Προκήρυξη για Λιμενικό Σώμα / Λιμενοφύλακες (2010)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 97

Δημοσίευση από greko_27 »

Greek_Army έγραψε: Αυτό ακριβώς! Και εγώ που είμαι στην απ'έξω όπως και εσύ fotofinish πιστεύω γουστάρουμε ποιο πολύ την δουλεία από τα βυσματοπαιδάκια που είναι μέσα και ειδικά από κάτι γκόμενες

Απαπαπαπα... Τι ειναι αυτα που λες; ... Βυσματοπαιδια και γκομενες τυπου γοβα-στιλετο που ολη μερα ξυνουν το μ@@@νι τους... ΕικόναΕικόναΕικόνα... Απαπαπαπα... Που τα ειδες ολα αυτα;ΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα
Εικόνα ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος greko_27 την Παρ Σεπ 03, 2010 6:12 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
297ΙΜΑΚ
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 41
Επάγγελμα: Possessed Killing Machine

Δημοσίευση από 297ΙΜΑΚ »

Greek_Army έγραψε: Αυτό ακριβώς! Και εγώ που είμαι στην απ'έξω όπως και εσύ fotofinish πιστεύω γουστάρουμε ποιο πολύ την δουλεία από τα βυσματοπαιδάκια που είναι μέσα και ειδικά από κάτι γκόμενες
Μην ξεχνατε οτι παντου υπαρχει ενα ποσοστο, μικρο η μεγαλο, δεν ξερω ας το κρινουν αλλοι, που ναι μεν μπηκε με βισμα αλλα αγαπαει τη δουλεια του και μερικες φορες υπερβαλει εαυτον...

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 42

Δημοσίευση από Greek_Army »

Για άντρες ναι για γυναίκες με τίποτα θυμάμαι μια κοπέλα που είχα γνωρίσει και ήθελε να μπει στο λιμενικό και με ρωτούσε αν επιτρέπεται στην σχολή να έχει μαζί της καλλυντικά και πιστολάκι μαλλιώνΕικόναΕικόνα
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

Greek_Army έγραψε:Για άντρες ναι για γυναίκες με τίποτα θυμάμαι μια κοπέλα που είχα γνωρίσει και ήθελε να μπει στο λιμενικό και με ρωτούσε αν επιτρέπεται στην σχολή να έχει μαζί της καλλυντικά και πιστολάκι μαλλιώνΕικόναΕικόνα

Πολυ καλο... Χαχαχαχαχα ΕικόναΕικόναΕικόνα
...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος greko_27 την Σάβ Σεπ 04, 2010 1:05 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
roverr24
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 2
Ενδιαφέροντα: λογοτεχνία
Επάγγελμα: Naval engineering officer

Δημοσίευση από roverr24 »

Δε μου φαινεται παραλογο, αν μια γυναικα βγει σε προσκλητηριο μεσα στο κρυο με βρεγμενο μαλλι θα παθει πνευμονια, ωτιτιδα και κρυωμα
gg

Δημοσίευση από gg »

Γεια σας παιδια γνωριζει καποιος να μου πει, πως Ειναι ο διαγωνισμος για το λιμενικο, ποια κριτιρια ισχυουν; Με μαθηματα; Με μορια; Ή και εδω βυσμα θελει; Γνωριζει καποιος αναλυτικα;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 42

Δημοσίευση από Greek_Army »

gg έγραψε:Γεια σας παιδια γνωριζει καποιος να μου πει, πως Ειναι ο διαγωνισμος για το λιμενικο, ποια κριτιρια ισχυουν; Με μαθηματα; Με μορια; Ή και εδω βυσμα θελει; Γνωριζει καποιος αναλυτικα;

αν καθόσουνα να διαβάσεις τις προηγούμενες σελίδες δεν θα ρωτούσες! Κάτσε και διάβασε 5 λεπτά υπόθεση είναι
297ΙΜΑΚ
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 41
Επάγγελμα: Possessed Killing Machine

Δημοσίευση από 297ΙΜΑΚ »

Greek_Army έγραψε:Για άντρες ναι για γυναίκες με τίποτα θυμάμαι μια κοπέλα που είχα γνωρίσει και ήθελε να μπει στο λιμενικό και με ρωτούσε αν επιτρέπεται στην σχολή να έχει μαζί της καλλυντικά και πιστολάκι μαλλιώνΕικόναΕικόνα
Ναι επιτρεπεται. Το πιστολακι σιγουρα, τα καλλυντικα αναλογα με τη Σχολη. Στη Λ/Φ χμ... Στην Υπαξ ισως κρυφα, στη Δοκιμων δε νομιζω
tonia
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από tonia »

KΑλησπερα παιδια, ειμαι νεο μελος και γραφτηκα γιατι ενδιαφερομαι για το λιμενικο. Ειμαι λιγο εως πολυ ατυχη θα ελεγα, γιατι στην προηγουμενη προκηρυξη που ειχε βγαλει εκανα τα χαρτια μου, πηγα κανονικα για τα αθληματα αλλα επαθα θλαση και στα 2 ποδια και δεν μπορεσα να βγαλω σε περας ολα τα αθληματα ΕικόναΕικόναΕικόνα και ετσι φυσικα κοπηκα. Για μενα ισως και μαλλον ηταν η τελευταια φορα που με επαιρνε στο οριο ηλικιας.

ναταλια

Δημοσίευση από ναταλια »

Καλησπερα, εχετε ακουσει αν θα βγει συντομα προκητυξη;
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

tonia έγραψε:KΑλησπερα παιδια, ειμαι νεο μελος και γραφτηκα γιατι ενδιαφερομαι για το λιμενικο. Ειμαι λιγο εως πολυ ατυχη θα ελεγα, γιατι στην προηγουμενη προκηρυξη που ειχε βγαλει εκανα τα χαρτια μου, πηγα κανονικα για τα αθληματα αλλα επαθα θλαση και στα 2 ποδια και δεν μπορεσα να βγαλω σε περας ολα τα αθληματα ΕικόναΕικόναΕικόνα και ετσι φυσικα κοπηκα. Για μενα ισως και μαλλον ηταν η τελευταια φορα που με επαιρνε στο οριο ηλικιας.

Eαν εισαι αποφοιτη απο ΑΕΙ, ή ΤΕΙ ή ΑΕΝ εχεις το δικαιωμα να δωσεις για υπαξιωματικος εως τα 32.
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

ναταλια έγραψε:Καλησπερα, εχετε ακουσει αν θα βγει συντομα προκητυξη;

Μονο για 80 αξιωματικους (ειδικων καθηκοντων, γενικων καθηκοντων και τεχνικοι) ... Συντομα; Μπα θα πρεπει να περιμενεις... Δεν υπαρχει τιποτε το νεοτερο για αλλες προκυρηξεις.
tonia
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από tonia »

greko_27 έγραψε:
ναταλια έγραψε:Καλησπερα, εχετε ακουσει αν θα βγει συντομα προκητυξη;

Μονο για 80 αξιωματικους (ειδικων καθηκοντων, γενικων καθηκοντων και τεχνικοι) ... Συντομα; Μπα θα πρεπει να περιμενεις... Δεν υπαρχει τιποτε το νεοτερο για αλλες προκυρηξεις.

Λαθος πριν **
...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tonia την Τετ Σεπ 08, 2010 8:34 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
tonia
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από tonia »

greko_27 έγραψε:
tonia έγραψε:KΑλησπερα παιδια, ειμαι νεο μελος και γραφτηκα γιατι ενδιαφερομαι για το λιμενικο. Ειμαι λιγο εως πολυ ατυχη θα ελεγα, γιατι στην προηγουμενη προκηρυξη που ειχε βγαλει εκανα τα χαρτια μου, πηγα κανονικα για τα αθληματα αλλα επαθα θλαση και στα 2 ποδια και δεν μπορεσα να βγαλω σε περας ολα τα αθληματα ΕικόναΕικόναΕικόνα και ετσι φυσικα κοπηκα. Για μενα ισως και μαλλον ηταν η τελευταια φορα που με επαιρνε στο οριο ηλικιας.

Eαν εισαι αποφοιτη απο ΑΕΙ, ή ΤΕΙ ή ΑΕΝ εχεις το δικαιωμα να δωσεις για υπαξιωματικος εως τα 32.

Οχι δυστηχως ειμαι αποφοιτη γενικου λυκειου Εικόνα
Άβαταρ μέλους
asimike
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από asimike »

Εγω απορω γτ δν εχει κλειδωθει το θεμα.προκυρηξη ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2010 ΔΝ ΒΓΑΙΝΕΙ.
ΕΛΛΑΣ
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες