illy έγραψε:Μα κανεις δεν λεει το αντιθετο... Απλα δεν προκειται να γινει ετσι οπως το λενε... Θα ακυρωθει η συνεντευξη αλλα θα παιρνουν τους δικους τους με τηλεφωνακια και ιστοριες! Απλα τα πραγματα...
Δε γινετε αυτο Που λες και μη μπερδευεις κοσμο. Κανεναν δε θα παρουν τηλ. Οτι μορια εχεις εκει θα φανει αν αξιζεις γιαυτη τη θεση ή Σε τρωει καποιος αλλος
Συγνωμη να σου κανω μια ερωτηση; Θα φανει αν αξιζω για αυτη την θεση αν εχω απο καποιον παραπανω μορια λογου παραμεθωριου ή επειδη εχω υπηρετησει;
Εννοειτε. Ολα αυτα ειναι μορια... Ψαξε την προκυρηξη και βρες τα μορια για καθε χαρτι που εδωσες και καντα προσθεση. Στο τελος θα νακοινωθουν οι επιτυχοντες με τα περισσοτερα μορια και τα χαμηλοτερα. Δηλαδη αυτοι που θαπερασουνκαι πλεον δεν υπαρχει περιπτωση να σε φαει καποιος απτα μορια της συνεντευξης...
illy έγραψε:Μα κανεις δεν λεει το αντιθετο... Απλα δεν προκειται να γινει ετσι οπως το λενε... Θα ακυρωθει η συνεντευξη αλλα θα παιρνουν τους δικους τους με τηλεφωνακια και ιστοριες! Απλα τα πραγματα...
Δε γινετε αυτο Που λες και μη μπερδευεις κοσμο. Κανεναν δε θα παρουν τηλ. Οτι μορια εχεις εκει θα φανει αν αξιζεις γιαυτη τη θεση ή Σε τρωει καποιος αλλος
τι λες μωρε; Εσυ που ζεις, στην Ελλαδα δεν ζεις; Δεν ξερεις τι επικρατει; Και που ξερω εγω αν δεν μου φαει τη θεση ο αλλος οταν βλεπεις τα αποτελεσματα σου μονο με ταυτοτητα και στα τελικα αποτελεσματα το μονο που βγαζουν ειναι ονοματα χωρις μορια; Ε;
τι λες μωρε; Εσυ που ζεις, στην Ελλαδα δεν ζεις; Δεν ξερεις τι επικρατει; Και που ξερω εγω αν δεν μου φαει τη θεση ο αλλος οταν βλεπεις τα αποτελεσματα σου μονο με ταυτοτητα και στα τελικα αποτελεσματα το μονο που βγαζουν ειναι ονοματα χωρις μορια; Ε;
τα αποτελεσματα τα βλεπεις μονο με ταυτοτητα αλλα βγαινει και αναλυτικη καταταξη με τα μορια. Και αυτο το ειπε εχθες ο Βενιζελος...
Αν θελετε να πιστευετε οτι δεν θα υπαρχει πλεον βυσματακι κ ρουσφετακι δικο σας προβλημα... Εγω το παιχνιδακι τους δεν θα το παιξω διοτι πολυ απλα δεν ειμαι προβατο οπως θελουν να ειμαστε κ δεν τρωω κουτοχορτο... Το οτι δεν εχει συνενετευξη δεν σημαινει οτι θα σταματησουν τα ρουσφετια... Πχ οι ειδικοι φρουροι ηταν εξιοκρατικοι περα για περα απο τοτε που δημιουργηθηκε ο θεσμος τους...
Με αυτους αγορι μου δεν μπορεις να εισαι αισιοδοξος... Δυστυχως! Αυτο το δειχνει τουλαχιστον η ιδια η ζωη... Αλλωστε η πορεια της ζωης μας παντα κρινεται απο αποφασεις πολιτικων! Τι να σου πω αγορι μου, καλη σου επιτυχια. Απλα καλο ειναι να κρατας πισινες διοτι ειναι χειροτερο συναισθημα η απογοητευση
illy έγραψε:Με αυτους αγορι μου δεν μπορεις να εισαι αισιοδοξος... Δυστυχως! Αυτο το δειχνει τουλαχιστον η ιδια η ζωη... Αλλωστε η πορεια της ζωης μας παντα κρινεται απο αποφασεις πολιτικων! Τι να σου πω αγορι μου, καλη σου επιτυχια. Απλα καλο ειναι να κρατας πισινες διοτι ειναι χειροτερο συναισθημα η απογοητευση
Εχεις δικιο, αλλα καλο ειναι να πιστευουμε σε κατι σωστο για λιγες μερες παρα να ημαστε αποητευμενοι Σε ολη τη διαρκεια της προκυρηξης. Και να σου πω δεν ειμαι πρασινος
illy έγραψε:Με αυτους αγορι μου δεν μπορεις να εισαι αισιοδοξος... Δυστυχως! Αυτο το δειχνει τουλαχιστον η ιδια η ζωη... Αλλωστε η πορεια της ζωης μας παντα κρινεται απο αποφασεις πολιτικων! Τι να σου πω αγορι μου, καλη σου επιτυχια. Απλα καλο ειναι να κρατας πισινες διοτι ειναι χειροτερο συναισθημα η απογοητευση
Ειναι αυτο που λεω εγω οτι η τυχη χτυπαει την πορτα σου μια φορα αλλα η ατυχια εχει πολυ μεγαλυτερη υπομονη!