Μόρια ανά ειδικότητα ΕΠΟΠ (2009);
Ναι ρε συ. Στην ειδικοτητα των ΕΔ που λες περυσι ειχε 660 μορια ο τελευταιος οχι 200.
Ποιος το ειπε αυτο; Τους πινακες τους ειδες η στο ειπαν; Ειδικοτητα ΑΤ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ο τελευταιος μπηκε με 320... Μου εκανε πολυ εντυπωση... Δεν ειπα 200 για ειδικες δυναμεις... Γενικα στην προκυρηξη... Νοομιζω ηταν κομμωτης αν δεν κανω λαθος η καποια τετοια ειδικοτητα.100% αυτο που σου λεω... Δεν παιζει ρολο ποσα μορια εχεις... Το θεμα ηταν οτι επρεπε να δεις τους πινακες με τα περσυνα μορια και βαση αυτου να δηλωνες φετος... Επρεπε να βρεις ειδηκοτητα που ο τελευταιος να ειχε πολυ λιγα μορια περσυ και να την δηλωνες... Ο φιλος μου που ειμασταν μαζι φανταροι ετσι εκανε και δηλωσε ολμιστης πεζικο... Και περιμενει και αυτος τωρα...
Πρωτη φορα ακουω εδω μια γμωνη σωστη και την πιστευω. Γιαννη thanks
Τιποτα ρε συ... Κι εγω δεν στενοχωριεμαι γιατι ειμαι 4 επιλαχον... Δηλαδη πρεπει να ελπιζω να μην παρουσιαστουν 4 η να τα παρατησουν... Θα δουμε... Καλη επιτυχια σε ολους
ΓΙΑΝΝΗΣ έγραψε:Ποιος το ειπε αυτο; Τους πινακες τους ειδες η στο ειπαν; Ειδικοτητα ΑΤ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ο τελευταιος μπηκε με 320... Μου εκανε πολυ εντυπωση... Δεν ειπα 200 για ειδικες δυναμεις... Γενικα στην προκυρηξη... Νοομιζω ηταν κομμωτης αν δεν κανω λαθος η καποια τετοια ειδικοτητα.100% αυτο που σου λεω... Δεν παιζει ρολο ποσα μορια εχεις... Το θεμα ηταν οτι επρεπε να δεις τους πινακες με τα περσυνα μορια και βαση αυτου να δηλωνες φετος... Επρεπε να βρεις ειδηκοτητα που ο τελευταιος να ειχε πολυ λιγα μορια περσυ και να την δηλωνες... Ο φιλος μου που ειμασταν μαζι φανταροι ετσι εκανε και δηλωσε ολμιστης πεζικο... Και περιμενει και αυτος τωρα...
τους πινακες τους εχω απο τη μερα που τους εβγαλαν περυσι. Στην ειδικοτητα ΑΤ ειδικες δυναμεις ο τελευταιος μπηκε με 285. Και η ιδια ειδικοτητα στο πεζικο με 456
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 9
- Επάγγελμα: ανεργη
- Επικοινωνία:
Τι γινεται τελος παντων εδω περα; Πριν εγραψα τα μορια μου και τωρα δεν τα βλεπω!
και δεν νομιζω οτι ημουν εκτος θεματος!

διαλεξε μια δουλεια που σ'αρεσει και δε θα χρειαστει να δουλεψεις ουτε μια μερα στη ζωη σου.. (κομφουκιος)
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 3
- Ενδιαφέροντα: Τα πάντα όλα!
- Επάγγελμα: Κατάσκοπος των εξωγήινων!
- Επικοινωνία:
Να αλλαξεις avatar
-
- Στρατηγός
Καίτη υπάρχει θέμα μοριοδότηση επαγγελματιών οπλιτών.
Υ. Γ. ΑΛΛΑΞΕ ΦΩΤΟ
Υ. Γ. ΑΛΛΑΞΕ ΦΩΤΟ
-
- Λοχαγός
- Επικοινωνία:
ΓΜΑΚ έγραψε:Καίτη υπάρχει θέμα μοριοδότηση επαγγελματιών οπλιτών.
Υ. Γ. ΑΛΛΑΞΕ ΦΩΤΟ

και τι ειχε η φωτο μου; Πω πωωωωωωωωωωω
διαλεξε μια δουλεια που σ'αρεσει και δε θα χρειαστει να δουλεψεις ουτε μια μερα στη ζωη σου.. (κομφουκιος)
-
- Στρατηγός
- Επικοινωνία:
Πριν ειχες μια προστυχη φωτογραφια και τωρα εχεις ενα σιτε πορνογραφικου υλικου.
-
- Στρατηγός
KAITH έγραψε:ΓΜΑΚ έγραψε:Καίτη υπάρχει θέμα μοριοδότηση επαγγελματιών οπλιτών.
Υ. Γ. ΑΛΛΑΞΕ ΦΩΤΟκαλα με δουλευετε; Κι εδω τι πρεπει να λεμε; Τι σημαινει ¨ποσα μορια χρειαζομαι"; Κι εγω για μορια μιλαω οπως οι προηγουμενοι που εγραψαν!
και τι ειχε η φωτο μου; Πω πωωωωωωωωωωω
εδώ είναι το θέμα που σου λέμε. /forum/forum_posts.asp?TID=825
Y. Γ. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΕ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ Η ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΠΟΡΝΟ.
-
- Στρατηγός
- Επικοινωνία:
Με τις εναλαγες των φωτο που κανεις για τι ειδους μορια ενδιαφερεσαι;
-
- Λοχαγός
- Επικοινωνία:
Τωρα πηγα στο αλλο θεμα γιατι εδω με μαλωνετε.

KAITH έγραψε:Τι γινεται τελος παντων εδω περα; Πριν εγραψα τα μορια μου και τωρα δεν τα βλεπω!
Υπάρχει το θέμα "Μοριοδότηση" που συζητάμε πόσα μόρια πιάνει ο καθένας ανάλογα με το προσόντα του.
Εδώ συζητάμε πόσα μόρια χρειάζεσαι για κάθε ειδικότητα.
Για τέτοιου είδους απορίες, μπορείς να στέλνεις ΠΜ στους Στρατοπεδάρχες.
-
- Λοχαγός
- Επικοινωνία:
yandr έγραψε:KAITH έγραψε:Τι γινεται τελος παντων εδω περα; Πριν εγραψα τα μορια μου και τωρα δεν τα βλεπω!
Υπάρχει το θέμα "Μοριοδότηση" που συζητάμε πόσα μόρια πιάνει ο καθένας ανάλογα με το προσόντα του.
Εδώ συζητάμε πόσα μόρια χρειάζεσαι για κάθε ειδικότητα.
Για τέτοιου είδους απορίες, μπορείς να στέλνεις ΠΜ στους Στρατοπεδάρχες.
μαλιστα οκ το καταλαβα. Τοτε σβηστε και τα προηγουμενα μηνυματα καποιων που γραφουν τα προσοντα τους! Οχι μονο το δικο μου. Και στο κατω κατω αυτα τα δυο θεματα συνδεονται. Δεν μπορεις να κανεις συζητηση για το ποσα μορια χρειαζεσαι π. Χ. Για πληρωμα και να μην πεις τα προσοντα σου! Πως θα γινει κουβεντα τοτε;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης