Τί ειδικότητα δηλώσατε (προκήρυξη 2009);
Γεια σας. Καινουργιος ειμαι forum. Ευχομαι καλη επιτυχια σε ολους οσους εδωσαν εξετασεις. Εχει δηλωσει κανεις τεθωρακισμενα πληρωμα αρματος leopard 1 A1;
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 1
Η ειδικοτητα αστυνομικος στην αεροπορια θα εχει μεγαλη ζητηση ξερετε;
Πε παιδια κανενας δεν εχει δηλωσει αρμενιστης; μακαρι να μαι τυχερη γιατι δεν αντεχω αλλο να δουλευω για 680 ευρω.
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 5
- Ενδιαφέροντα: η ανθρωπινες σχεσεις
- Επάγγελμα: νηπιαγωγος-ψυχολογος
Μετα απο μεγαλη σκεψη μαρινα μου κατεληξα στρατολογος. Τωρα δεν ξερω αν εκανα καλα μπορουσα να τα φτιαξω και στους μουσικους αλλα δεν το εκανα μου ειπαν οτι γενικα ψιλοκαθησιο ειναι αυτη η ειδικοτητα και εγω ειμαι της νοοτροπιας πως αν δεν υπαρχει δουλεια δεν περναει η ωρα. Μου ειπαν κ ολας οτι οι μουσικοι εχουν ταξιδια τωρα τι να σου πω ασχεταριο ειμαι απλα μου αρεσει η φιλοσοφια του στρατου και τα εφτιαξα τα χαρτια μου.
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Ειδ. Στρατολογος. Τι γνωριζετε; Ειναι ενδιαφερον; Εχει πολλες μεταθεσεις; Υπηρεσιες; Ευχαριστω. Καλη επιτυχια σε ολους.
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
ελλη έγραψε:Πε παιδια κανενας δεν εχει δηλωσει αρμενιστης; Μακαρι να μαι τυχερη γιατι δεν αντεχω αλλο να δουλευω για 680 ευρω.
σημασια ελλη μου δεν εχουν τα χρηματα γιατι κ εγω εκει που ειμαι περνω τα διπλασια απο σενα αλλα η νοοτροπια της δουλειας. Ελπιζω στο στρατο να μην υπαρχει νοοτροπια δημοσιου γιατι αν μπω κ ειναι ετσι ειλικρινα δεν θα το αντεξω.
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 31
τι εννοεις νοοτροπια δημοσιου; Γιατι νομιζω οτι ειναι χειροτερα απο την νοοτροπια δημοσιουdarma έγραψε:<br-block-placeholder">ελλη έγραψε:Πε παιδια κανενας δεν εχει δηλωσει αρμενιστης; Μακαρι να μαι τυχερη γιατι δεν αντεχω αλλο να δουλευω για 680 ευρω.
σημασια ελλη μου δεν εχουν τα χρηματα γιατι κ εγω εκει που ειμαι περνω τα διπλασια απο σενα αλλα η νοοτροπια της δουλειας. Ελπιζω στο στρατο να μην υπαρχει νοοτροπια δημοσιου γιατι αν μπω κ ειναι ετσι ειλικρινα δεν θα το αντεξω.
Δεν θα επρεπε να υπάρχει νοοτροπια δημοσιου στο στρατο γιατι Οι Απαιτησεις ειναι διαφορετικες απο αυτες που εχει πχ το ΙΚΑ! Ωστοσο ολοι μας εχουμε σκεφτει να μπουμε στο στρατο γιατι λειτουργει οπως ακριβως το δημοσιο (εκτος του οτι μας αρεσει ο στρατος) Και μιλαω κυριως για τον σταθερο μισθο, οτι δεν μπορεις να κουνηθεις ευκολα απο την θεση σου κ οτι ξερεις οτι θα δουλευεις κ καποια στιγμη θα εχεις την καλη σου συνταξη. Ειναι πραγματα που σιγουρα δεν τα αγνοει κανενας μας. Ετσι δεν ειναι;darma έγραψε:ελλη έγραψε: Πε παιδια κανενας δεν εχει δηλωσει αρμενιστης; Μακαρι να μαι τυχερη γιατι δεν αντεχω αλλο να δουλευω για 680 ευρω.
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Δεν θα επρεπε να υπάρχει νοοτροπια δημοσιου στο στρατο γιατι Οι Απαιτησεις ειναι διαφορετικες απο αυτες που εχει πχ το ΙΚΑ! Ωστοσο ολοι μας εχουμε σκεφτει να μπουμε στο στρατο γιατι λειτουργει οπως ακριβως το δημοσιο (εκτος του οτι μας αρεσει ο στρατος) Και μιλαω κυριως για τον σταθερο μισθο, οτι δεν μπορεις να κουνηθεις ευκολα απο την θεση σου κ οτι ξερεις οτι θα δουλευεις κ καποια στιγμη θα εχεις την καλη σου συνταξη. Ειναι πραγματα που σιγουρα δεν τα αγνοει κανενας μας. Ετσι δεν εινα
ετσι ειναι! Εμενα η νοοτροπια του δημοσιου δεν μαρεσει γιατι εχω δουλεψει κ το θεωρω οτι χειροτερο για καποιον που δεν του αρεσει να κανει το μυαλο του πουρε. Σιγουρα ο σταθερος μισθος ειναι πολυ σημαντικο. Κ επισης να κανεις κατι για τη πατριδα σου. Που σιγα σιγα μας κανουν να ξεχναμε οτι ειμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ και μας βαζουν σε περιεργα καζανια και μας μαγειρευουν.
ετσι ειναι! Εμενα η νοοτροπια του δημοσιου δεν μαρεσει γιατι εχω δουλεψει κ το θεωρω οτι χειροτερο για καποιον που δεν του αρεσει να κανει το μυαλο του πουρε. Σιγουρα ο σταθερος μισθος ειναι πολυ σημαντικο. Κ επισης να κανεις κατι για τη πατριδα σου. Που σιγα σιγα μας κανουν να ξεχναμε οτι ειμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ και μας βαζουν σε περιεργα καζανια και μας μαγειρευουν.
εσυ δηλαδη ο Βασικός Λόγος που θελεις να μπεις στο στρατο, ειναι για να κενεις "καλο" στην πατριδα; Εγω να σε ρωτησω κατι αλλο. Αν ο στρατος δεν επαιρνε μονιμο προσωπικο (επαιρνε με συμβαση λιγους μηνες) και δεν εδινε το 1000ρικο αλλα 350 ευρω. Θα πηγαινες για την πατριδα; Εγω οχι και οχι γιατι δεν μου αρεσει ο στρατος ή δεν υιοθετω το "πατρις Θρησκεια οικογενεια" αλλα γιατι δεν θα ενδιαφερομουν για μια δουλεια που ανα πάσα στιγμη θα με εδιωχνα και τα χρηματα που θα επαιρνα δεν μου εφταναν να καλυψω βασικες αναγκες! Σαφώς και θεωρω το "επαγγελμα" του στρατιωτικου λειτούργημα και οχι ενα απλο επαγγελμα. Αλλα ειναι ελαχιστοι αυτοι που ο μονος λόγος που πανε στο στρατο μονο για την πατριδα. Αυτοι ειναι θα ηταν Πολεμοχαρης τοτε, ενω η χωρα ειναι σε περιοδο ειρηνης!Marina2 έγραψε:Δεν θα επρεπε να υπάρχει νοοτροπια δημοσιου στο στρατο γιατι Οι Απαιτησεις ειναι διαφορετικες απο αυτες που εχει πχ το ΙΚΑ! Ωστοσο ολοι μας εχουμε σκεφτει να μπουμε στο στρατο γιατι λειτουργει οπως ακριβως το δημοσιο (εκτος του οτι μας αρεσει ο στρατος) Και μιλαω κυριως για τον σταθερο μισθο, οτι δεν μπορεις να κουνηθεις ευκολα απο την θεση σου κ οτι ξερεις οτι θα δουλευεις κ καποια στιγμη θα εχεις την καλη σου συνταξη. Ειναι πραγματα που σιγουρα δεν τα αγνοει κανενας μας. Ετσι δεν ειναdarma έγραψε:ελλη έγραψε: Πε παιδια κανενας δεν εχει δηλωσει αρμενιστης; Μακαρι να μαι τυχερη γιατι δεν αντεχω αλλο να δουλευω για 680 ευρω.
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 31
Μαρινα θα συμφωνησω μαζι σου. Ολοι για τα λεφτα δεν δουλευουμε, κ ο στρατος μια δουλεια ειναι.
Ειναι μαι δουλεια που πρεπει να την κανουν ομως συγκεκριμενα ατομα, που πραγματικα το αντεχουν και το θελουν γαιτι αλλιως μετατρεπεται σε αγγαρια και οταν μιλαμε για την εθνικη μας Αμυνα δεν μπορούμε να κανουμε αγγαριες.
Το επι μερους θεμα ειναι τι ειδικοτητες δηλωσατε "οχι προσωπικες αποψεις μεταβητε στο "ανταλαξτε" ευχαριστω
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Δεν εχω λογο να σου πω ψεμματα. Ειμαι στο δημοσιο αυτη τη στιγμη και περνω παραπανω χρηματα και ναι αν με παρουν στην αεροπορια θα παω. Η ολη φαση ειναι σα την ανακυκλωση. Δεν πρεπει να κοιτας αν ο διπλανος σου ανακυκλωνει αλλα τι κανεις εσυ. Ο καθε ανθρωπος εχει τα δικα ιδανικα και με αυτο νομιζω συμφωνεις. Ετσι δεν ειναι; Θα μπορουσα να σου πω κ αλλα, αλλα θα φανω χαζη σε αυτο το φορουμ αν μιλαω για ιδανικα και πιστευω.
Ελα ανταλλαξτε!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες