Θεσσαλονικης!

Gpap95
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Gpap95 »

Αυτό ακριβώς που λέει ο Frouros. Εσείς τι νομίζετε ρε αλάνια ; Βάζω βύσμα πάω σαλονικα και μένω μια ζωή εκεί ; Ούτε για αστείο. Ό ποτσεπης έβαλε βύσμα και πήγε Αθήνα γιατί εκεί είναι η οργανική σου, ενώ είναι από Έδεσσα.40 λεπτά από Θεσσαλονίκη αλλά δε μπορούσε να πάει κατευθείαν Θεσσαλονίκη ουτε με βύσμα και λογικό είναι.

Αν ήταν μόνο ο Χρυσοχοΐδης, θα σου έλεγα Ναι θα είναι ακριβώς όπως το 19. Τώρα όμως δεν είναι μόνος και για αυτό λέω ότι θα υπάρξει μια αλλαγή σε κάτι

Kwstas26
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 88

Δημοσίευση από Kwstas26 »

Τι απόσπαση τι λέτε τι να χτίσω παιδιά ήμαστε μεγάλοι άνθρωποι πρέπει να καταλαβαίνετε ότι αν εγω περάσω ε. Φ Πάτρα αει θα ανήκω στην Πάτρα μέχρι να βγει μετάθεση μετα απο χρόνια για καπου αλλου είτε σαν ε. Φ είτε σαν αστυφύλακας και πάει λέγοντας
politis1992
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 37

Δημοσίευση από politis1992 »

Ο gpap95 φτανει η εκθεση ιδεων αρλουμπας. Δεν θελω να σε προσβάλλω σε αντίθεση με αλλους που κάνουν ακριβώς αυτο που σιχαίνομαι. Οσο σε κουράζει να λεμε για την ηλικια τοσο κουραζεις κι εσυ να εξηγείς αυτα που σκέφτεσαι. Εγω θα το ξανα πω λοιπον θα παρει φρουρους με το αρθο 9 του 1999... Αν αυτο δεν τροποποιηθεί θα παραμεινει το οριο 28 ετων... Και αν δεν βγει φεκ μιλαμε στον αέρα. Το 2019 πηραν 9 κοπελες κατω των 20... Τωρα να ξανα παρει 19 χρόνων κοπελιτσες στα πανεπιστήμια; Δε ξερω... Αυτο ειπα... Αυτο θα λεω και θα πιστεύω μέχρι να με αναιρέσει το φεκ... Δεν ασχολούμαι ουτε με τους κομπλεξικόυς που με βρίζουν και με συκοφαντούν χωρις να με ξερουν ενω σς προσωπικά μηνύματα παρακαλουν για συγγνώμη. Η διπολική διαταραχη είναι ψυχιατρική πάθηση δεν ειμαι γιατρος...
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες