Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2011)
Φίλε Εγω μηλησα με στανταρ άτομα και μου ειπαν τα παραπάνω. Μου έχει μαμηθει η ψυχολογια γιατι με θεωρουσα μέσα με τα χίλια και ίσως αυτο είναι το χειροτερο. Μακάρι να είναι βλακεια (αν κ δεν νομίζω). Όποιος άλλος εχει ακουσει κατι ας μου πει ή ας μου στειλει προσωπικο μυνημα
Εεε οχι και end of story... Εχει δρομο ακομα μεχρι τα αποτελεσματα... Τοτε θα εξαφανιστουν οι τυποι που λενε για 2500 α και 2800 β αν εν τελη δεν γινει κατι τετοιο... Και ατομα που λενε 2300α 2600β θα λενε σας τα ελεγα κτλ...
Ρε παιδια γτ ο καθενας λεει τη βλακεια του; Να σας πω κ εγω αυτο που ακουσα; Η βαση μου ειπανε οτι θα ειναι γυρω στα 2200 για την α... Δηλαδη ο καθενας που λεει οτι ακουσε για τις βασεις γτ το λεει; Ας περιμενουμε να δουμε... Τοσο καιρο αντεξαμε...10 μερες ακομα δεν μπορουμε; Τζαμπα αγχονουμε τα παιδια... Δηλαδη αυτος που εχει 2000 μορια τι να κανει οταν ακουει για 2340 βαση που λετε; Να τα παρατισει ενετελως; Κακο κανετε καλο δε κανετε. Κ οσο για τις αιτισεισ... Ο αριθμος δε λεει παντα την αληθεια... Ολα καλα θα πανε μαγκεσ... Μονο μην πανικοβαλλετε τον κοσμο...
Falcon έγραψε:Άσχημα μαντάτα και απο μένα μου είπαν εσωτερικοί οτι οι βάσεις εχουν εκτοξεύθει πολύ 2500 περίπου για α και 2800 για βΜε 2350 που εχω μεζεύψει φέτος στην α πάλι έξω θα μαι
.
Ναι και εγω ακουσα οτι οι βασεις θα φτασουν μεχρι το διαστημα!μαλιστα κατι ακουγεται οτι αιτηση εκανε και ο Ε. Τ.
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 92
Falcon έγραψε:Άσχημα μαντάτα και απο μένα μου είπαν εσωτερικοί οτι οι βάσεις εχουν εκτοξεύθει πολύ 2500 περίπου για α και 2800 για βΜε 2350 που εχω μεζεύψει φέτος στην α πάλι έξω θα μαι
.
ΑΝ ειναι ετσι αποκαταστω την φημη μου... Που ολοι με κοροιδευατε.
Ρε βαγκ που πεταχτηκες εσυ; Τι κάνεις; Που χάθηκες;
Ρε παιδια γτ ο καθενας λεει τη βλακεια του; Να σας πω κ εγω αυτο που ακουσα; Η βαση μου ειπανε οτι θα ειναι γυρω στα 2200 για την α... Δηλαδη ο καθενας που λεει οτι ακουσε για τις βασεις γτ το λεει; Ας περιμενουμε να δουμε... Τοσο καιρο αντεξαμε...10 μερες ακομα δεν μπορουμε; Τζαμπα αγχονουμε τα παιδια... Δηλαδη αυτος που εχει 2000 μορια τι να κανει οταν ακουει για 2340 βαση που λετε; Να τα παρατισει ενετελως; Κακο κανετε καλο δε κανετε. Κ οσο για τις αιτισεισ... Ο αριθμος δε λεει παντα την αληθεια... Ολα καλα θα πανε μαγκεσ... Μονο μην πανικοβαλλετε τον κοσμο...
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 41
- Επικοινωνία:
Αν ειναι δυνατον ρε παιδια... Το μονο που καταφερνετε ειναι να αγχωνετε ολους τους υποψηφιους. Ο αλλος λεει εχει εσωτερικους και του παν για 2500 στην α. Ο αλλος εχει τον ενα ο αλλος τον αλλο... Ηρεμια και υπομονη...
Έφεδρος Ανθυπολοχαγός
ΣΙΜΕΩΝ έγραψε:Φίλε Εγω μηλησα με στανταρ άτομα και μου ειπαν τα παραπάνω. Μου έχει μαμηθει η ψυχολογια γιατι με θεωρουσα μέσα με τα χίλια και ίσως αυτο είναι το χειροτερο. Μακάρι να είναι βλακεια (αν κ δεν νομίζω). Όποιος άλλος εχει ακουσει κατι ας μου πει ή ας μου στειλει προσωπικο μυνημα
2200-2300 Α
- expedition
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 1
Αν είναι 2500 μιλάμε για υψηλή βάση αν συνυπολογίσουμε και τις υπερδιπλάσιες θέσεις σε σχέση με το 2010. Πάντως με τόσες εκτιμήσεις που έχουν γίνει σε 193 σελίδες όλο και κάποιος θα πέσει μέσα 

Παιδια μακαρι να εχετε δίκιο με 2200-2300 κ θα ζητησω χιλιες φορες συγγνωμη. Απο που το ακουσατε αυτο εσεις;
Α-π-ι-ς-τ-ε-υ-τ-α Αυτα που διαβαζω δεν μπορω να το διανοηθω... Του ειπαν καποιοι εσωτερικοι οτι ειναι 2500 μορια 

-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 92
Ρε σιμεων πες την... Σιγα το μυστικο
Ρε LEW ο πιο στανταρ είσαι εσυ. Δεν ξέρεις κάτι; Παιζει να ειναι 2200-2300;
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 9
Ότι να' ναι. Θα πω και' γω την πρόβλεψή μου... Η βάση θα κυμανθεί εκεί που θα κυμανθεί.
.

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες