καλοοοοο illy αλλα πανω σε αυτο που ειπες οτι οι ΕΠ. ΟΠ κοιμοινται απο της 10 δν μπορω να καταλαβω που κολλουσε δλδ ελεος! Δν ξερω τι κανουν οι αλλοι εποπ αλλα στης ειδκες δυναμεις να σαι σιγουρος δν κοιμουνται, κανουν ασκησεις, καταδρομικες επιχειρησεις, φουλ μπερκιν με πληρη εξοπλισμο, και 50χιλιομετρα πορεια, οι εποπ δεν ειναι οτι να ναι!
tzovana18 έγραψε:καλοοοοο illy αλλα πανω σε αυτο που ειπες οτι οι ΕΠ. ΟΠ κοιμοινται απο της 10 δν μπορω να καταλαβω που κολλουσε δλδ ελεος! Δν ξερω τι κανουν οι αλλοι εποπ αλλα στης ειδκες δυναμεις να σαι σιγουρος δν κοιμουνται, κανουν ασκησεις, καταδρομικες επιχειρησεις, φουλ μπερκιν με πληρη εξοπλισμο, και 50χιλιομετρα πορεια, οι εποπ δεν ειναι οτι να ναι!
EMENA ME ENHMEΡΩΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΕΠΟΠ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΧΑΧΑ.
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΣΤΟΥΣ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΦΤΑΝΟΥΝ... Ε. Δ Η8ΕΛΑΝ. ΑΜΑ ΤΟ ΛΕΕΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ Η ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΠΟΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΠΤ. ΤΑ ΨΥΧΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ...
Λοιπόν παιδιά επειδή το κουράσαμε το θέμα... Και γω τελικά δεν πέρασα αλλά δεν θα σκάσουμε κιόλας. Παρεπιμπτώντως μέσο δεν έβαλα (ειλικρινα και όσοι θέλετε με πιστεύετε) και ούτε πρόκειται να βάλω στην επόμενη προκήρυξη ούτε πουθενά! ΔΕΝ ΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΟ ΜΕΣΟΝ! Τέλως πάντων ότι έγινε έγινε συνεχίζουμε!NOTHS FOR EVER AND AFTER DEATH!
Για Αεροπορία ανακοινώθηκαν και οι ειδικότητες σε εφημερίδα. Πάντως παιδιά να σας πω κατι που ισως με πείτε τρελό; Πιστεύω πως Αεροπορία δεν χρειάζεται τόοοοσο βυσμα όσο ο Σ. Ξ και αυτο γιατι στο κέντρο μας τα δικαιολογητικά τα έλεγξαν και τα ξαναέλεγξαν. Και όντως εφυγαν και αρκετά άτομα, ακόμη και στο κέντρο εκπ. Πριν την ορκομοσία εννοείται.
Έτσι είναι ο καθενας μπορει να κανει οτι ειναι καλύτερο για τον εαυτό του, αλλα δεν ειναι σωστό να το λέει, ετσι χυμα, γιατι μπορεί κάποιοι που θέλουν πολύ να ακαταταγούν στο στρατό να νιωθούν πολύ ασχημα και να απογοητευονται. Πάντως κάντε οτι καλύτερο μπορείτε.
Προς αποφυγην παρεξηγησεων λοιπον καλο θα ητανε ο καθενας να κραταει για τον εαυτο του το οποιο 'μεσον-βυσμα-ρουσφετομπαρμπα' θεωρει οτι εχει, οπως κανουμε ολοι μας.
'Ετσι ειναι ΔΥΚ μου. Ειναι καλό να κάνεις τα πάντα για να εχεις ενα καλό μελλον, αλλα ας τκρατάμε και λιγο τα προσχήματα, γιατι υπάρχουν και ατομα που δεν εχουν κανεναν από πισω τους, και ισως να νιωθουν μειονεκτικά!
Ακριβως Μαρινακι! Και στην τελικη ειναι αυτο που ανεφερες πιο πανω, ατομα που θελουν να κανουν τα χαρτια τους και που ενδεχομενως να θελουν πολυ περισσοτερο απο καποιους αλλους να γινουν στελεχη να μενουν απ'εξω επειδη επελεξαν να ακολουθησουν την διαδικασια αξιοκρατικοτατα. Ας κραταμε λοιπον τα προσχηματα και ας μην κανουμε διαγωνισμο στο ποιος εχει το ιδανικοτερο και ισχυροτερο βυσμα απο τον αλλον!
Παιζει και το άλλο ομως. Από την στιγμή που ολος ο κόσμος ακουει για βυσμα στο στρατό, αναγκάζονται παρα πολλα ατομα να ακολουθησουν αυτην την οδο. Ετσι θα διαιωνιστει το φαινόμενο ακομη και μέχρι τα δισέγγονα μας αν δεν αποφασισουν να αναλάβει την διαδικασια ο ΑΣΕΠ. Φταιμε ολοι μας που συντιρείται το καθεστωτος "βυσμα" και δεν αρχισε από εμας βέβαια! Γενεές γενεών "επιβιωνουν" χρησιμοποιώντας πολιτικό μεσον για παραδειγμα. Ολοι το κατακρινουμε αλλα εφοσον υπάρχει, ο καθενας θα φροντισει να βρει το "καλύτερο" για να κάνει την δουλειά του!
Συμφωνοι! Αλλα το στυλακι 'το διατυμπανιζω' δεν νομιζω πως δικαιωνει κανεναν! Κατανοητο ειναι απο ολους μας οτι ο καθενας κοιταζει το δικο του καλο και μελλον αλλα νομιζω πως ολα αυτα περι βυσματος ειναι γνωστα δεν χρειαζεται να αναφερονται καθε 3 δευτερολεπτα.
Ετσι ειναι. Ολοι ξερουμε λιγο πολύ οτι Οι περισσοτεροι, εχουν μέσον. Εμένα δεν με ενοχλει τοσο αυτό σαν σκέψη, οσο το να βλέπω πχ. Γνωστους μου να πέρνουν ενα στυλάκι και να λενε "εμένα δεν μπορεί να με φαει κανενας, τοσο βυσμα εχω... ". Αυτο δεν μπορω να το ανεχθώ. Τωρα σαν σκέψη σιγουρα υπάρχει, αλλα αυτη η ανεση και η εξει κοιωση με ενοχλει αφάνταστα!
Και ξερεις ποιο ειναι το πιο εκνευριστικο γλυκια μου;
Οτι περνανε κατι βλαχαδερα που δεν ξερουν ουτε να μιλησουν και μενουν απ'εξω παιδια που πραγματικα το αξιζουν οχι μονο διοτι μπορει να εχουν τα απαραιτητα δικαιολογητικα που να αποδεικνυουν οτι οντως το αξιζουν, αλλα και γιατι το γουσταρουν και παρα πολυ.
Επισης με εκνευριζει παρα πολυ το γεγονος με τον θεσμο των ΕΠ. ΟΠ οτι μπορει να περασουν παιδακια που δεν το εχουν παρει στα σοβαρα το ολο θεμα και να μεινουν κενες θεσεις μετα απο 1-2 χρονια επειδη αυτοι ειχαν το 'μεσον' και το χρησιμοποιησαν για να κανουν το χαβαλε τους!